Speltips CS:GO - Alive | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

AGO – EURONICS

augusti 14th, 2018

Tillbaka vid skrivandet igen efter ytterligare ett litet uppehåll. Fan va skönt det kan vara ibland. Senaste inlägget satt utomordentligt fint när Alternate Attax vann med 2-0 över Kinguin till hela 2.50x degen, ett odds som aldrig skulle varit "så högt". Alltid kul att hitta roliga och bra odds, speciellt när det går vägen. Idag är tanken att försöka mig på ett liknande spel när EURONICS möter AGO i en upper bracket final i OGA Counter Pit. Vinnaren här säkrar en fin plats i finalen där prissumman blir hela $18.000 till vinnaren, en summa framförallt EURONICS vill kamma hem sett till att de inte är ett specielt offline erfaret lag.

EURONICS är faktiskt ett bra lag. De har lite problem att prestera, av okänd anledning, när de möter bättre lag och brukar mäkta med att vika ner sig istället för att resa sig men trots det så måste de erkännas som ett bra lag. Har mött AGO förut hela gånger och har inte vunnit ännu, däremot har de spelat väldigt tight mot laget, iallafall de senaste tre matcherna som även varit i år. Något som måste tilläggas är också att AGO's bästa spelare snatchie har varit med alla dessa gångerna, en oerhört betydelsefull spelare för AGO som nu lämnat laget för spel i Virtus ProEURONICS har bra chans idag och laget har en ganska fin form just nu. Sitter i skrivande stund på 3/5 vinster på sina fem senaste matcher med de enda förlusterna över Alternate Attax där man lyckats förlora med 2-1 båda gångerna. Utöver det har man fina vinster över PANTHERS och Nordavind. Överlag ser laget bra ut, spelarna är på gång och spelet börjar sitta mer och mer. Laget har en bra map pool som ständigt utvecklas och mixas med och det ska mycket till för att bli nollade i ett sånt här viktigt möte.

AGO går inte att prata dåligt om. Laget har gjort en så fantastiskt fin resa ända sedan laget knaprades ihop och nu har man nått höjder man förmodligen inte trodde man skulle nå. Det tråkigaste för laget är att snatchie, som varit lagets mest tongivande spelare och dessutom awper, lämnat för spel i Virtus Pro. Laget i sig är inte lika vasst längre med detta tappet, även om man ersatt honom med SZPERO som även han är en duktig spelare, om något rostig sett till att han inte spelat officiellt på ett tag. Laget med SZPERO har spelat fyra matcher totalt och vunnit tre av dessa, över b.la. HAVU, x-kom och Sharks. Förlusten kom mot Pro100. För tidigt att säga hur detta laget kommer spela i framtiden men för närvarande ser man ändå hyfsat bra ut. Det är trots allt enbart en spelare som bytts och detta i sig bör inte skada spelet alltför mycket.

Men laget möter ändå EURONICS. Ett väldigt samanspelt lag. Ett väldigt effektivt lag. Ett väldigt aim-baserat lag, som skjuter oerhört hårt. Det är svårt att möta ett sådant lag om man inte har spelet med sig och framförallt har en ny spelare i laget. Lägg därtill att map poolen faktiskt kan sättas in rätt fint i EURONICS favör sett till att AGO fortfarande envisas om att inte spela Nuke vilket gör att EURONICS kommer få spela sin bästa map som är Cache, om de nu pickar den. Redan här ska det stå 1-0 och dyker sedan Overpass eller Inferno in i bilden kan det bli ännu jobbigare.

Tycker AGO är för favoriserade i detta mötet. EURONICS ska ha bra chans att vinna. Tanken var först att trycka ett +1.5 på EURONICS sett till kartorna som bör dyka upp men det oddset blev aldrig så högt som man ville ha det. Istället får ML göra susen. Bra betalt för besväret.

