Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

MIBR – Cloud9

oktober 21st, 2018

Maxspelet på NRG igår gick inte som det var tänkt det skulle gå. För all del var spelet faktiskt bra, men NRG klev inte alls ut och gjorde som man brukar göra, eller skulle göra. Tråkigt när sånt händer, speciellt när man sitter både tungt och med gott självförtroende på ett spel med vetskapen om att detta ska sitta 9/10 gånger och istället går det rent ut sagt åt helvete. Inte mycket man kan göra åt det i efterhand mer än att vara mer klok antar jag.

 

Idag har jag funnit ett nytt spel jag tror minst lika mycket. MIBR möter idag Cloud9 på Train, en karta MIBR i skrivande stund har som sin absolut bästa karta med hela 11-2 W/L och en win rate på saftiga 84,6%MIBR har just nu vunnit 10 matcher i rad varav sina senaste matcher på Train. Med andra ord är man ett väldigt farligt lag på just Train. Historiskt sett har detta varit en karta som MIBR alltid varit bra på med sina tidigare linor och även de två amerikanarna har haft lätt för denna kartan i sina tidigare lag. Det är dumt att säga att MIBR inte har gott självförtroende på denna kartan sett till statistiken men framförallt också till hur de spelar. Utöver det så verkar laget, på allvar, har kommit tillbaka och är äntligen redo för att börja utmana på riktigt. Det skiner om spelarna för tillfället. Allting klickar, kemin går ihop, kommunikationen likaså och lagets spel ser alltjämt bättre ut. MIBR kommer vara en farlig contender för framtiden, var så säker.

Cloud9 vill jag säga gott om men det är svårt i skrivande stund. Nyligen tappat Skadoodle som är och varit deras awper och en tongivande spelare för laget, generellt sett. Numera så är han enbart stand-in för laget tills Cloud9 har hittat en ersättare till honom och därmed är pressen, mentaliteten och rentav lusten att spela, minimerad deluxe. Skadoodle spelar knappt CS i skrivande stund utan spelar enbart matcher för laget. Detta i sin tur gör ju garanterat att vissa andra spelare i laget känner mindre lust utav att spela och det syns i deras spelstil. Missade skott, missade rundor, ovilja att prestera med mera. En negativ energi har tagit sig in i vissa spelares huvuden och när de nu spelar så vet man inte riktigt vart man har dom. Laget ser inte ut att ha praccat väldigt mycket utan spelar bara på måfå och hoppas det går vägen. I skrivande stund har man 2/5 vinster på sina senaste matcher. Vinsterna har kommit mot INTZ på Inferno och Cache mot Liquid, en match man dessutom inte borde vunnit med tanke på hur värdelös CT-sida Liquid spelade. Hade Liquid spelat normalt så hade matchen varit över efter ett par minuter i halvlek nummer två. Cloud9 vann dock ändå och det får inte glömmas. Dessvärre så har man ingen vidare map pool och kartan som spelas idag, som är Train, är en av lagets sämsta kartor. Två försök, två förluster och detta mot lag som INTZ och Luminosity, två lag som man egentligen ska var bättre än.

 

Vill tycka att MIBR har en oerhört bra chans att snuva Cloud9 på denna vinsten, och det väldigt övertygande. Det är en bra karta för brassarna och Cloud9 hänger inte alls med varken mentalt eller i spelet för tillfället. Allt pekar åt MIBR's håll både mentalt och i själva spelet och jag har svårt att se hur man ska tappa denna vinsten. 10 raka vinster i bagaget blir, med stor sannolikhet 11 och 12 mot Cloud9 inatt.

