Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

New Legends Stage #1

februari 18th, 2019

Runda två är på ingång. Med start onsdag kickar nästa stage igång när New Legends Stage ska avgöras. Härifrån ska åtta lag gå vidare och bli "riktiga" legender och även direktkvalificera sig till nästa Major i Augusti. Spel hittar du nedanför!


1. AVANGAR Team Specials – Jame Highest HLTV Rating + Jame Most Kills

En av de bästa specialspelen som existerar och garanterat ett av de spelen som bör sjunka inom en snar framtid. JAME är personen som bär AVANGAR på axlarna. Lagets bästa spelare gör entré återigen och ska nu hjälpa sitt lag nå legend status. Även om detta i sig inte lär bli alltför troligt så har detta laget en ypperlig chans att visa vad dem går för vilket som. Den spelaren som kommer bära fanan och stå längst fram är ingen mindre än Jame. Rankad som den överlägset bästa spelaren i laget sett till rating och är även den spelare som har högst rating i laget, framförallt på LAN, de senaste 12 månaderna. Faktum är att han endast är slagen med 20 kills om man tittar 12 månader bakåt. Resterande tid, så som 6 och 3 månader bakåt är Jame överlägsen gentemot sina lagkamrater. Med en rating på 1.23 och 930 kills de senaste 6 månaderna så är han den spelare som ska visa framfötterna när det gäller som mest. Han gjorde det nyss på qualifiern och nu är det dags igen. Räkna med att Jame är taggad till tusen.

Speltips: Jame Highest HLTV Rating till 3.55 med 4/5 units samt Jame Most Kills till 3.55 med 4/5 units spelas hos BETWAY


2. Liquid Team Specials – Twistzz Highest HS %

Här har vi utan tvekan det bästa specialspelet. Twistzz som den legend han är, har steppat upp enormt på senaste tiden. Det är kanske inte så konstigt att Twistzz har varit en av de bästa spelarna eftersom att om man tittar över en 12 månaders period så har grabben en sanslös rating på 1.16. Tittar vi 6 månader bakåt så är han faktiskt högst presterande i laget med en rating på 1.19, tätt följt av NAF på 1.18. De senaste 3 månaderna har grabben 1.14 och har även presterat enormt bra på samtliga event. Men detta är egentligen inte det mest intressanta för där finns en sak som ingen i laget slår honom på, nämligen headshot procenten. De senaste 12 månaderna, på samtliga matcher, har twistzz otroliga 62,1% på 4827 kills. Närmast är Stewie2k på 52,2% och då har han ändå lirat i MIBR en stor del av tiden. De senaste 6 månaderna har Twistzz 63,8% samt 66,6% de senaste 3 månaderna. När jag säger att ingen är i närheten så menar jag verkligen det. Twistzz är överlägsen på sin position och det ska inte, och kommer inte, att finnas någon som helst som kan rubba honom från detta. När viktigaste turneringen i deras karriärer går av stapeln så kan du räkna med att Twistzz kommer att leverera. Senaste Majorn tog han 65,2% på 155 kills och då var TACO närmast på 52,4%

Speltips: Twistzz Highest HS % till 2.95 med 5/5 units hos BETWAY


3. BIG Team Specials – Xantares Highest HLTV Rating

Denna måste man spela. Nödvändigtvis ska inte hus och hem läggas men likväl kan en någorlunda kraftig insats läggas på detta spelet. Om vi bara ska börja generellt så är Xantares den spelare i laget med högst rating. De senaste 12 månaderna har han uppvisat en rating på totalt 1.23 med över 4500 kills, närmast är tabseN på 1.17 med 4105 kills. De senaste 6 månaderna har han en rating på 1.24 och återigen är han tätt följd av tabseN på 1.21. Något som är väldigt viktigt att lägga till är att dessa två spelarna inte spelat i samma lag tidigare och endast har spelat ihop i drygt 2 månader. Under denna korta tid har Xantares tagit lite av denna börda som tabseN haft med att bära samtliga spelare i laget och här visat en rating på hela 1.26 på samtliga matcher de spelat och tabseN själv haft runt 1.18. Det är ganska fint att se att BIG nu fått två spelare som kan bära detta laget och där den ena, tabseN, inte behöver göra det lika mycket länger. Xantares är van vid denna roll och har gått in för detta med full kraft. Han känner fortfarande att han har mycket att bevisa och denna turneringen kommer bli det första. Aldrig någonsin har han spelat såhär djupt in i turneringen och aldrig någonsin har han haft dessa chanser och möjligheter som han har nu med sitt nya lag. Räkna med att han vill, och kommer, leva upp till förväntningarna.

Speltips: Xantares Highest HLTV Rating till 3,20 med 3/5 units hos BETWAY

 

Siktar på att få fram ett nytt inlägg till imorgon så håll utkik!
 