Speltips: EURONICS ML

Liga: OGA Counter Pit

Bolag: BET365

Units: 2/5

Odds: 2.62 (Finns till 2.639 hos Pinnacle i skrivande stund)

Spelstopp: TISDAG 14 Augusti 20:30 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Kinguin – Alternate Attax

augusti 9th, 2018

Ett par dagars vila från spelande och skrivande gör gott för själen. Att ladda batterierna är aldrig fel och speciellt inte när spelarna i de större lagen har semester. Det roligaste med uppehållet är ju att man får chansen att se ännu mer på matcherna som går i de lägre divisionerna där det allt som oftast brukar finnas bra med värde. En sådan match vill jag påstå mig ha funnit ikväll. Ikväll spelas en viktig match i ESEA MDL där allt handlar om placering för kommande slutspel. Vinnaren i detta mötet möter 3DMAX och förloraren möter Sprout. Detta är en match båda lagen vill vinna sett till motståndet där man måste hålla Sprout som ett bättre lag generellt.

 

Alternate Attax kommer in till denna matchen i bra form. Laget är ett av de få lagen som spelar även nu under semestern eftersom att där finns ett par viktiga ligor och matcher för laget fortfarande. Laget har 3 av 5 vinster på sina fem senaste matcher med två tighta förluster över Pro100 och EURONICS, två lag man egentligen ska ta. Utöver det har man vunnit över Sharks, AGO och HAVU vilket får anses väga upp lite till de tappade matcherna. Överlag ser man bra ut. Hade gärna sett att man presterat lite bättre och dominerat ännu mer men så länge man vinner är det inte hela världen. Förluste går inte att undvika. Tittar man på formen den senaste månaden så har man skrapat ihop 8 av 11 möjliga vinster vilket lyser rätt starkt. Laget är med i spelet helt enkelt. Spelarna skiner, spelet sitter och glädjen sprids. Kommer in med bra form inför detta viktiga mötet.

Kinguin har spelat 11 matcher sen i starten på Juli och på dessa matcher har man vunnit 6 av dom. Något som bör tilläggas är att man endast mäktat med 2 av 5 vinster på sina senaste fem matcher samt att laget inte har spelat en match sedan 20 Juli, vilket är snart tre veckor sedan. Med andra ord är man lite av ett matchotränat lag i skrivande stund och det är svårt att säga hur spelet kommer se ut. Inget snack om saken att man är ett bra lag eller att man har kapacitet att ta ner Alternate Attax om man vill det men speltid är viktigt och det finns en bra chans att det inte blivit mycket av just det de senaste veckorna. Formen före uppehållet var inte den bästa heller och spelarna har nog njutit en del av uppehållet utan att ljuga. Matchen idag är viktig även för Kinguin och laget vill definitivt vinna denna matchen också. Något som inte är hela världen för Kinguin är att de inte åker ut om de förlorar vilket förmodligen lättar på pressen för dom sett till att de precis kommer tillbaka från uppehåll. Det är liksom inte hela världen om man förlorar, i allas ögon.

Finns bra chans för Alternate Attax att visa vem som är det bättre laget av dessa två. Inbördes möten leder Kinguin med 3-1 men det skall också tilläggas att samtliga matcher varit väldigt tighta. Båda lagen vet vad de går för och känner till varandra bra. Fördelen får dock läggas hos Alternate ikväll sett till form och speltid. Det gör väldigt mycket i ett detta spelet. Tror det visar sig ikväll också.

Speltips: Alternate Attax ML

Liga: ESEA MDL

Bolag: UNIBET

Units: 3/5

Odds: 2.50

Spelstopp: TORSDAG 9 Juli 21:00 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Speltips – Veckans trippel

augusti 6th, 2018

Dags för veckans trippel igen!

Spreadsheet – Speltips – Veckans trippel

Trippeln står EH, Alive och Laakieee för. Denna vecka är det Esport och tennis!

Trippeln:

Spel 1 av Alive: aTTax ML (vs HAVU – CS:GO)
Spel 2 av EH: Gen.G -1,5 (vs MVP – Esport League of Legends)
Spel 3 av Laakieee: D. Medvedev (vs J. Sock – Tennis)

Totalt odds: 4,05

Spelstopp 6/8 18.00

Trippeln går att spela hos Coolbet och konto kan göras här

Trippeln går även att spela hos Betsson, men då till 3,82 och konto kan göras här

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Imperial – Optic

augusti 4th, 2018

Ska försöka hålla mig rätt kort angående detta spelet då tiden inte riktigt är på min sida.

