Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

1000 spel!

april 15th, 2018

Med detta spel når jag nu 1000 spel i mina Spreadsheets (IB+ Esport).. Kul eller vad man säger!

 

Tråden kan komma att uppdateras under dagen!

 

LPL – LOL

Rogue Warriors -Bilibili Gaming 

Bilibili Gaming @2.62 1u

Bilibili Gaming +1.5 @1.72 1.5u

Vi fortsätter jobba in BLG då detta lag verkligen bara blir bättre och bättre. 

Efter en halvdan start på säsongen så gjorde man några ändringar i sin lineup och slutet av säsongen samt början av playoff så har man sett helt fantastiska ut på alla sätt & vis. Mycket tack vare sin TOP AmazingJ som bidrar med rutin, lugn, calls men framförallt bra saker även Ingame som gör att resten av laget också kan skina.

På andra sidan har vi RW som tappat sin form och identitet helt. Man såg otroligt starka och nästan oslagbara ut inledningsvis av säsongen men ju längre in vi kommit på säsongen så har lag läst sönder hut man ska spels mot RW och tyvärr för dessa grabbar så tror jag inte att man löst problem till denna match.

BLG har alldeles för mycket självförtroende och jag tror att man just nu är alldeles för starks för RW. Väljer ändå att säkra upp med +1.5 då vi absolut inte ska räkna bort Grabbarna i Rogue.

TCL – LOL

YouthCrew – Team Aurora 

Team Aurora @2 1.5u bet365

En så kallad bronsmatch ska spelas denna söndag och jag tycker att bet365 har givit oss ett litet för högt odds (CB har 1.87, pinnen 1.86)

YC blev totalt överkörda med 3-0 mot Royal Banditd och man såg verkligen inte ut som något top 4 lag där inte. Nu står Team Aurora som iallafall gav SUBsupermassive en liten fight men inge riktigt räckte till.

Jag tycker att Aurora är ett bättre lag i grund och botten samtidigt som YC verkligen såg iskalla ut igår. Jag hade vänt på oddsen om jag var oddssättarna så detta måste provas.

Ni når mig på Twitter under namnet @hoogemil_ vid funderingar!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.