Liga: IEM Katowice – Ni hittar spelen under "specialspel"

Spelstopp: Onsdag 13 Februari

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

CHALLENGERS STAGE SPECIALARE #2

februari 13th, 2019

Fortsätter på gårdagens inlägg med fyra nya spel!


1. NIP Team Specials – GeT_RiGhT Most Kills

Någon lär undra om jag slagit huvudet väldigt hårt när jag siktar in mig på GeT_RiGht som den spelare i NIP som ska ha flest kills när eventet, för deras del, är över, men vill ändå påpeka att där finns ett par indikatorer som stöttar mitt beslut. Först och främst så är detta en ren legend inom detta spelet. Han har alltid, notera alltid, varit en legend i just CS och har åtaliga år bakom sig på proffscenen och många av dessa åren har han varit en av de absolut bästa spelarna man kunnat skåda. Han var den spelare som låg på flest matcher spelade och samtidigt hade högst rating av samtliga spelare under en lång tid. De senaste åren har han definitivt inte levererat till sin fulla nivå och där finns många faktorer till just detta. Allt från en dålig mentalitet till en dålig lina runt omkring sig och laget har påverkat båda honoms och sitt lags prestationer. Lyckligtvis börjar de numera dra sig ur denna dvalan och äntligen blicka framåt igen. Detta har också lett till att GeT_RiGhT börjat prestera bättre och detta eftersom han lagt ner lika mycket tid, om inte mer, som han gjorde förut innan allt dåligt landade hos honom och laget. De senaste tre månaderna, på LAN, är GeT_RiGhT på top-3 inom laget med flest kills och då skiljer det bara fyra kills till ettan som är REZ. Han har börjat steppa upp och han saktar inte ner. En spelare som GeT_RiGhT behövs i laget och en spelare som honom är det inte många lag som har. Han är villig att ta de mer sämre vapen för att laget i sig ska få bättre equipment men det skadar inte honom utan gör det snarare ännu bättre för både honom och laget i situationerna som uppstår. Han är en spelare som enkelt kan plocka 1-2 kills per runda enbart på sin positionering och spelförståelse och när denna turneringen är slut så finns det faktiskt en god chans att han toppar laget gällande mest kills när de antingen kvalificerat sig vidare eller, gud förbjude, blivit utslagna.

Speltips: GeT_RiGhT Flest Kills i NIP till 4.00 hos BETWAY med 2/5 units


2. Winstrike Team Specials – n0rb3r7 Most Kills

Här har vi liten av en gåta må jag säga. Det är nämligen så att n0rb3r7 är Winstrike's talang av något slag. Han blev handplockad till detta laget med förhoppningen att han skulle blomma ut och visa omvärlden vad han kan. Kan inte direkt säga att han gjort det eller inte gjort det men han har ju absolut bidragit mer än nog för att rankas som något bra inom detta laget. Faktum är att de senaste tre månaderna, vilket är längre än detta laget typ funnits, så har han flest kills i laget på hela 1350st och närmast är Boombl4 på 1291. Redan här säger det nog en del till oss alla att han är fragkåt utan dess like. Snöar vi dessutom in oss på LAN sen, en miljö man som ny spelare kanske inte presterar lika bra på pga ett flertal faktorer runt omkring, så ser det faktiskt minst lika bra ut vilket gör en smått fundersam till att han kan vara så underskattad. Hela 392 frallor har han knäppt på LAN de senaste tre månaderna, och detta är inkluderat CIS-Minorn som spelades nyligen. Närmast är återigen Boombl4 på 354 och därefter Worldedit på 345. Bara på CIS-Minorn nyligen pangade n0rb3r7 in hela 257 frallor även om de inte lyckades kvala förens Minor Play-In som var precis efteråt. Helt enkelt är han värvad för att bidra på scoreboarden och genom det ta laget vidare. Nu tror jag inte Winstrike går hela vägen men jag tror absolut att laget, och framförallt n0rb3r7, kommer ge allt och lite till. Finns bara en anledning att jag inte går in med mer kapital och det är för att han är så pass orutinerad vid större events och mot bättre lag. Tror dock inte det stoppar honom denna gången.

Speltips: n0rb3r7 Flest Kills i Winstrike till 4.50 hos BETWAY med 2/5 units


3. VICI Team Specials – Freeman Most Kills

Nej, har inte några förväntningar på VICI och tror knappast att de klarar av att ens ta en karta och således en match utav något lag här även om de levererat utöver sina förväntningar. Men jag vill ändå påpeka att de har intressanta spelare och spelare som faktiskt kan leverera, vilket vi nyligen såg. Freeman är en utav dessa. En något utav en veteran och legend inom den asiatiska scenen även om hans karriär endast sträcker sig tre år tillbaka, professionellt. Vad som är ganska intressant med denna spelaren är att det faktiskt är han som bidrar mest i form av kills i VICI. Många kan tro att det är kaze eftersom han briljerar så attans fint nära nog hela tiden men det är bannemej inte kaze. Inte nog med att Freeman har högst rating i laget utan han har också flest kills. Tittar vi både sex och tre månadern tillbaka så leder han ganska överlägset. Tittar vi på LAN så leder han fortfarande även om denna siffran går ner rätt avsevärt och inte uppvisar sig lika tydligt som före. Ändå är han den spelare som har övertaget i laget gällande flest kills och han leder alltid med 50+ kills över sina egna lagkamrater. Närmast är allt som oftast kaze men dessvärre räcker inte ens han till när Freeman ångar på. När nu VICI återigen ska börja kämpa för sitt liv så kommer Freeman behöva steppa upp ordentligt och förutsättningarna ser väldigt bra ut för att det ska inträffa.