Imperial gjorde ett fint jobb mot ett svagt Space Soldiers senast som absolut inte nådde upp i den form de brukar vara i. Lägg därtill att Space Soldiers, av okänd anledning, valde att ta bort sin bästa karta ur map poolen medvetet och det uppstår ännu mer frågetecken. Överlag spelade Imperial bra. De vek sig inte, spelade sitt spel som de kunde och sprang ganska enkelt över Space Soldiers. Det gjordes även en sanslöst fin comeback på Mirage där man låg under med 3-12 i halvtid endast för att vända det till 16-14 fulltid.

Det återstår dock väldigt mycket frågetecken. Space Soldiers spelade inte så pass bra som de brukar göra och Imperial visade prov på väldigt mycket förvirring stundtals. Det syns ganska tydligt att det är ett lag med individuella förmågor istället för spelare med spelförståelse och det blir lätt att de tar dumma dueller och/eller springer runt och försöker farma kills istället för att hjälpa laget. Det ser helt enkelt ut som FPL, där merparten av deras spelare också kommer ifrån.

Mot ett lag som Optic borde det bli problem. Visst, Optic har inte k0nfig med sig denna gången men har ersatt honom ordentligt med Niko från Heroic som dessutom ryktas bort därifrån vilket bör öka hans lust att skina. Mötte Euronics häromdagen där man fick det tufft men där man lyckades vinna med nöd och näppe med 2-1 i kartor efter övertid. Inte riktigt en sådan match man var ute efter och vill vara ganska säker på att de både har glott igenom demos men även analyserat sina egna misstag och förbättrat dessa. Kommer inte gå att spela likadant mot Imperial.

Förstår inte varför Optic är underdogs i detta mötet. Det är ett lag, med en stand-in, som dessutom är oerhört bra. Det är ett lag, som spelar som ett lag och har en IGL och spelare på fasta positioner som vet vad dessa ska göra.

Någonstans har Imperial fått alldeles för mycket förtroende inför denna matchen och det köper jag inte.

Speltips: Optic ML

Liga: Starladder EU Qualifier

Bolag: PINNACLE

Units: 2/5

Odds: 2.06 (skrivande stund 2.11)

Spelstopp: LÖRDAG 4 Augusti 16:00 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Epsilon – Fnatic Academy

augusti 3rd, 2018

Det märks rätt tydligt att det är off-season i skrivande stund. Utbudet är urholkat och fyllt med lag och turneringar som enbart skriker tragedi. Mitt i allt detta dyker en å annan intressant match upp och det är mer eller mindre dessa man vill snappa upp så fort det bara går.

En sådan match spelas idag. Varför den är intressant är väl egentligen endast av två enkla anledningar. Lagen som möts och turneringens prispott. Epsilon möter idag Fnatic Academy i en turnering vars prispott ligger på hela $40.000 vilket är en förvånansvärt hög summa för att ha så pass värdelösa lag inbjudna. 

Nog skjuter detta till en å annan del motivation för de inblandade lagen och ett av dessa lagen som framförallt vill vara med om förstaplatsen i denna turneringen är Fnatic Academy som ser ut att vara på framfart. Laget har spelat ihop ett tag, även med sin senaste värvning luckerrr som tidigare gjort en kort sejour i BIG. Detta är ett lag som vill visa framfötterna och som har skapligt med talang för att lyckas med just detta.

Tycker spelet börja sitta mer och mer ju mer man ser detta laget spela. Positioneringen börajr sitta, kemin börjar dyka fram och spelet överlag börjar falla på plats. Det är bara tal om tid för ett så ungt och oerfaret lag som detta och denna turneringen med dessa motstånd är en perfekt plats för lärdom. Sitter i skrivande stund med 1-1 i gruppen och kommer idag ut med ännu mer vinnarskalle än vad detta Epsilon har.

Epsilon ser inte alls lika motiverade ut. Bara bilden av att byta spelare inför varje match säger en del om hur läget står till i laget. Där finns ingen direkt sammanhållning eller vinnarskalle i detta laget och spelare åker in och ut som en annan byter kalsonger. Kanske inte helt konstigt att man skrapat ihop 0-2 på sina två inledande matcher mot lag som Euronics och x-kom, lag som givetvis är bättre än en och framförallt mer samspelta och motiverade. Formen säger ingenting vackert heller med fyra raka förluster.

