Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

CIS + EU MINOR DAG #3

januari 18th, 2019

Gårdagen gick fantastiskt i båda dessa turneringarna då vi kammade hem samtliga spel. Hela fyra spel av fyra möjliga satt till punkt och pricka, alltid trevligt! Kikat på morgondagens spel och har valt ut ett fåtal jag tänkte gå igenom nedanför!


1. Winstrike – Gambit

Från att ha startat dag ett baklänges så vände man sig garanterat på dag två. Gambit fullkomligt körde över Nemiga i en match man vann komfortabelt med 2-0 och tillät faktiskt endast 13 rundor av motståndarlaget, vilket är rätt enastående. Gick därefter och mötte Syman i en lite tätare batalj och vann där med 2-1 efter att ha förlorat karta ett som var Mirage. I all ärlighet så är det inte hela världen eller fullkomligt konstigt då Gambit tenderar att ha det svårt på just Mirage. Möter imorgon ett Winstrike som fått mycket luft och tagit sig till slutspel på ett rätt enastående sätt. Winstrike är bra, men laget har definitivt sina brister också. De har inte testats fullt ut ännu och detta blir det ultimata testet. Fokuserar Gambit på sitt spel och tacklar denna matchen med sin metodiska spelstil så kan vi definitivt se ett trevligt möte mellan dessa två där Gambit dessutom går segrandes ur. Båda lagen har en ganska lik map pool dessutom även om det är för tidigt att säga fullt ut vilka maps dessa lagen faktiskt vill spela i längden. Gambit måste spelas

Gambit ML med 3/5 units till 1.87 hos UNIBET samt Gambit -1.5 med 2/5 units till 3.50 hos BET365 spelas!


2. ENCE – Valiance

Frågan är om sagan inte tar slut här för Valiance. Visst, förlorar man detta mötet så åker man ändå inte ut men det blir ju definitivt inte direkt enklare. Hypen kring detta laget har varit enormt och blir bara större för varje motståndare man slår. Mentaliteten har alltid varit ett problem i detta laget och det är trots allt ett lag som är fyllt med individuellt skickliga spelare snarare än spelare som är kända för sin spelförståelse. De har också spelare som enkelt buffar upp sig och tar sig vatten över huvudet jämt och ständigt vilket inte alltid är till deras fördel heller. Det kommer garanterat vara exakt samma sak från dessa grabbarna när man nu går in i en match mot ENCE i slutspelet efter att ha slagit ut självaste Mousesports. Hur kommer det gå är frågan, well, förmodligen inte bra. ENCE är ett utav de mest sofistikerade, metodiska och harmoniska lagen man skådat i CSGO. Finns ett fåtal lag som är bättre och som har det där lilla extra lugnet blandat med just skickligheten som lag än detta unga och talangfulla ENCE. Finnarna är en utav de få lagen som faktiskt applicerat en grym mentalitet i sitt lag och det är något som många lag och även proffslag, saknar. Tror faktiskt inte alls Valiance kommer ha en syl i vädret imorgon, motståndet lär vara för tufft. Talar inte deras resultat, deras map pool eller deras enorma statistik och harmoni, så talar iallafall deras mentalitet för det. ENCE spelas.

ENCE ML med 4/5 units till 1.50 hos COOLBET samt ENCE -1.5 med 2/5 units till 2.62 hos BET365 spelas!


Låt dag tre bjuda upp till dans precis som de två första dagarna!
 

Liga: CIS + EU Minor

Spelstopp: Fredag 18 Januari 10:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


1 Kommentar

CIS + EU MINOR DAG #2

januari 17th, 2019

Nu fick jag det faktiskt att låta som att jag nyligen gjort ett inlägg där jag delat med mig av speltips från dag ett, men så är inte fallet. Däremot, så har dag ett ganska nyligen avslutats och överlag så gick dagen väldigt bra. Några skrällar här, några skrällar där och sen givetvis har vi baguetterna som inte kan stänga matcher. Helt enkelt en grym dag!

Dag två inleds imorgon och jag vill påstå att jag redan nu hittat ett par fina spel. Ni hittar dessa nedanför!