Speltips: Freeman Flest Kills i VICI till 3.50 hos BETWAY med 2/5 units


4. NRG Team Specials – Brehze Highest HS %

Äntligen snackar vi HS-procent. Denna gången får Brehze äran att vara den som vi ska titta närmare på och som förhoppningsvis kommer leverera även detta eventet. De senaste sex månaderna har han den högsta procenten i laget gällande headshots. Han leder över tvåan nathe som sitter runt fyra procent lägre i rena headshots. På LAN under samma tid är procenten densamma vilket är bra för vår del. Tittar vi istället närmare och vänder oss till de tre senaste månaderna så höjer sig plötsligt Brehze sig med hela fem procents marginal från nathe. Något som också är intressant är att på samtliga event inom tre månader tillbaka så har Brehze haft högst headshot procent av samtliga i laget i alla events, även inkluderat senaste NA Minor. Ännu mer intressant är att på de senaste sex månaderna så har han endast förlorat 2 av 9 events och vardera en gång mot Fugly och Nathe, imponerande minst sagt. Han är absolut inte i form med Twistzz gällande headshots men han är likväl NRG's headshot-maskin. Brehze är lagets största stjärna delat med Nathe och när vi pratar headshots så har vi en övertygande ledning från Brehze gentemot samtliga i detta laget. När det nu vankas Major och NRG ska göra allt och lite till så kommer Brehze behöva steppa upp ordentligt och visa ett och annat. Räkna med en del headshots i den blandningen.

Speltips: Brehze Högst HS % i NRG till 3.20 hos BETWAY med 3/5 units


Finns en bra chans att det dyker upp ytterligare spel innan Majorn kickar igång imorgon. Håll utkik!


Liga: IEM Katowice Specialare

Spelstopp: Onsdag 13 Januari

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

CHALLENGERS STAGE SPECIALARE #1

februari 11th, 2019

Det är dags för den största turneringen i hela CSGO när Majorn nu ska kicka igång. Susen gjordes på specialspel förra Majorn i Challengers Stage och detta året ska inte bli mycket till skillnad vill jag tycka. Saknaden av Liquid och Astralis är givetvis stor men här finns ändå tillräckligt med lag, och några bra sådana, för att finna fantastiska specialspel. Först ut är dessa!

 

1. Renegades – AVANGAR

En ordentlig start på dagen blir det när dessa två lag drabbar samman. Favoriten, med inte alltför stora marginaler, är AVANGAR och detta med all rätt. CIS-laget som bara stiger i mina ögon, och säkerligen andras, daglien är äntligen tillbaka i rampljuset och denna gången har man siktet på att ta sig hela vägen. Befann sig i samma turnering och sits för omrking ett år sedan och åkte där ut mot ingen mindre än Winstrike(gamla QBF) i sista matchen. Misslyckades med att kvala sig till denna turneringen förra gången men lyckades denna gången. Får inte lov att tappa denna ordentliga möjlighet man har till avancemang och man är fullt förberedda och fokuserade på just denna turnering. Dessvärre är man ett lag som aldrig riktigt kan köra över sitt motstånd, även om man alltid har möjligheten och kapaciteten till just det. Alldeles för ofta laget tappar rundor man ska vinna och vinner rundor man absolut inte ska vinna. Möter här ett Renegades som inte sett lika vassa ut den senaste tiden men som ändå lyckats kvala sig hit. Renegades är även dem ett lag som misslyckas precis lika väl med att hålla tätt i sina rundor. Två lag som spelar ganska likvärdigt och som båda har problem med att hålla tätt skriker överspel. Vill dock spetsa upp oddset lite och slänger in en vinst på AVANGAR i samma speltips då förutsättningarna talar för laget utöver det vanliga. Kan tänka mig vi får se antingen Cache eller Mirage här och då ska spelet var klart redan från början.