Tycker inte det är speciellt svårt att välja sida idag. Vi har två bra lag framför oss men bara ett lag som faktiskt är ett lag. Talangen är ganska likvärdig och matchen idag bör avgöras mer på lagsidan än på den individuella nivån. 

Speltips: Fnatic Academy ML

Liga: OGA Counter Pit

Bolag: UNIBET

Units: 2/5

Odds: 1.87

Spelstopp: FREDAG 3 Augusti 20:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Space Soldiers – Imperial

augusti 2nd, 2018

Space Soldiers måste hållas som favorit i detta mötet, kanske lite mer än vad de gör. De är ett så pass effektivt och intressant lag, som dessvärre vacklar lite fram och tillbaka emellanåt, men som ändå har all kapacitet och talang att nå toppen.

Idag ramlar man in i ett möte med Imperial, ett Imperial som beter sig rätt annorlunda. Nyligen gjort sig av med krystal som IGL för att vissa spelare i laget inte gillade honom eller hans ledarskap. Därefter ger man sig på ett test med Lobanjica för att sedan droppa honom 3 dagar senare. Nu har man tagit in franska hAdji i ett försök att hitta rätt. Helt ärligf är detta bara ett försök att hitta en ersättare utan närmare eftertanke.

Imperial har länge varit ett lag att se upp för. Oerhört mycket talang i laget där spelarna skiner mer med sin individuella skicklighet än sin spelförståelse. Som lag spelar Imperial rätt bra men det går inte att undvika att laget ser ut som en mix, eftersom det just är sådan spelare man införskaffat sig. imperial har nämligen plockat ihop ett gäng FPL spelare och sen sagt att de ska lira som ett lag. När man sedan har så pass unga och oerfarna spelare i sin femma så är det inte överdrivet konstigt att allt inte flyter på som det ska göra.

Imperial har dock sett bra ut i kvalet. Vunnit sina matcher, obviously, över bra lag dessutom. Nästan lite förvånande. Trodde man skulle få mer problem mot Sprout t.ex. men man löste det bra. Matchen mot Tempo Storm gick också förbi rätt enkelt och likaså matchen mot Epsilon. Inte så konstigt att formen pekar uppåt. 

En sak, som inte är speciellt positivt för Imperial och som alla dessa lagen har gemensamt är att ingen av dessa lagen är Space Soldiers. Inte ens i närheten. Space Soldiers är bättre på alla nivåer och kanter än alla dessa lagen tillsammans. Normalt sett, och om de vill. Space Soldiers har varit lite upp och ner de senaste månaderna och har inte varit sig likt. Samtidigt har laget haft en del vila sedan de missade att kvala för Dreamhack Masters Stockholm i slutet på Juni vilket säkerligen har gjort en del nytta för laget.

Finns inte mycket att prata om här. Visst, Imperial har bra form och är matchtränade deluxe inför detta mötet. Space Soldiers är det inte, men det betyder inte att laget varken tränat ihop eller spelat individuellt. Är det något man vet så är det att Space Soldiers är väldigt duktiga när de vill och när de måste, och framförallt när de har något att spela för.

Idag är en sådan match. Detta kvalet bör man vilja vinna. En plats i Starladder är inget att skämta om.

Speltips: Space Soldiers ML

Liga: Starladder

Bolag: BET365

Units: 3/5

Odds: 1.50

Spelstopp: TORSDAG 2 Augusti 20:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Hellraisers – Virtus Pro

juli 31st, 2018

IEM Shanghai kickar igång imorgon bitti. Rätt dåligt tajmad turnering med tanke på att merparten av alla lag och spelare har tagit semester fram tills början på September. Givetvis är lagen som är med i denna turneringen inte på semester men det är i denna turneringen man  ska försöka klämma ur sig de sista krafterna som återstår. Detta är inte alltid det lättaste och det brukar leda till en del upsets hit och dit. Med andra ord bör man vara på sin vakt.

