Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Fredag

mars 2nd, 2018

Tyvärr orkade inte Mullsjö och MRS hela vägen igår men vi tar nya tag….

 

EU LCS

UoL – H2K

H2K @2.07 1.5u Pinnacle 

Två lag som inför säsongen gjorde en del förändringar i sin lineup, två lag som börjat säsongen katastrof men spelat upp sig nu på slutet, två lag som har stor talang men inte fått det att funka…

Ja jag tror ni hajar grejen att båda dessa lagen har haft en liknande inledning på denna säsong och två lag som följts åt i vad det gäller vinster och förluster.

båda dessa lag ligger på en dela sistaplats men det finns en stor skillnad här som gör att oddset borde vara omvända. Det är att H2K har fått in veteranen Shook som gjort otroligt mycket för laget och när dessa unga talanger nu har en spelare med erfarenhet så kommer man att bli ett hot mot dem flesta lagen.

Tack vare att shooks har kommit in samt att Selfie nu börjar bevisa hur bra han faktiskt är så tycker jag att detta odds är alldeles för högt.

(som vanligt handlar mycket om pick/bans i LOL men jag tycker fortfarande att detta odds är för högt i en sådan viktig match)

 

Fnatic – Misfits

Fnatic @1.66 1.5u

Tycker att detta odds är ett par punkter för högt hos bet365 då Fnatic verkligen börjat bevisa att man är EUs bästa LOL lag. 

Mycket kommer handla om botlane i denna match då Misfits bästa spelare är deras ADC Hans Sama. Perfekt för Fnatic att man har seras stjärnspelare Rekkles där som nu bara blivit bättre och bättre under säsongen.

fnatic har 6 raka vinster och Misfits he haft rejäla problem under hela säsongen. Tack vare formen och att Fnatic har flera matchvinnare så tycker jag att vi fått ett generöst odds av bet365

 

Finns som vanligt på Twitter under namnet @hoogemil_

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här