Speltips: AVANGAR ML + Över 26.5 rundor till 3.00 hos BETWAY med 2/5 units


2. Cloud9 – Grayhound

Vill faktiskt säga att Grayhound har något att säga till om i denna matchen. Visst, på förhand har vi ett Cloud9 som verkligen spelat utöver det vanliga och utöver alla sorts förväntningar som funnits, men återigen är det Cloud9 vi pratar om. Historiskt lag som alltid har förmågan att prestera sämre än vad man borde. Visst, återigen, man ser vassa ut och riktigt samspelta ut med sin nya lina där samtliga spelare bidrar men man bör inte slänga iväg Grayhound ännu. De är ett lag som faktiskt är ordentligt dedikerade och som läser sin motståndare väldigt bra. De lirar ofta ett ganska långsamt och taktiskt spel och brukar få till just ett sånt här spel ganska ofta mot lagen man möter. Det är sällan man egentligen blir överkörda och mycket av detta beror på att man aldrig riktigt ger sig. Laget ser sig sällan som uträknade och ofta räcker viljan en lång väg i ett spel som detta. Lägg därtill en saftig map pool och du ser ett lag med en gedigen erfarenhet på andra sidan. Kan tänka mig vi får se en karta som Overpass i detta mötet. En karta båda lagen trivs bra på. Gillar överspelet här!

Speltips: Över 26.5 rundor till 2.05 hos BETWAY med 2/5 units – Grayhound +5.5 duger också att spela!


3. FURIA – NIP

Det mest överskattade laget i turneringen gör sin första match mot ett legendariskt lag. FURIA gjorde det riktigt bra i NA-kvalet och lyckades ta sig hela vägen. Nu är man dock ute på djupt vatten och ska möta väldigt bra lag på just LAN. Brasilianska lag är knappast kända för att vara rädda och trivs oerhört bra på LAN men något många av dessa lagen saknar är erfarenhet. På andra sidan denna dag står det legendariska laget NIP som har ett enda mål denna turnering – att ta sig vidare hela vägen till ett LEGEND-spot, vilket innebär att man automatiskt är inbjudna till nästa Major. För att göra det så måste man prestera som man vet om att man kan och laget måste eliminera samtliga spöken som man har travandes i bakhuvudet. För FURIA finns det garanterat ingenting bättre än att gå ut och fullständigt köra över NIP men även den sensationen ska vara rätt omöjlig om NIP spelar som man ska och bör. Allt som krävs att erfarenheten man samlat på sig, en stadig map och ett strukturerat spel – resten tar hand om sig själv.

Speltips: NIP ML + Under 26.5 rundor till 2.55 hos BETWAY med 3/5 units – NIP -4.5 går också att spela!


4. TyLoo – Vitality

ZywOo-tality kan man även kalla laget. Underbarnet spelar i detta laget och han håller lekstuga precis varenda gång. Leder överlägset både rating, kd och kills i sitt lag och bidrar mer än vad han tjänar i månaden. Borde egenetligen spela i ett annat lag men för att få den chansen så måste han briljera ännu mer, eller åtminstone fortsätta. Det råder inga problem på den fronten dock eftersom Vitality vinner bra mycket och att det alltid är tack vare honom. Resterande del av laget har bara honom att tacka för att man faktiskt är här och nu ska klara av nästa utmaning som är att kvalificera sig vidare till den riktiga turneringen. Räkna med att ZywOo och hans lagkamrater med NBK, rpk och apex i bagaget kommer göra precis allt för att nå dit. Möter ett TyLoo som nyligen skickat iväg både DD och CaptainMo och ersatt dessa med två andra duktiga spelare. Laget har dock fått rätt med minimalt med tid ihop och har t.o.m lyckats befinna sig i Europa för pracc bara för att åka hem till Asien igen för ett par dagar sedan av okänd anledning. Förberedelserna är inte helt optimala och frågan är hur de ska göra när de möter ZywOo på andra sidan. Kan Johnta, som nyligen tagit precis samma väg som Peacemaker gällande att coacha ett asiatiskt lag, få fart på maskineriet från början eller kommer Vitality med ZywOo i spetsen briljera från start? Svaret får vi på onsdag.

Speltips: Vitality ML + Under 26.5 rundor till 2.20 hos BETWAY med 3/5 units – Vitality -4.5 går också att spela!


Fler spel kommer dyka upp!


Liga: IEM Katowice – Ni hittar spelen under "specialspel"

Spelstopp: Onsdag 13 Februari

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Exklusivt – Riskfritt spel upp till 500kr hos Leovegas

februari 10th, 2019

Nu kan ni ta del av ett exklusivt erbjudande via NHLbettingblog.se med vår samarbetspartner LeoVegas Sport!

Erbjudandet gäller för nya kunder och är ett riskfritt spel på NHL upp till 500kr. För att ta del av kampanjen måste man regga via denna länk:

Ta del av erbjudandet – Klicka här

Det gäller samtliga NHL-matcher mellan perioden lördag 9/2 19.00 till och med söndag 11/2 01.00.

Lite regler:

  • Man får köra dubblar, tripplar osv sålänge man enbart rör matcherna inom kampanjperioden.
  • Man kan även ta del av vanliga erbjudandet med en bonus upp till 2000kr utöver det riskfria spelet.
  • Du får ett riskfritt spel tillbaka som motsvarar 100% utav det första bet du lägger (max 500kr) efter din insättning. Detta gäller enbart NHL matcher som spelas under kampanjperioden.