Ett lag jag tror kommer göra bra ifrån sig i denna turneringen är Hellraisers. Laget ser faktiskt bara bättre och bättre ut. Det går liksom inte att undgå deras framfart. Har en peng på att detta laget vinner detta eventet då motståndet mer eller mindre är perfekt för att lyckas med just det. NRG bör vara det enda motståndet som på allvar kan trassla till det för Hellraisers, speciellt nu när woxic inte spelar för Hellraisers.

För att nå finalen behöver man börja på bästa möjliga sätt. I första matchen ska man bråka med Virtus Pro. Detta har hänt ett par gånger förut och detta året har man endast mött varandra en gång där Hellraisers gick segrandes ur med 2-1 i matcher. Den gången hade Virtus Pro snax i laget vilket man inte har nu.

Att bråka med Virtus Pro i nuläget är ingenting som ett lag räds, tvärtom. Virtus Pro är ett lag som varit på semester i över ett år och inte lyckats med någonting under den tiden. Ovanpå det har man tappat två rutinerade spelare i Taz och Snax och dessutom hunnit bråka ordentligt med varandra vilket gör att vissa spelare i laget inte fungerar ihop. Återstår att se hur det blir i framtiden, men laget är helt enkelt på en helt annan plats mentalt än på spelplanen. De spelar mer eller mindre endast för att spela just nu och skulle hellre göra annat.

Hellraisers har visserligen tappat woxic som är en oerhört duktig och tongivande spelare för detta laget men man har ersatt honom rätt okej med FejtZ samtidigt som deadfox fortfarande vet hur man hanterar den gröna bössan. Laget bör ha kapacitet att ta sig till final och kanske t.o.m vinna hela spektaklet men att de ska förlora öppningsmatchen mot Virtus Pro känns lite förvirrande. Det bör inte hända.

Oavsett om woxic spelar eller inte så ska Hellraisers vara både bättre och bättre förberedda än vad Virtus Pro är med tanke på vad som försigår behind the scenes. Lagmoralen är ytterst låg och man har inte sett bra ut på evigheter. Blir förvånad om de gör något märkvärt denna turneringen. Hellraisers är precis raka motsatsen. Laget växer och växer. Litet snedsteg att inte ha woxic med i denna turneringen men det bör inte påverka överdrivet om laget spelar som de ska.

-2.5 går också att spela vid intresse, till ett litet högre odds. 

Bra chans för Hellraisers!

Speltips: Hellraisers ML

Liga: IEM Shanghai

Bolag: BET365

Units: 2/5

Odds: 1.61 (Finns -2.5 till 1.83 på samma sida)

Spelstopp: ONSDAG 1 Augusti 07:10 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Fragsters – EURONICS

juli 28th, 2018

Fragsters börjar på allvar komma igång igen efter en sanlöst ifrågasatt dipp. Laget befann sig ganska nyligen på Dreamhack Valencia där man tog sig hela vägen till semifinal endast för att förlora mot North som sedan gick och vann turneringen. Formen börjar komma tillbaka och i nuläget sitter man på 4/5 vinster i sina senaste matcher. Visserligen, har laget ett litet break mellan matchen mot North och matchen mot Nordavind igår, men det breakat har egentligen bara gjort laget gott vill jag säga.

Fragsters har varit ett lag man kan räkna med detta året. Från ingenstans till att faktiskt bli ett lag som kan utmana på lite mindre turneringar som Dreamhack mot bra lag är inget dåligt resultat. Framförallt just att de kan prestera på LAN, som är något mindre bra lag inte är så kända för, är något man borde uppskattas mer för. Online ser det någorlunda okej ut också då man börjat få tillbaka den form man satt på tidigare månader.

Kommer igår från en vinst över Nordavind vilket är ett otroligt bra online lag och ett desto sämre offline lagFragsters hade en del problem både på första och andra kartan men lyckades med nöd och näppe stänga Train med 16-14 bara för att sedan hoppa in på Dust2 som är deras bästa karta och vinna med 16-6 och totalt 2-1. Såg rätt förvirrade ut från början men de gav heller aldrig upp och avslutade matchen med en vinst vilket är väldigt bra när man kommer in till en match mot EURONICS.