1. Gambit – Nemiga 

Såg bådas matcher igår och det var ganska omtumlande att kolla på. Gambit lyckades inte knäcka Syman utan förlorade efter ett par om och men med 16-12 på Symans bästa karta. Än idag undrar jag varför Gambit faktiskt gick med på just den kartan men å andra sidan så är det faktiskt en karta man historiskt sett har kunnat spela rätt bra på. Överlag gjorde man ändå en bra match och där fanns positiva saker att ta med sig från den matchen. Man är i grunden ett väldigt bra lag och med vila och nyladdade batterier i kroppen så ska man kunna trycka ner ett mer sargat motstånd på andra sidan. Spirit fick det faktiskt tufft igår mot just Nemiga efter att man tappat hela 12-5 till 19-15 vinst på övertid. Det var onekligen en dålig insats på T-sidan som ledde till detta och det syntes även i nästkommande match för laget när man mötte Syman och även där vann på övertid. Nemiga själva dock spelade inte direkt super bra, det var faktiskt mer Spirit som var otroligt dåliga på sin T-sida och Nemiga utnyttjade helt enkelt bara misstagen. Mot ett Gambit imorgon med kniven mot strupen i en otroligt viktig match så bör de inte hålla måttet. Deras map pool, deras mentalitet och deras oerfarna spelare ska inte ha alltför mycket att sätta emot när giganten Gambit står på andra sidan. Rätt övertygad om att vi får se just detta imorgon. Dagens spik i mina ögon.

Gambit ML med 4/5 units till 1.50 hos UNIBET samt Gambit -1.5 med 2/5 units till 2.50 hos COOLBET spelas.

 

2. Pro100 – Runtime

Runtime med seized, starix och hooch i laget fick det inte lätt igår när man mötte Winstrike på Dust2. Det var inte direkt något snack om saken när man valsade ut och sedan blev överkörda med 16-6. Det är ett gäng avdankade spelare som kalinka och scoobyxie har fått börja lira med och i all ärlighet så lär detta projekt inte vara väldigt länge, speciellt inte om det ska fortsätta såhär. Det var ingen bra match alls från denna erfarna lina och imorgon möter man ett gäng som spelat ihop ett väldigt bra tag, och som är väldigt bra. Kommer man oförbereda in, som man redan gjort till denna Minor, så blir det inte en kul historia. På andra sidan står nämligen Pro100, ett lag som faktiskt är ganska bra, speciellt när det går framåt för laget på alla plan. Hade en tuff match igår mot AVANGAR på Dust2 men det var också AVANGAR som man mötte, ett av CIS absolut bättre lag. Hade inte deppat för mycket om jag var Pro100 i en sådan situation utan hade lagt all extra fokus och positiva situationer från den matchen på nästkommande möte som är just detta. Ett avdankat lag men erfaret lag mot ett mindre erfaret, men ack så skickligt lag på andra sidan – ni vet nog vart jag går i detta mötet. Mycket talar för Pro100.

Pro100 ML med 2/5 units till 1.55 hos BETWAY spelas.

 

3. North – Space Soldiers

Space Soldiers utan xantares är som NaVi utan s1mple eller Astralis utan dev1ce – det fungerar inte. Syntes rätt tydligt idag, även om man nu mötte en gigant som ENCE. Att man valde att spela Train gjorde knappast saken lättare. Såg ut att ha fått iordning ett litet spel ändå och tänker framförallt då på yam med AWP'n men likväl saknar man nödvändig firepower från sin forna stjärna. Calyx, som är nästa dragplåster och som är den som ska steppa upp ordentligt, har dessvärre inte den formen eller den mentaliteten att lyckas med det i stora matcher. Blir tufft framöver och denna Major chans ser långt borta ut. North hade det heller inte lätt igår när man mötte Windigo då man förlorade med hela 16-6 på Overpass. Laget spelade inte alls bra och såg oerhört bortgjorda ut hela tiden. Kombinera det med ett metodiskt spel av Windigo och du lär se hela bilden rätt fort. Varför man valde att spela Overpass som är sin absolut sämsta map med denna linan, kan jag inte begripa, men likväl föll valet för den kartan. Imorgon gör man garanterat inte samma misstag. Ett plus i kanten för detta spelet är att North sällan lirar Cache och förmodligen inte lär spela den imorgon heller. I samma veva så spelar Space Soldiers inte Nuke heller och dessutom inte alltför mycket Overpass så de bör inte gå för det kartvalet själva. Med andra ord bör North ha en oerhört bra chans att dra hem en ganska enkel 2-0 seger mot detta bortgjorda Space Soldiers vi ser på banan just nu. Tänker North smart så plockar de bort Cache sett till att det faktiskt är Space Soldiers absolut bästa karta, med eller utan xantares, och därefter ska man ha en enkel 2-0 seger. Väljer danskarna i detta mötet – imorgon kommer man visa vart skåpet ska stå.

North -1.5 med 3/5 units till 2.00 hos BETWAY spelas.


Lär ramla in fler spel under morgondagen så håll utkik efter nästa inlägg!