//

Har ni fler frågor är det bara att kommentera eller maila.

Lycka till!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Exklusivt – Riskfritt spel upp till 500kr hos Leovegas

februari 3rd, 2019

Nu kan ni ta del av ett exklusivt erbjudande via NHLbettingblog.se med vår samarbetspartner LeoVegas Sport!

Erbjudandet gäller för nya kunder och är ett riskfritt spel på NHL upp till 500kr. För att ta del av kampanjen måste man regga via denna länk:

Ta del av erbjudandet – Klicka här

Det gäller samtliga NHL-matcher mellan perioden lördag 2/2 19.00 till och med söndag 3/2 20.00.

Lite regler:

  • Man får köra dubblar, tripplar osv sålänge man enbart rör matcherna inom kampanjperioden.
  • Man kan även ta del av vanliga erbjudandet med en bonus upp till 2000kr utöver det riskfria spelet.
  • Du får ett riskfritt spel tillbaka som motsvarar 100% utav det första bet du lägger (max 500kr) efter din insättning. Detta gäller enbart NHL matcher som spelas under kampanjperioden.

//

Har ni fler frågor är det bara att kommentera eller maila.

Lycka till!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


2 Kommentarer

ASTRALIS ATT VINNA IEM KATOWICE

januari 31st, 2019

Tänker inte dra detta alltför långt. Denna är så självklar som den nästan kan bli och ändå kan det gå helt åt helvete i slutändan.

All press som kan existera ligger på Astralis. De är världens bästa lag i samtligas ögon och de är det enda laget som är så pass kompakt och taktiskt bra bland topplagen. Det finns faktiskt inget lag som har samtliga ingredienser som detta Astralis har, bara bitar av det. Mycket av deras framgång ligger i den mentala biten eftersom de mer eller mindre alltid haft de andra bitarna. Vad som har hindrat laget förut är deras ständiga mentala kollaps som tycks komma i slutspel när allt börjar hetta till. Förra året rådde laget bot på detta och lyckades faktiskt åtgärda dessa problemen fullt ut med hjälp utav experter och idag är man ett fulländat lag. Spelarna har mognat, laget i sig har mognat och allt runt omrking sköts riktigt schysst. De har insett att du inte kan vara en atlet om du inte tar hand om dig själv, vare sig det är psykiskt eller fysiskt. Detta har gjort att man numera tränar som en idrottstjärna och att man jobbar otroligt hårt med sig själv och sina lagkamrater. Mitt i allt detta har man börjat producera resultat så det står härliga till. Man vann otaliga turneringar och placerade sig så pass högt att inget lag kunde rubba dem själva. 

Nu är det dags för rond två. Första eventet, och framförallt det mest betydelsefulla eventet, är Majorn som startar om två veckor. Astralis är givetvis favoriter, och med all rätt, men frågan är om man ändå inte är lite underskattade. När Astralis spelar sin absolut bästa CS, då finns där inget lag som rubbar dem. De tenderar till att göra detta väldigt ofta också. När turneringen som betyder absolut mest närmar sig så börjar man undra vem som faktiskt ska ta tronen ifrån dem. Enligt de själva och många andra så finns där ingen. Laget är för bra och de har redan satt samtliga av dessa spår i sina motståndares huvud.

Förberedelsera är igång och laget har fullt fokus på kommande Major.

Inget kan stoppa dem nu.

Astralis kommer att vinna denna Majorn och återigen gå segrandes ur denna kamp om titeln som nummer ett.


Ett hett tips är att bestämma sig fort. Oddset börjar redan gå downhill.


Speltips: Astralis att vinna IEM Katowice

Liga: IEM Katowice

Bolag: BET365

Units: 5/5

Odds: 2.75

Spelstopp: Onsdag 13 Februari 10:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

ENCE ATT VINNA STARSERIES

januari 30th, 2019

Du läste titlen rätt korrekt vill jag påstå.

Vad som är klart just nu är att varken Liquid eller Astralis kommer delta på detta event. Redan där har vi eliminerat nära nog två garanterade vinnare av eventet. Kvarvarande vinner har vi i form av NaVi, MIBR och FaZe. På förhand tycker jag inte alls att FaZe hör hemma som vinnare i denna turneringen då jag helt enkelt inte se detta laget bli mycket bättre än vad de redan är. Med en spelare som AdreN i laget når man bara en viss bit och när NiKo nu ska agera IGL så kommer svagheter att uppenbara sig både i det individuella spelet för honom men också det taktiska spelet för laget.

Inte heller vill jag påstå att NaVi kommer göra mycket under heller. Stort frågetecken vart detta laget befinner sig såhär tidigt inpå året men det har redan ryktats en hel del om att Zeus ska lägga av snart och med ett NaVi som kämpat något så oerhört mycket med sin mentalitet det senaste året så kan detta inte vara något som lägger till något positivt i längden. Med trötta och avdankade spelare, minus electronic och s1mple, så når man inte nya höjder utan att göra ordentliga byten. Vi lär se ett efterspel med detta laget redan efter kommande Major och i all ära så vet jag inte vart detta NaVi står när den turneringen är över.