Fragsters viker sig sällan och när man har en så här bra chans på att få ta sig tll Starladder så kan jag inte se hur man viker ner sig. Givetvis åker man inte ur turneringen om man förlorar denna matchen men man får däremot spela om andraplatsen istället vilket gör det värre för en i kommande matcher. Detta är en match man vill vinna.

 

EURONICS är ett tyskt lag som även dessa börjat kika upp nosen på allvar mot nya höjder. Har ett väldigt bra lag och väldigt bra spelare, för den nivån de är på, och brukar ställa till det mot bra motstånd titt som tätt. Har dock en vana över att lägga ner sitt spel mitt i allt och istället förlora matcher av någon anledning ingen direkt vet. Ta matchen mot Sprout för inte så längesedan. Leder 13-2 i halvtid som T på Dust2 enbart för att förlora 13-16. Lite av en klassiker för detta laget.

Laget har mycket att erbjuda. Spelstilen, talangen och viljan finns där men ibland klickar det inte. Brukar spela bättre överlag och tycks göra det nu när formen dessutom pekar uppåt efter 4/5 vinster på sina senaste matcher varav den senaste matchen spelades idag där man förlorade mot Singularity som definitivt är ett sämre lag än EURONICS själva. Kanske ska laget börja dippa igen, svårt att säga.

Överlag ett lag som kan bjuda upp till dans ofta men som hellre viker sig än kämpar vidare när det gäller som mest. Har en ganska knasig attityd när mycket står på spel och det oroar en lite. Kan få problem idag.

 

En sak som är säker är att EURONICS inte är bättre än Fragsters, som lag. Båda lagen har bra spelare, bra map pool och bra samarbete bland sina spelare men Fragsters är ett bättre lag, utan tvekan. Förstår inte riktigt hur Fragsters kan vara underdogs i ett så här laddat möte som detta är..

 

Speltips: Fragsters ML

Liga: Starladder EU Qualifier

Bolag: BET365

Units: 3/5

Odds: 2.37

Spelstopp: LÖRDAG 28 Juli 20:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

ENCE – Warmup

juli 27th, 2018

ENCE mot Warmup i ett fint möte i ESEA Advanced där fyra lag går vidare till relegeringsmatcher mot fyra lag från MDL i hopp om att slå dessa. Denna matchen är således väldigt viktig och det är väl ganska klart på förhand vem som egentligen bör vinna.

Något det inte pratas lika mycket om är att ENCE vet om att de är för bra för denna ligan. Sprungit igenom skiten och målet är endast MDL och inget annat. Av detta har de blivit lite kaxiga och lyckats tappa kartor titt som tätt och spelat allmänt slött. De ligger liksom inte på full växel i en liga som denna och det gör att saker och ting kan straffa sig. Igår, exempelvis, tappade laget en karta mo SQUARED, ett lag man inte ska ha några som helst problem mot. Visserligen vann man och ingen skada skedde. 

ENCE är givetvis ett topplag. Bevisat gång på gång att man kan om man vill och laget rusar framåt mot topplagen. Ett litet bakslag blev det nyligen när man åkte ur Minorn och missade chans på Majorn men utöver det har man presterat över sin förmåga. Viktigt att laget får möta lag som dessa för att kunna bli ännu bättre. Givetvis håller nog alla ENCE som vinnare i detta mötet men man får inte glömma bort att laget har lätt för att slacka efter lite i början sett till vetskapen om vilka lag de möter. De är liksom inte rädda.

Möter man ett lag som Warmup, vilket är gamla eXtatus, ett topplag i denna tier som dominerat och skrällt mot oerhört bra lag, då kan det gå utför med en sådan inställning. Laget ser faktiskt bra ut och har gjort bra ifrån sig i ligan. Slog KPI med 2-0 igår ganska överlägset och såg inte ut att ha några som helst bekymmer. eXtatus är inget nytt lag, de är ett lag som spelat ihop väldigt länge med sin kärna och har vågat att vägra byta spelare titt som tätt. Nyligen fått in CANNiE i laget också vilket är en lovande spelare. Återstår att se hur länge han spelar men än så länge är han en i gänget.

