Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

1000 spel!

april 15th, 2018

Med detta spel når jag nu 1000 spel i mina Spreadsheets (IB+ Esport).. Kul eller vad man säger!

 

Tråden kan komma att uppdateras under dagen!

 

LPL – LOL

Rogue Warriors -Bilibili Gaming 

Bilibili Gaming @2.62 1u

Bilibili Gaming +1.5 @1.72 1.5u

Vi fortsätter jobba in BLG då detta lag verkligen bara blir bättre och bättre. 

Efter en halvdan start på säsongen så gjorde man några ändringar i sin lineup och slutet av säsongen samt början av playoff så har man sett helt fantastiska ut på alla sätt & vis. Mycket tack vare sin TOP AmazingJ som bidrar med rutin, lugn, calls men framförallt bra saker även Ingame som gör att resten av laget också kan skina.

På andra sidan har vi RW som tappat sin form och identitet helt. Man såg otroligt starka och nästan oslagbara ut inledningsvis av säsongen men ju längre in vi kommit på säsongen så har lag läst sönder hut man ska spels mot RW och tyvärr för dessa grabbar så tror jag inte att man löst problem till denna match.

BLG har alldeles för mycket självförtroende och jag tror att man just nu är alldeles för starks för RW. Väljer ändå att säkra upp med +1.5 då vi absolut inte ska räkna bort Grabbarna i Rogue.

TCL – LOL

YouthCrew – Team Aurora 

Team Aurora @2 1.5u bet365

En så kallad bronsmatch ska spelas denna söndag och jag tycker att bet365 har givit oss ett litet för högt odds (CB har 1.87, pinnen 1.86)

YC blev totalt överkörda med 3-0 mot Royal Banditd och man såg verkligen inte ut som något top 4 lag där inte. Nu står Team Aurora som iallafall gav SUBsupermassive en liten fight men inge riktigt räckte till.

Jag tycker att Aurora är ett bättre lag i grund och botten samtidigt som YC verkligen såg iskalla ut igår. Jag hade vänt på oddsen om jag var oddssättarna så detta måste provas.

Ni når mig på Twitter under namnet @hoogemil_ vid funderingar!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här