Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Gulben!

januari 2nd, 2019

ATP Pune
Gulbis – Chung 
Chung såg inge vidare ut i exhibitionen. Såg väl ut ungefär som ifjol om man ska vara ärlig. Kanske en någorlunda skärpning. Med tanke på att han har en semifinalplats att försvara i Australien open krävs en nivåhöjning och det snabbt. Gulbis då? Han avslutade året starkt och återvände med en krigarvinst mot P.Sousa. Ganska ovanligt för Gulbis. Hur som, Chungs ojämnhet och Gulbis servande gör att jag tror att den osympatiske letten kan hänga med här. 
Spel: Gublis +1.5 set, 1.81, kambi. 

Ivashka – Simon 
Ivashka började lite långsamt men växte och körde tillslut över Hurkazs. Starkt. Simon har gått ner i nivå med åldern, det är ingen hemlighet. Jag ser framför mig en Ivashka som kan hänga med Simon både i servandet och bollandet. Tänker mig att detta kan bli rätt tajt. 
Spel: Ivashka +3.5, 1.92, sportmarket. 1.84 betsson duger. 

ATP Doha 
Pella – Cecchinato 
Två spelare som älskar grus ska nu göra upp på hard. På grus måste man numera favorisera italienaren. På hard är det annorlunda dock, cecchinato har stora problem här. Pella får mycket på sin serve och hinner med i slagen rätt bra, vilket inte Cecchinato gör. Vill ha Pella större fav än vad han är. 
Spel: Pella 1.83, bethard. 

Flatinsats 5U. 

Årets första inlägg är därmed skrivet och vi hoppas på att härligt bettingår 2019! 
Lycka till! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här