Liga: CIS + EU Minor

Spelstopp: Torsdag 17 Januari 10:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

NEMIGA – SPIRIT

januari 13th, 2019

På onsdag smäller det! Egentligen smäller det väl redan från och med imorgon men på onsdag så börjar kvalen till Majorn! Turneringen kickar igång redan klocka 10.00 CET på onsdag och vi har matcher hela dagen att se fram emot när CIS och EU blir regionerna som är först ut. Mina ögon har riktats mot mötet mellan Nemiga – Spirit där jag helt och hållet tror att Spirit kommer sopa banan med sina CIS-kollegor.


Spirit är ett lag jag alltid har gillat, även om de länge har burit på ett inkonsekvent spel som gjort att man tvivlat på deras potential. På senare tid, när man fått linan ihop och således sitt spel, så har faktiskt laget överlag och även resultaten börjat visa sig. Det är med glädje man ser detta laget spela nu och map poolen samt det taktiska spelet ser lysande ut, eller åtminstone bättre och bättre ut. Spirit i sig har inte en map pool där man har en specifik bana som är så himla bättre ut än de andra utan man är istället ett lag som kan tackla många kartor och spela bra där, typ som Astralis. Givetvis är skillnaden stor mellan Spirit och Astralis, men man är ett lag som har en liknande grund och kapacitet på samtliga kartor. 

Utöver sina fina map pool har man även ett intressant spel att bjuda på. Samtliga spelare har blivit mer seriösa och man har lyckats rubba undan sina tidigare problem med slarv och trams. Detta i sin tur har gjort laget ännu mer intressant att lägga ögonen på och de har också gjort att man, på allvar, blivit ett lag inom CIS som är betydligt farligare än vad man tidigare varit. Samtliga spelare i laget avslutade förra året på topp och kommer in i detta året både utvilade och med en jädra anamma på nya möjligheter. Framtiden ser god ut och det gäller nu bara för laget att ta nästa steg.

Motståndet på andra sidan denna dag heter Nemiga. Ett lag fyllt med vitryska spelare som inte alls är på sin toppnivå och numera endast ser avdankade ut. Minns att detta laget, iallafall förut, hade en del upsets här och där och kunde leverera om man fick en bra karta men i dagsläget så ser det snarare tvärtom ut. Möter dessutom ett Spirit som man inte vunnit en endaste gång emot och inte bör vinna emot den närmaste tiden heller sett till skicklighetsnivå på lagen i skrivande stund. Nemigas map pool bör det inte skrytas om heller. Laget har endast två kartor man kan spela på någorlunda bra och dessa är Inferno samt Dust2 men helt ärligt så ska det inte räcka till i ett kval som detta. Map poolen är alldeles för dålig och där finns inget djup för att kunna utmana på riktigt. Lägger man till den värdelösa mentaliteten ovanpå detta så talar inte mycket för att Nemiga ska lyckas något nämnvärt i detta mötet.

Det går inte tillräckligt nog att säga hur viktigt detta kvalet är för ett lag som Spirit och en flopp här skulle förmodligen störa lagets mentalitet något oerhört. Turligt nog så bör inte detta vara något som ska ställa till det för mycket för Spirit eftersom man överlag ser väldigt mycket bättre ut på alla nivåer. Man är heller inte favoriserade inför detta event, då lag som Avangar och Gambit är med här och detta gör att man kan spela mer avslappnat. 

Detta ska vara en klar vinst för Spirit och handikappet lockar väldigt mycket!

Speltips: Spirit -4.5

Liga: CIS Minor

Bolag: BET365

Units: 3/5

Odds: 1.80 (finns till 1.90 atm faktiskt)

Spelstopp: Onsdag 16 Januari 09:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

RENEGADES ATT VINNA ASIA MINOR

januari 10th, 2019

Förra inlägget och samtidigt första inlägget för året startade väldigt bra men avslutades desto sämre. Såg i början ut som att det, väldigt enkelt, skulle bli en vinst för HAVU men icke sa nicke. Sånt som händer, bara att rulla vidare.

 

CSGO's största turnering, kallad Majorn, går av stapeln med Main Qualifiern den 14e Februari och pågår hela vägen tills den 3e Mars. Inkluderat är givetvis den riktiga turneringen också. Kvalen till denna turneringen börjar redan i nästa vecka, närmare bestämt den 16e Januari. Två kvalturneringar ska avgöras och först ut är EU och CIS där lag som Mousesports, ENCE, Vitality och Optic ska kriga i EU medans AVANGAR, Gambit, Winstrike och Runtime m.fl ska försöka sig på sitt egna kval. Mina tankar om dessa matcher lär ramla in i ett senare inlägg och detta inläggets fokus ska istället rikta sig till en av de två sistnämnda kvalen där vi har NA och Asien som återstående regioner.

