Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Jämnt mot Jämtland?

juli 9th, 2018

Tjena! Sitter på mobilen idag så blir ett kortare inlägg men tycker att dagens enda match i Allsvenskan, den mellan Hammarby och Östersund med start 19:00 är intressant.

Hammarby ligger tvåa i tabellen en poäng bakom antagonisten AIK, men med två matcher färre lirade. I truppen saknas avstängde backen Fällman. Dessutom har truppen smalnaåts av då duktige Pa Dibba valde ett lukrativt kontrakt i Asien före att forsla in bollar bakom allsvenska målvakter. Bajen har dock haft fler spelare som levererat under våren och med Djuricic, Tankovic, Svendsen och Hamad i laget tappar man inte något essentiellt.

I Östersund har det gått allt annat än planerat, och man är placerade på nedre halvan med en match mindre spelad. Sedan uppehållet startade har tränaren Potter lämnat tillsammans med mittbacken Papagiannopolous och yttern Ken Sema. Namnkunniga tapp helt klart, men man får behålla VM-Anfallaren Ghoddos till denna match åtminstone. I truppen saknas även en skadad Fritzon.

I matchen tror jag Hammarby kommer att göra allt för att anfalla. Man har duktiga anfallare och har tryckt en hel del bollar, men avslutade svagt innan uppehållet och träningsmatcherna är inget att skryta med, däribland förlust mot jumbon Sirius. Däremot var det liknande inför säsongen då man förlorade mot superettanlaget Frej med 4-1 men ändå fick ihop det. 

Östersund är ett bollskickligt lag men tappet av Sema märks naturligtvis. Två träningsmatcher mot danskt motstånd under uppehållet resulterade i en förlust och ett kryss. Det är svårt att säga var laget står då man har en ny tränare för första gången sedan laget harvade i norrlandstvåan, men troligtvis behåller man liknande spel. På topp har Ghoddos Islamovic bredvid sig som efter en tung start lyckades få in några bollar till slut. 

Som sagt, jag tror Hammarby kommer anfalla mycket, men att Östersund kommer hålla emot väl och försöka trilla boll man är vana vid. Offensivt kommer man inte ha lik mycket att komma med, och jag tror det blir svårt att vinna. 

Spelet jag väljer att lägga är Hammarby -0.5 hörnor till 1.97 på coolbet med 3/6 units. Hammarby har bra läge att gå om AIK och oavsett ställning i matchen förväntar jag mig att man trycker på bra framåt och med den offensiven man har ska man lyckas producera fler hörnor än Östersund.

Må väl och trevlig sommar! Spela sunt!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här