Sist, men inte minst, så har vi nya MIBR. Kan egentligen säga gamla då man har plockat tillbaka taco och felps i laget och poserar nu med samma lina som man hade förut och gjorde under med. Problemen som fanns då finns möjligtvis inte längre men det är ganska svårt att sätta ord på hur de kommer se ut detta året. Majorn kommer bli det första hindret och där lär vi få se och känna pulsen på vad som komma skall. Något som är oerhört fint och bra för laget är att man lyckats sno till sig Liquids coach kallad Zews. Han var med och gjorde detta laget väldigt bra en gång i tiden och kan med stor sannolikhet göra det igen. Frågan är bara om mycket redan är förstört för dessa tre brasilianare som varit med och kört MIBR med stewie och tarik. Kanske är det helt enkelt försent att än en gång försöka resa sig från gropen man grävt ner sig i. Från att vara på toppen till att inte vara något och sedan resa sig igen.. det är inte många lag som gör det.

Givetvis finns där rätt giftiga lag kvar. NRG har en hel del att jobba med men de ser bättre och bättre ut desto mer laget spelar. North får sin chans på revansch efter att ha fullkomligt gjort bort sig i Major-kvalet efter att ha blivit utslagna av ViCi och Mousesports ska även dem försöka få bort samtliga problem som finns i det laget. För de sistnämnda lär detta återigen bara bli en turnering där man tar sig till slutspel för att sedan åka ut. De verkar tro att man kan byta bort spelare för att få bukt med interna problem istället för att gå till botten med dem.

Hur jag än vrider och vänder på detta så måste ENCE se som ett topplag i denna turneringen. Det är alldeles för mycket lag som deltar som har en del men saknar desto mer. ENCE är mer eller mindre det enda laget som är så pass kompakt, bestämt och metodiskt både mentalt och på spelplanen bland dessa lagen att det vore dumt att inte tro att de kan göra lite mer skada än att vinna några matcher.

De har en utmärkt chans till detta när lag som Liquid och Astralis inte deltar dessutom. Börjar turneringen bra för laget kan vi med en gnutta sannolikhet se detta laget gå hela vägen.


ENCE har en väldigt bra chans och således får det bli ett vinnarspel på detta fantastiska lag.


Speltips: ENCE att vinna Starseries

Liga: StarSeries

Bolag: BETWAY

Units: 2/5

Odds: 19 (finns till 18 hos Betsson/Unibet)

Spelstopp: Söndag 7 April 09:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

CSGO ONSDAG

januari 30th, 2019

Inte så värst mycket på agendan just idag så det får helt enkelt bli speltips från lite blandade ligor!


Liga: United Masters League

Spelstopp: Onsdag 30 Januari 17:00 CET

1. VEXED – AGO

Vexed fortsätter att harva nere i det dåliga. Sitter just nu på fyra raka förluster och ser inte alls ut ta sig upp därifrån väldigt snart. Har ett urkasst lag egentligen med avdankade och icke-talangfulla spelare. Möter ett AGO som i sin tur också har fyra förluster i baken men som faktiskt spelar betydligt bättre än vad siffrorna visar. Vände exempelvis ett 4-11 underläge mot ENCE till 10-16 på Train, finnarnas bästa karta. Lyckades också vinna mot Expert igår efter att ha varit illa ute efter många förlorade rundor. Det finns så att säga mycket i laget och möter man ett Vexed som inte har något som helst att komma med så bör detta bli en "walk in the park" så att säga.

AGO FT (2-0) spelas med 3/5 units hos UNIBET


Liga: ESEA MDL

Spelstopp: Onsdag 30 Januari 18:00 CET

2. Chaos – Fragsters

Mirage är dagens karta och historiskt sett så har ändå Fragsters varit rätt bra på den. Med LOMME och Anj kan man nog bli minst lika bra på kartan. Var på LAN i helgen som de faktiskt vann efter att ha slagit ut TRICKED och sedan slagit ut mixen med robin och sayf i spetsen kallat FASTLOSE. Ändå ett litet styrkebesked efter en omtumlande höst där både bubski och refrezh lämnat. Ny energi och nya krafter existerar så att säga just nu och idag börjar ESEA för laget. Möter ett Chaos som på riktigt haft ett "kaosigt" år bakom sig men som äntligen verkar kommit lite till rätta. Litar dock definitivt inte på detta laget fortfarande då det finns alldeles för många aspekter kring detta laget som inte är något bra. Bra karta för båda lagen, båda lagen har bra spelare och som gillar denna kartan och båda lagen trivs rätt bra mot varandra. Kan inte se varför Chaos ska favoriseras så mycket i detta fallet.

