Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

AGO – Kinguin

december 6th, 2018

Tänker fortsätta spela emot Kinguin på LAN.

Laget hade det återigen tufft när man mötte ett väldigt decimerat och dåligt Virtus Pro, en form det laget har haft en oändlig tid känns det som. Men inte hjälpte det Kinguin på något sätt utan de förlorade klart med 2-0, på samma kartor dessutom, ännu en gång. Det syns så tydligt att de inte alls är bekväma med att spela på LAN och det syns gång på gång att man inte riktigt vet hur man ska spela sitt eget spel. Lägg därtill att Virtus Pro faktiskt inte är det enklaste laget att möta pga hur osammanhängade laget spelar. Tycker ändå man ska kunna göra bättre ifrån sig när man själv är ett väldigt dedikerat lag med bra spelare, om än endast online. Nu får man det inte enklare.

På andra sidan ikväll så står AGO, för närvarande och utan tvekan, Polens bästa lag. Detta AGO som blivit av med två tongivande spelare och som än en gång fått kämpa sig upp på nytt. Stod upp väldigt bra mot Optic igår och borde faktiskt vunnit. Dessvärre gick det åt fel håll när man lyckades tappa hela 13-5 samt 15-9 till övertid för att sedan förlora. Nu mötte man dock ett Optic som faktiskt är ett bättre lag på alla plan än detta AGO, iallafall det AGO vi ser nu, och man stod upp bra trots det. Lär få det lite lättare idag.

AGO ska vara favoriter i detta mötet och givetvis är man det. Tycker däremot man ska ner några punkter till. AGO har mer erfarenhet på LAN och det kommer väga tungt mot ett Kinguin som flippar ur så fort man får press på sig. 

 

Speltips: AGO ML

Liga: ESL Pro League Europe Relegation

Bolag: 1XBET

Units: 2/5

Odds: 1.736

Spelstopp: Torsdag 6 December 21:30 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här