 

Speltips: MIBR -4.5 (Vinna max 16-11) Match 2 / Karta 2

Liga: ECS NA

Bolag: BETWAY

Units: 4/5

Odds: 2.05 (Finns hos Unibet/Leovegas till 2.00 i skrivande stund)

Spelstopp: SÖNDAG NATT/MÅNDAG 22 Oktober 01:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

NRG – Rogue

oktober 20th, 2018

Rogue är det laget jag har så himla mycket förväntingar på men som inte alls lever upp till nån av dom. De har en bra lina och har endast tappat en spelare, vid namn cadiaN, men också ersatt honom med en minst lika bra spelare samt en spelare som faktiskt kan bära den gröna bössan på samma sätt. Ändå, spelar laget som att de aldrig någonsin spelat ihop. Frustrationen som uppstår kring detta drabbar inte bara mig och fansen men även spelarna. I skrivande stund sitter laget på 8 raka förluster, mot lag som Liquid, NRG, Ghost och eUnited. Den sistnämnda, som är ett lag man absolut ska kunna spela minst lika mot, men som man inte lyckas göra något av. Det råder helt enkelt omständigheter i detta laget beyond vad vi själva kan veta och det är svårt att sätta fingret på vad det är som pågår. Det är iallafall ombyggnation i laget, där krystaL's nya spelstil ska implementeras men som inte alls har gett någon större effekt i laget. Självförtroendet ser alldeles för långt borta ut och nivån både spelarna och laget, mentalt och fysiskt, är helt och hållet som bortblåst.

Dagens karta är Nuke. Igår spelade man Nuke, en karta Rogue kunnat lira förut och som passar laget ganska bra, och än en gång fick man stryk, denna gången med ännu större siffror, hela 16-1 mot eUnited. Innan dess mötte man Ghost​ och fick även där stryk, dock med mindre siffror där slutresultatet skrevs till 16-5 till Ghost. Innan dess, lyckades man också möta NRG på exakt samma karta, och denna gången spelade man något bättre men föll totalt på T-sidan och åkte än en gång när slutresultatet slogs fast till 16-9. Självförtroendet på denna kartan, allmänt för laget och bland spelarna, är så långt ifrån bra som man kan komma. Det är smått skrämmande att se vart laget är på väg och mitt i all denna röra så bestämde man sig för att leta efter en ny coach och skicka coachen till en mer analytisk position för laget.

Det ser väldigt mörkt ut i detta Rogue och det är svårt att sia om hur det kommer gå framöver. I skrivande stund, är laget dock väldigt formsvaga. 

NRG behöver vi egentligen inte prata för mycket om. Borde prestera bättre än vad de gjort och gör de senaste veckorna men spelar alltjämt tillräckligt bra och intressant för att kunna litas på emellanåt. Idag, på en karta som Nuke, vill jag känna mig vid att laget ska kunna trycka dit ett mindre formstarkt Rogue utan större problem. Det har gjorts förr och det kan definitivt göras igen. Senaste matchen på samma karta var lite huller om buller men man lyckades stänga kartan efter ett par fina rundor på CT-sidan. Hade det inte varit för vice Rogue så hade resultatet varit ännu större egentligen. Idag blir det nog inte lika lätt för Rogue, speciellt inte om man kollar till statistiken i ligan och ser att NRG behöver börja vinna lite matcher för att hänga med i Top-4 sett till att man ligger under slutspelsträcket efter spelade matcher där man inkasserat 4 vinster.

Rätt säker på att Rogue vill rätta till detta och samtidigt ser bra möjlighet till samtliga poäng ikväll. Nuke är första kartan följt av Inferno som pickats av Rogue. Båda kartorna ska gå till NRG's favör men jag riktar enbart in mig på första kartan i denna matchupen. Att vi får ett så pass fint handikapp på att NRG vinner Nuke förstår jag inte. NRG är hästlängder bättre än Rogue som lag och betydligt bättre på Nuke än vad Rogue någonsin kommer bli. 16 vinster på 21 matcher med en win rate på hela 76,2% säger väl en del. 

Tror verkligen inte Rogue kommer över 11 rundor i detta mötet.