Fragsters ML spelas med 3/5 units till 2.30 hos BETWAY


Liga: OGA Counter Pit

Spelstopp: Onsdag 30 Januari 18:00 CET

3. Superjymy – DreamEaters

Bör egentligen inte vara ett snack om saken. Finnarna är favoriten i matchen och ska med all rätt vara det, men kanske lite mer än vad oddsen pekar på. Ett Superjymy som kanske inte är i sina bästa dar mot ytterligare ett avdankat och talanglöst CIS-lag är vad vi har framför oss. Superjymy har lyckats rätt okej med sina två tilltänka talanger kallade Jamppi och SADDYX och står ändå rätt bra till överlag gällande vunna matcher kontra spelade sådana. Kunde absolut gått bättre men man får ta vad man får. Spelat ett fåtal matcher detta året och har lyckats med att slå både ViCi och Vega Squadron för att sedan förlora mot Chaos. Något av ett styrkebesked då man började året med att förlora med 6-16 mot 3DMAX. Möter idag DreamEaters som inte bör rankas som något alltför farligt. Ökänt att mindre bra lag tar dessa turneringar seriöst och det är alltid något man bör ha med i beräkningarna men samtidigt är detta en match man inte är alltför orolig över. DreamEaters med 4/5 vinster på sina senaste matcher får idag och för andra gången, möta ett motstånd av en större kaliber. Det första var Syman som man mötte igår och förlorade mot och det andra motståndet kommer idag. Hur ska det gå?

Superjymy ML spelas med 2/5 units till 1.72 hos BET365


Dyker upp med ett till inlägg imorgon!


Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

WePlay Lock & Load

januari 29th, 2019

Minst sagt ett finurligt namn på en turnering. Hela åtta lag är inbjudna och ska tävla om en nätt prissumma på $50.000 där vinnaren får en hel del av kakan. Dessa åtta lag där bland annat FURIA, Spirit, Heroic och Kinguin deltar tävlar om fyra slutspelsplatser där de kvarvarande lagen får möta fyra inbjudna lag i form av BIG, Optic, Vitality och Hellraisers. Dessa gör sedan upp om samtliga pengar. Så, ja, mycket står på spel minst sagt. För vissa lag är detta endast en turnering för att kicka igång året med, för vissa är det att förbereda sitt spel och sin spelstil inför majorn och för andra är det blodigt allvar. Med andra ord kan, bör och lär man se en del skillnad i viljan från lagen som spelar. Nedanför hittar du ett par speltips som jag finner oerhört intressanta när dag ett skall avgöras!


1. FURIA – Spirit

Frågan är egentligen vart man ens ska börja? Detta FURIA som förmodligen ingen trodde skulle ha en susning i kvalet knep faktiskt andra platsen på NA Minor och kvalade sig hela vägen till Major Qualifiern. Smått otroligt, men också en överprestation möjligen. Deras nya lina är oerhört bra. Samspelta deluxe, individuella förmågor utöver det vanliga och en jädrans mentalitet får detta laget att verka som något helt annat. Men något man inte bör glömma i denna framgångssaga är hur pass dåligt motstånd man faktiskt fick möta på kvalet. Varken EnVy, INTZ eller eUnited hade sina bästa prestationer och då blir det lätt en uppstickare som tar vara på chanserna som kommer vidare. Tänker dock inte ta vinsten ifrån laget, de gjorde allt väldigt bra och lite till. Nu är det dock en annan femma här. Dels så möter man Spirit, ett oerhört bra CIS-lag som dessutom knep andra platsen i sitt kval. Dessutom spelar man en turnering som endast handlar om att slipa på formen och fixa egna misstag inför kommande kval. Givetvis vill man säkerligen vinna denna turneringen också men att man faktiskt gör det ser mindre troligt ut. Detta är träning för laget mer än vad det är en tävling och jag kan tänka mig att fokuset mer ligger på att fixa misstag och hitta taktiska framgångar snarare än att det är blodigt allvar och att vinsten är deras. Spirit blir nästan lite för underskattade i detta mötet i mina ögon och valet är ganska självklart för min del.

Spirit -2.5 spelas med 3/5 units hos COOLBET.


2. Heroic – Winstrike

Som ovan nämnt så är det vissa lag här som faktiskt spelar mer för att slipa på formen än för att vinna turneringen. Winstrike är nästa lag i denna listan. Man lyckades knipa plats nummer tre på CIS-kvalet och fick därmed spela "Minor Play-in" som det så fint fick heta. Väl där lyckades man ta sig hela vägen och knipa en av två platser tillsammans med VICI som slog ut North(!!!). Nu är man tillbaka på ruta ett och ska slipa på detaljerna och hitta redskapen till att nå framgång på kommande Major Qualifier som har precis all fokus. Heroic å sin sida, har inga som helst förberedelser att vänta. Laget är varken med i Major Qualifiern eller har någonting speciellt att träna inför. Istället har detta blivit en perfekt turnering att starta det nya året med och få igång BlameF som nyligen ersatt Moddi. Kan tänka mig att där är en del saker att gå igenom och Heroic befinner sig för stunden på en bootcamp för att finjustera detta nya lag. Tycker helt klart att Heroic ska favoriseras i ett möte mellan dessa lagen då Heroic absolut är ett bättre lag i grunden och egentligen har lika mycket, om inte mer, att spela för som Winstrike. Lite smått oförstående till varför de inte är större favoriter.