Ska inte vara omöjligt för Warmup att trycka till sig en karta idag. De är ett så pass bra lag och har en bra map pool att de enkelt skulle kunna göra det med rätt metod och utförande. ENCE kommer definitivt inte ha full info på grabbarna i Warmup och det kan skapa oreda i defensiven. För ENCE del gäller det att spela sitt eget spel och låta Warmup göra misstagen. Inte helt säker på att det kommer bli så.

Warmup att ta en karta får bli dagens spel!

Speltips: Warmup +1.5

Liga: ESEA Advance Europe

Bolag: PINNACLE

Units: 2/5

Odds: 2.04

Spelstopp: FREDAG 27 Juli 17:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Giants – Bpro

juli 26th, 2018

ESEA Advance fortsätter idag när man går in i runda 16. När allt är avklarat och undanstökat kommer där stå fyra lag som slutliga vinnare då de alla får spela relegeringsmatcher mot varsitt lag som kommer från MDL i hopp om att ta deras plats till den större ligan. Med andra ord gäller detta slutspel allt, och lite till.

 

Bpro är ett lag som vuxit sig framåt de senaste månaderna. Även fast man ägnat en liten stund i sitt liv åt spelarbyten så har aldrig fokuset släppts helt. Kommer nyligen från en övertygade vinst över HAVU där man vann med 2-1 med endast en spelare på plusstatistik, vilket är rätt ironiskt. Kvitt vilket, så vann man och formen är god med 4 av 5 vinster på sina senaste fem. Nytt för idag, eftersom att det är ESEA, är att man spelar med RIJKO istället för niki1 vilket får ansesa vara lite negativt. Det som är positivt är att de har spelat med honom en del i ESEA vilket säger en att han inte är ett sista-minuten inhopp utan faktiskt något förbestämt. Spelaren själv är inte helt värdelös heller tack och lov. Överlag har laget mycket att ge och mycket att bevisa och jag tycker man gör just det, tillräckligt ofta. Idag har man all möjlighet att göra det igen.

Giants är idag laget som står på motståndarsidan. Matchen idag kommer givetvis inte att bli enkel för Bpro då Giants faktiskt är ett ganska intressant lag på både papper och på spelplan. Kommer nyligen ifrån en rätt omdiskuterad, iallafall internt, förlust på LAN över Dragons i semifnalen där man slutligen hamnade på tredjeplats. I turneringen var där faktiskt lag man definitivt ska slå och finalplats är det enda stället som Giants egentligen borde ha hamnat på. Nu blev det inte så och tiden mellan där och nu har man fått ta igen med både träning och självrannsakan. Formen i sig den senaste månaden har inte varit på Giants plats och det är lite svårt att se var man står nu. Något som är positivt för laget är att man iallafall vann sin öppningsmatch i denna ligan, för annars skulle man inte mött Bpro. Hur mycket det i slutändan säger, är en annan femma.

 

Matchen idag kommer bli intressant. Giants är kända för sin dedikation och sitt intressanta spel. Oavsett hur många spelare som gått och kommit har alltid spelstilen stannat som densamma. Strukturerat, precisionsrikt och effektivt. Inte alltid det gett effekt dessvärre, men satan vad intressant det är att se laget spela i toppform. Utan form blir det lite mer slarvigt och mot ett lag som Bpro kan det bli problem. Ikväll gäller det, för båda lagen, att hålla huvudet på topp och fokuset på rätt plats. Bästa laget vinner.

Just nu är det Bpro

Speltips: Bpro ML

Liga: ESEA Advanced

Bolag: BETWAY

Units: 2/5

Odds: 2.20

Spelstopp: TORSDAG 26 Juli 20:30 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Alive

Alive skriver om CS:GO. Har bra erfarenhet inom detta och fina resultat genom åren.

Esporten bara stiger och CS:GO är idag ett av de absolut mest kända spelen kring Esport.

Spreadsheets:

Spreadsheet – CS:GO Alive’s bloggspel

Andra spreadsheets av Alive:

Spreadsheet – Esport – CS:GO

Gammalt spreadsheet:

Spreadsheet – CS:GO

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.