 

Speltips: NRG -4.5 Match 1 / Karta 1 (16-11 vinst max)

Liga: ECS NA

Bolag: COOLBET

Units: 5/5

Odds: 1.90

Spelstopp: FREDAG NATT/LÖRDAG 21 Oktober 00:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

eUnited – Liquid

oktober 18th, 2018

Liquid vill jag inte hålla för högt när det är dags för onlinespel. Det är ett lag som lyckas med det omöjliga rätt ofta och går ibland bara ut och ställer skorna på planen och låter motståndarna köra över en. En sådan match kan beskrivas bäst i matchen mot NRG igår där man förlorade 2-0 med katastrofala siffror per karta. Liquid fanns inte till överhuvudtaget och det får en att undra både en och två gånger vad i hela världen laget sysslar med just nu. Liquid är faktiskt ett lag som är rätt kända för att prestera lite halvdant online och fullt seriöst på LAN vilket gör att resultaten följer samma väg. Tittar man på lagets map pool så finns där en tydlig nämnare också när Mirage, som länge varit en karta Liquid tyckt om att spela, helt plötsligt har övergetts för Cache. Vad det betyder i slutändan är en bra fråga men i nuläget så ser det inte överdrivet bra ut.

eUnited släpper inte på tyglarna iallafall. Mirage är en go-to karta för laget och denna kartan har man kunnat spela sedan en bra tid tillbaka. Senast igår så vann man mot MIBR där med 16-14 efter att ha lyckats vända på steken. Tidigare har man mött MIBR där igen men denna gången förlorat men man har också mött NRG där och även där givetvis förlorat. En gemensam nämnare är dock att man faktiskt står upp rätt bra mot dessa lagen och Liquid bör inte ses som en gud jämfört med dessa. eUnited må inte vinna sina matcher alltid men de står oftast upp bra och bjuder upp till dans så ofta det går. Formen i sig är inte vacker när man ser att laget har fyra förluster på sina fem senaste matcher, men man måste väga in att man mött MIBR och NRG på dessa fem matcher vilket är lag som är en del nivåer högre än en själv.

Tittar man på det ovanifrån så tycker jag inte eUnited bör underskattas så himla mycket på en karta som Mirage. Framförallt inte med den infon man har framför sig. Att de ska kunna plocka 10 rundor mot Liquid, online, med den hunger laget har och den ökända historik Liquid har online, det är inte omöjligt.

 

Speltips: eUnited +6.5 (Att ta minst 10 rundor)

Liga: ESL Pro League

Bolag: UNIBET

Units: 2/5

Odds: 1.73

Spelstopp: FREDAG 19 Oktober 02:25 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

North – NIP

oktober 18th, 2018

Tänker inte skriva för mycket om detta mötet då jag känner att jag repeterar mig alldeles för ofta.

North är i oerhört bra form just nu. Fyra utav de senaste fem matcherna är vinster. Kartorna som spelas imorgon mot NIP är deras två bästa, kallade Train och NukeTrain sitter man just nu på en svindlande 8-1 och på Nuke har man 4-1 vilket givetvis är formidabelt. Man kommer möta ett oerhört ointresserat, omotiverat och oseriöst NIP eftersom det är precis så de sett ut hela veckan. Blandade resultat har svenskarna haft och det säger en del om det mentala måendet. Inte heller sitter laget och spelar speciellt mycket CS för den delen heller utan man kör de matcher som ska köras och går sedan vidare till sin vardagliga rutin, med vad det nu kan vara.

North är liksom helt motsatt. Nytt blod i laget med cadiaN och gade, ut med gamla sunkiga rävar som MSL och av detta har man nu funnit en enorm energiboost och självförtroendet. Något man saknat oerhört länge. Kartan detta tipset handlar om är Train, en karta danskarna trivs väldigt bra på som nämnt ovanför. Sedan den 27 september har man spelat kartan gånger och har vunnit 8 av dessa mötena. Senast mötet förlorade man mot NRG med 14-16 som var på Starseries. Utöver det har man bokstavligt talat sprungit igenom motstånd på denna kartan.

Ska inte ljuga och säga att NIP är värdelösa på kartan då de faktiskt visar en spelstil på denna kartan som man inte trodde existerade hos de gamla rävarna. Kommer från två vinster i rad på kartan mot Astralis och Optic och Train verkar faktiskt vara den enda kartan som NIP i nuläget faktiskt kan spela. Men nu möter man också North. Ett hungrigt sådant. Tror faktiskt inte alls att man kommer räcka till i slutändan utan danskarna lär ta hem detta mötet rätt komfortabelt, hur tråkigt det än känns. 

North är för bra just nu.