Heroic -2.5 spelas med 3/5 units till 2.20 hos BET365


3. Virtus Pro – Gambit

Detta är en match som är oerhört svår att predicta på förhand sett till vilka lag det faktiskt är som möts och historien och formen kring dessa. Vill ändå få det till att Virtus Pro bör ha en liten fördel i en match som denna sett till både pappret och talangerna på banan. Vi ser trots allt ett pånyttfött Virtus Pro framför oss och laget i sig har all möjlighet att blomma ut redan från start. Än så länge fått en match under vingarna och den vann man, även om det inte var vackert, med 16-14 över AGO. Efter denna match har man gått tillbaka till skrivbordet och ritat ner idéer och tankar på hur man ska kunna gå tillväga framöver. I denna turneringen har man precis allt att vinna och allt att fila på. Perfekt vore det för ett lag som Virtus Pro med nyfunna talanger och Byali och snax som veteraner i förbandet att komma ut och fullkomligt visa vart skåpet ska stå. Att plocka ner ett Gambit som fortfarande ser sömnlösa och gråtfärdiga ut sedan Zeus lämnade laget ska egentligen inte vara det absolut svåraste. Undviker man att underskatta Gambit och samtidigt går för en bana som är någorlunda lättförståelig och inte komplicerad så ska man faktiskt vinna detta mötet rätt ofta. Finner därmed ett smått värde i oddset vi får på att detta ska inträffa.

Virtus Pro ML spelas med 2/5 units till 1.90 hos COOLBET


På återseende!


Spelstopp: Onsdag 30 Januari 12:00 CET

Liga: WePlay! Lock & Load

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

UNITED MASTERS LEAGUE

januari 29th, 2019

Fortsätter på gårdagens inlägg med ett antal nya speltips för dagen. Dessvärre har ESEA, som vanligt, fått uppskjutna matcher och samtidigt har oddsen gått och lagt sig vilket bidrar till att det inte går att fortsätta dela speltips till dessa mötena. Istället riktas fokus till United Masters League.


1. Windigo – Sprout

Hur bra vi än vill få Sprout till att vara så har en framgångssaga alltid ett slut. Detta slutet tror jag vi får se idag när man har ett lag som Windigo på andra sidan. Sprout förtjänar precis allt och lite till gällande sin framgång men laget har inte mött så pass bra lag som Windigo ännu och det kan ställa till det i maskineriet. Detta är det första riktiga och stora testet på linans kapacitet och är man inte förberedda på vad som kommer hända i detta mötet så lär man falla rätt fort. Windigo är som tidigare nämnt ett oerhört bra lag och ett lag som spelar med en sanslös precision och bestämdhet. I allt det bra finns där även dåliga saker, typ som deras eviga slarvande, men de blir onekligen bättre på att hantera just detta ju mer de spelar och ju bättre motstånd man möter. Tror helt klart man visar vem som är det bättre laget idag när dessa två möts. ML låg ett bra tag på över två gånger degen men jag har helt fastnat för att de vinner med 2-0 till över tre gånger degen.

Windigo FT (2-0) spelas med 4/5 units till 3.50 hos BET365


2. LDLC – x6tence Galaxy

Börjar bli tjatigt att förklara hur värdelöst LDLC spelar och hur pass ointressanta de ser ut, men det måste påpekas. Lyckades vinna mot Alternate Attax igår men håller knappast det som något utomordentligt bra då Attax lina är av en helt annan kaliber än vad man var förut. x6tence Galaxy å andra sidan fortsätter att ånga på. Man är inte världens bästa lag men man är väldigt bra trots allt. Mötte AGO igår och vann där 2-0 vilket är ett styrkebesked, framförallt eftersom man vände ett underläge till vinst. Ska inte vara mycket till snack om vem som är det bättre laget idag.

x6tence Galaxy spelas med 3/5 units till 2.80 hos BET365


Fler speltips dyker upp vid ett senare tillfälle!


Spelstopp: Tisdag 29 januari 15:00 CET

Liga: United Masters League

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Alive

Alive skriver om CS:GO. Har bra erfarenhet inom detta och fina resultat genom åren.

Esporten bara stiger och CS:GO är idag ett av de absolut mest kända spelen kring Esport.

Spreadsheets:
Spreadsheet – CS:GO Alive’s bloggspel

Andra spreadsheets av Alive:
Spreadsheet – Esport – CS:GO

Gamla spreadsheet:
Alla spreadsheets hos NHLbettingblog

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här