 

Speltips: North ML Map 1

Liga: ESL Pro League EU

Bolag: BETSSON

Units: 3/5

Odds: 1.74

Spelstopp: TORSDAG 18 Oktober 21:30 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Red Reserve – Heroic

oktober 15th, 2018

Tidigt spelstopp! Hela en timme kvar tills matchen börjar och med det så får jag snabba på här lite!

Heroic är laget jag självklart håller högst i detta mötet. Hade twist fortfarande spelat i Red Reserve hade jag möjligtvis sagt lite annorlunda, men nu råder det andra omständighter. Radifaction är nästa person som tillfälligt slagit sin in i Red Reserve och även om han må vara någorlunda bra så finns där både bättre alternativ och samtidigt en känsla av att han absolut inte når upp i twist nivå eller impact för laget. Red Reserve har ett par tråkiga resultat bakom sig, bland annat senast på Games Clash Masters där man förlorade mot lag som Sprout, AGO och Fragsters innan man åkte ut. Har sedan mött Virtus Pro två gånger och slagit detta laget båda gångerna, även om det var med nöd och näppe i den sista matchen där man dessutom hade 1-0 med sig på förhand. Har sedan harvat lite i ESEA MDL där man slagit mindre bra lag vilket bör tas med en nypa salt. Laget ser inte alls ut som man gjorde förut när GODSENT på allvar började prestera och formen har dalat sedan dess. Ännu mer nu när twist inte spelar längre.

Heroic å andra sidan tycker jag börjar se bättre ut. Tappat niko och jugi ganska nyligen till bättre lag och har värvat in mertz och acilion som påfyllnad. Någorlunda bra spelare, absolut inte några stjärnor som fyller de andras skor, men samtidigt tillräckligt bra spelare för denna nivån och för vad Heroic kan nå. Har dessutom massiv rutin i friberg och moddi tillsammans med es3tags fantastiska skicklighet, när den väl dyker upp. Laget presterar faktiskt bra, utan att ljuga och man börjar se ut som ett lag som kan ta sig en bra bit med tillräckligt med träning.

Matchen idag är givetvis superviktig. Man vill ha ett så bra resultat som möjligt med sig framåt för att tillslut lyckas knipa platsen till IEM Chicago eftersom detta är slutspelet och det är vinna eller försvinna. Tittar man på kartor måste Heroic återigen få ett övertag. De spelar inte Cache, vilket är Red Reserves bästa karta och man gillar dessutom att spela trånga kartor som Nuke exempelvis, en karta Red Reserve inte spelar. Däremot så finns Train, Mirage och Inferno med i bilden men även Overpass, vilket är en karta laget inte presterat på hitintills men som laget definitivt ska kunna prestera på framöver, sett till att den ligger i map poolen. Styrkan bör ligga hos Heroic i en match som denna sett till laget, lagets form och vad för spelare vi har. Lägg därtill den stundande mentaliteten som faktiskt råder och du får en härlig gryta som kan koka över.

Tror Heroic vinner detta mötet, om än faktiskt lite för enkelt. Värde på handikappspelet!

 

Speltips: Heroic -1.5 

Liga: GG.BET IEM Chicago Qualifier

Bolag: BET365

Units: 3/5

Odds: 2.75

Spelstopp: MÅNDAG 15 Oktober 20:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

NRG – North

oktober 12th, 2018

Ska inte babbla för mycket pga att fingrarna blöder.

NRG tycker jag helt klart bör vara favoriten i kvällens möte. Visserligen är de väl så nära favorit som man kan bli och det märks att bolagen har problem med att skaffa fram en favorit i detta mötet. Lika svårt är det inte i mina ögon då jag ser en klar skillnad på lagen i denna matchen. Spelarmässigt har båda lagen bra material men skillnaden mellan dessa två bör komma ner till spelstilen och vad de båda ledarna i lagen, samt laget generellt, kan göra i taktisk väg. NRG, som många vet, hade en sjuk run i början på 2018 där de vann allt som gick att vinna online, mer eller mindre, och tog sig till en del turneringar. Resultaten var inte lika givande där även om man som lag blev väldigt mycket bättre allt eftersom. Dessvärre sjönk prestationerna lite grann efter spelaruppehållet vilket också ledde till att man misslyckades med att kvala sig till Majorn, vilket nog var det största misslyckandet för detta laget. Men laget gav heller inte upp där utan fortsätter numera att återta sin starka position man hade förut och ser faktiskt väldigt bra ut igen. Gick 3-0 i denna turneringen, tillsammans med ENCE och städade mer eller mindre av alla lagen, förutom Vega Squadron som man dessvärre underskattade.

North är givetvis inte dåliga men det kommer krävas ännu mer än vad det krävs förut när man nu möter ett så taktiskt och fokuserat NRG som dessutom skjuter hejvilt. NRG är riktigt farliga och passar sig inte North så kommer det inte bli lätt. Materialet har man, men frågan är om ledaregenskaperna kommer saknas för mycket nu när MSL är borta. Man har haft rätt mycket flyt med sig i ett par matcher nu och formen i sig är god även om man mött vissa lag som absolut inte nått upp till den nivån de kan spela på.

Vill helt enkelt tro att NRG ska ha mer att säga till om i denna matchen. Man bör vara favoriten och när man då bör vara det och inte är det oddsmässigt så är det ju ett måste att spela på det, iallafall ännu mer än från början.

 

Speltips: NRG ML

Liga: Starladder/Starseries

Bolag: 1XBET

Units: 3/5

Odds: 1.915 (Finns till 1.993 i skrivande stund hos PINNACLE)

Spelstopp: FREDAG 12 Oktober 19:30 CET (så runt 21:00)

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

FaZe – LDLC

oktober 10th, 2018

Kort inlägg idag. Fingrarna blöder fortfarande. ECS idag igen, denna gången från EU hållet. 

FaZe har nyligen kommit tillbaka från ESL One New York och har nu, precis som många andra lag, börjat sin resa i onlineligorna. ECS och ESL Pro League mixas det mellan och resultaten ser faktiskt lite bättre ut. På sina senaste tio matcher har laget lyckats skrapa ihop sex vinster, vilketf år anses vara någorlunda bra för ett lag som FaZe vars form har varit både starkt ifrågasatt och så gott som bortblåst. Dessvärre ser man tydliga tecken, fortfarande, på att något inte stämmer. De ser ur balans ut, liksom frånvarande och det skapar en del bekymmer för laget på planen. De är inte längre det där dominanta laget som ingen kan slå, tvärtom, är de ett lag många lag kan slå nu och ett lag som har svårt att behålla någon slags dominans. FaZe är ett starkt frågetecken i dagens läge.

På andra sidan har vi ett oerhört hungrigt och pånyttfött, franskt lag. LDLC är tillbaka, denna gången med en hungrig lina som sällan viker ner sig. Amanek och devoduvek fick också möjligheten att återvända hem från NA efter sin tid i Misfits och verkar nu ha hittat ett perfekt lag att återvandra till tronen med. Nåväl, tronen hade de ju aldrig i Misfits men spelet mot bra lag och en del LAN hängde de minsann på. LDLC har bra form. Faktum är att laget, med denna linan, har lirat totalt 91 kartor och vunnit 63 av dessa. Utan att ljuga skall det sägas att man mött ganska olika lag i dessa vinster, framförallt från ESEA MDL m.m vilket säger en hel del om skickligheten från just dessa lagen. Däremot har man också mött lag som Mousesports, Optic, North, Fragsters och ENCE för att nämna några. Laget är väldigt bra, väldigt sansade, väldigt bestämda och väldigt hungriga och väldigt inställda på att göra avtryck i CSGO-världen. 

Idag kommer de ut hungrigare än någonsin i denna kamp, över två kartor, mot FaZe. Det är matcher som dessa som LDLC vill spela för att kunna bevisa hur pass bra egentligen är. Något säger mig också att de kan göra avtryck. FaZe är inte i sin bästa möjliga form och där finns som sagt stora frågetecken mot hur de faktiskt mår, både mentalt och ingame. Medans, har de ett lag som kan skrälla utan dess like, mitt framför sig. En bonus för LDLC är att dagens matcher spelas på Train och Overpass, två kartor man trivs väldigt bra på. Train med en 11-5 W/L och 68,8% win rate och Overpass med sanslösa 17-2 W/L och 89,5% win rate.

 

Det är upplagt för skräll i dagens två matcher.

 

Speltips: LDLC ML Map 1-2

Liga: ECS EU

Bolag: UNIBET

Units: 2/5 Map 1 och 3/5 Map 2

Odds: Map 1: 4.00 och Map 2: 3.50 – Finns hos andra sidor runt liknande odds!

Spelstopp: ONSDAG 10 Oktober 21:00 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Cloud9 – Rogue

oktober 9th, 2018

Väldigt kort inlägg på ingång då jag har lyckats förstöra mina fingrar så pass mycket att jag förmodligen blir ett steg närmare döden för varje bokstav jag skriver.

ECS på agendan och Cloud9 börjar hitta formen igen. Faktum är att laget sitter på hela fem vinster i rad där man mötte eUnited, Rogue och Luminosity i BO2's. Mötte nyligen Rogue EPL där man vann med 2-0 på Cache och Inferno utan några större problem. Laget börjar som sagt komma igång och det syns att projektet med flusha och golden faktiskt kan bli något. Momentum, vinnarskalle och viljan att prestera har börjat komma tillbaka i spelare som Rush och autimatic men även skadoodle vilket alltid är kul att se. Dagens kartor är Mirage och Inferno, två kartor som är Cloud9's bästa och som kommer vara det framöver också. Två kartor man kan spela bra på som nytt lag utan större bekymmer och två kartor som man som lag kan spela väldigt öppet utan att göra det alltför svårt för sig själva. Bör kunna plocka ner ett Rogue ikväll som verkar sakna cadiaN alltför mycket och som inte alls når upp i samma nivå som ett Cloud9 på hugget verkar göra.

Både handikappet (-3,5) men även -0,5(att vinna 2-0) är att rekommendera. Cloud9 ska kunna vinna ganska komfortabelt inatt, precis som i föregående matcher mot Rogue.

 

Speltips: Cloud9 -3.5 Map 1 och Map 2

Liga: ECS

Bolag: UNIBET

Units: 2/5 vardera

Odds: 1.90 vardera

Spelstopp: ONSDAG 10 Oktober 00:30 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

G2 – Space Soldiers

oktober 4th, 2018

Okej, det bästa har hänt på rätt länge – iallafall sedan Space Soldiers fullkomligt körde över NIP på Cache för två dagar sedan. Imorgon möter nämligen Space Soldiers ett motstånd igen, på Cache, deras överlägset bästa karta och denna gången är motståndet inget mindre än G2. Många lär väl tänka att det är ett bra lag, med bra spelare och med spelare som absolut ska kunna köra över Space Soldiers och i normala fall hade jag väl hållt med men i nuläget definitivt inte. Dessutom inte på Cache.

 

Space Soldiers börjar hitta tillbaka till sin gamla form, en form de saknat hela 2018 mer eller mindre. Verkar äntligen ha börjat hitta rätt och spelet ser allmänt bättre ut. Motivationen är där, kemin börjar kicka igång och alla spelare bidrar, istället för bara xantares och calyx. Har länge haft Cache som sin absolut bästa karta och det är väl inte så konstigt när man sitter på hela 45-12 i stats på kartan med en win rate på sjuka 78,9%! Det är med andra ord en karta man vet om hur man spelar på och en karta man dessvärre sällan får spela eftersom att alla motstånd man möter mer eller mindre bannar kartan mot Space Soldiers. Denna kartan passar laget perfekt. Det går fort, den är aim-baserad och det går att köra rätt fria roller och fria taktiker på kartan vilket alla är kännetecken för hur Space Soldiers spelar på just Cache. Nyligen mötte man NIP på kartan, ett lag som alltid varit bra på Cache och vann med häpnande 16-2. Innan dess ägde man NIP på Mirage med 16-5 och idag gick man ut och spöade 3DMAX med 2-0 i kartor as well. Varför jag drar med 3DMAX i denna beräkningen är ganska simpel. Formen på Space Soldiers har varit väldigt ifrågasatt samtidigt som formen på 3DMAX har varit väldigt bra. Idag gick man ut och fullkomligt dominerade och visade varför man normalt sett är det bättre laget mellan de två. Inga konstigheter med andra ord.

G2 kan man inte snacka lika gott om. Haft en kort och turbulent tid ihop med misslyckade turneringar och matcher bakom sig som t.o.m fått G2's ägare att uttrycka sina besvikelser över lagets prestationer vilket givetvis inte boostar något som helst självförtroende för ett lag som inte har någon mental styrka från början. Sitter med tveksamma spelare som ex6tenz och smithzz i laget och det blir alldeles för mycket bärande för shox och kennys, som dessutom inte alls är i den formen de brukar vara i. Laget radar upp förluster på rad och formen samt självförtroendet är starkt ifrågasatt. Framtills väldigt nyligen satt man på ett flertal förluster över kartor i rad innan man idag lyckades slå FaZe på Inferno, vilket normalt sett även det hade varit en bedrift, men som inte är något märkvärdigt i sig sett till hur värdelösa FaZe är i skrivande stund. Det råder helt enkelt väldigt mycket kaos just nu i proffsscenen. 

 

Som att inte det vore nog så är faktiskt Cache en hemskt dålig karta för G26 spelade matcher på den och enbart 2 vinster skrämmer inte många lag. Dessvärre har de inte mycket att jämföra med när Nuke, Overpass och Mirage ligger därnere också. Något som är märkvärt är dock att spelet på Cache ser oerhört löst ut. Brukar kunna få ihop lite T-rundor för att sedan totalt tappa det på CT-sidan vilket visar på hur mycket som behöver jobbas med inom laget och det är ofta man tappar i matcher man kanske egentligen skulle haft något att säga till om. G2 brukar vara laget som överraskar men just nu ser man inte ut att överraska någon annan än sig själva.

Det är helt enkelt inte riktigt bra i detta G2. Varken mentalt eller i spelet. Det ser lojt ut och laget tillför betydligt mindre än vad man ska göra. Trasiga event på event bakom sig och en missnöjd ägare och fans gör bara allt mycket värre. Det råder oroligheter inom detta lag och organisation och spelarna vet om att de hänger löst redan. Med alla denna mentala press, på ett lag som redan inte har någon mental styrka, kan inget direkt bli bättre. Det är lätt hänt att de försöker rusha in sina vinster och istället göra allt mycket värre för sig själva. Lägg därtill att Cache inte är en karta man kan spela i nuläget och en karta inget lag vill möta Space Soldiers på och du har ett fint värde i detta spelet.

 

Imorgon lär vi ha en riktigt intressant fredagsmatch framför oss!

 

Speltips: Space Soldiers ML MATCH/KARTA ETT(1)

Liga: ESL Pro League EU

Bolag. UNIBET

Units: 5/5

Odds: 2.75

Spelstopp: FREDAG 5 Oktober 21:30 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Exklusivt odds Toronto Maple Leafs 20,00 – På Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens

oktober 3rd, 2018

Nu kan ni spela Toronto Maple Leafs att vinna mot Montreal Canadiens till hela 20,00. Exklusivt via NHLbettingblog!

Hur ni tar del av erbjudandet:

1. Gör konto hos MrGreen via NHLbettingblog genom denna länk (måste ske via denna länk för annars aktiveras inte oddsboosten):

Exklusivt erbjudande Toronto vinna odds 20,00 – Klicka här

2. Lägger spelet genom att kryssa i "odds boost" på kupongen innan matchstart 4/10 01:00 på onsdag.

3. Vinner Toronto får du hela vinsten utan omsättningskrav.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


2 Kommentarer

Alive

Alive skriver om CS:GO. Har bra erfarenhet inom detta och fina resultat genom åren.

Esporten bara stiger och CS:GO är idag ett av de absolut mest kända spelen kring Esport.

Spreadsheets:
Spreadsheet – CS:GO Alive’s bloggspel

Andra spreadsheets av Alive:
Spreadsheet – Esport – CS:GO

Gamla spreadsheet:
Alla spreadsheets hos NHLbettingblog

Instacasino

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

10Bet