Renegades, som står i inläggets rubrik, är det laget jag absolut tror mest på när Asien ska ha sitt kval. Man har fått en ganska fin tur när lag som Flash Gaming, BOOT, Tainted Minds och exempelvis ORDER inte är med i kvalet. Inte heller är TyLoo med då de faktiskt lyckades med att plocka till sig en Legend Spot i förra turneringen. Istället är lag som Grayhound, MVP, VICI, CyberZen med i kvalet och detta är lag som Renegades absolut inte ska ha problem med. Vid första anblick på detta kvalet så blev Renegades en klar och tydlig vinnare och den egentliga utmanaren tycks enbart vara Grayhound.

När vi nu dock har en så pass viktig turnering som denna så ska inte ens Grayhound vara tillräckligt bra för Renegades. Allting handlar om att gå vidare och man har klarat det ett flertal gånger redan, även när TyLoo har varit med i kvalet. Faktum är att man faktiskt vunnit de tre senaste kvalen till Majorn, samtliga över TyLoo dessutom, och nu har man en ännu starkare lineup än vad man hade då. Kvalet till denna turneringen förlorade man faktiskt över Grayhound vilket gjorde att man istället var tvungen att spela utslagsmatch mot Tainted Minds och kvala in som tvåa, men det var också en match man inte alls spelade som man brukar göra. Räknar helt och hållet med att man har större och bättre fokus denna gången när man väl lär möta Grayhound igen.

Till denna turneringen kommer man med bästa möjliga mindset, förberedelser och framförallt kommer man dit fräscha. Man har fått vila, ladda batterier, hänga utanför detta dramatiska spel och bara vara ett tag. All vila är bra vila. Inför denna turneringen så har man fått följande lag i sin grupp. Grayhound, CyberZen och Aequus. Tre lag som givetvis är bra, men som man själv är betydligt bättre än. Ogillar alltid BO1 matcher och en BO1 mot CyberZen måste skötas på bästa möjliga sett gällande kartor och uppförande. I en turnering som denna så är förberedelserna enorma från samtliga lag och pressen likaså. Givetvis har Renegades den absolut största pressen på sig och de har varit ett lag som inte alltid haft den bästa mentaliteten. Samtidigt, vill jag ändå påpeka att de ser oerhört mycket bättre ut nu med sina nyförvärv och framförallt även när coachen Kassad äntligen har kommit tillbaka. 

CyberZen tycker jag inte alls kommer hit fräscha. Man är inget topplag i sin region och man har heller inte de mest talangfulla spelarna på LAN. Press som dyker upp på LAN är något asiatiska lag ofta haft väldiga problem med, även TyLoo, och det är något som det inte tycks jobba speciellt hårt med. Har svårt att se laget ens kriga sig ut ur gruppen. Motståndet lär bli för svårt när man har Grayhound och Renegades i samma grupp. Samma sak gäller Aequus. Detta Israeliska lag har inte mycket att komma med. Fine, man tog sig hit och det är väl hur bra som helst, men detta kvalet är en helt annan historia.

Grupp B som innehåller MVP, Vici, Beyond och GOSU har dessvärre inte det som krävs för att ta sig vidare. MVP är laget som brukar göra bäst ifrån sig men som, precis som samtliga asiatiska lag, inte har mindsettet eller ens det som krävs för att nå dit man vill. MVP lär vinna gruppen, Vici floppar säkert som vanligt. I slutspelet lär vi se MVP, Grayhound, Renegades. Den fjärde vågar jag mig inte in på i nuläget. Redan här ser jag en tydlig vinnare och det är inte de två förstnämnda lagen.

 

Har försökt ett bra tag med att vrida och vända på vem som skulle kunna utmana ett fräscht och dödligt Renegades och jag kan inte riktigt tänka mig något lag, mer än obviously Grayhound. Dessvärre, för Grayhounds skull, så blir detta ingen lätt fight. Detta är på LAN, detta är den största turneringen och det viktigaste kvalet du kan spela och pressen kommer att vara enorm. Fine att Grayhound är underdogs och inte lär känna samma press som Renegades men är det något lag därute som faktiskt vet hur man kan hantera denna pressen så är det just Renegades.

Man har fått ett kval serverat på ett silverfat. Där finns två platser och man ska ha en av dem. Jag tror inte för fem öre att man släpper denna chansen utan jag är helt hundra på att man faktiskt går ut och vinner sitt fjärde kval till Majorn i rad. Detta har man i bagaget.


Maxspel

 

Speltips: Renegades att vinna Asia Minor

Liga: Asia Minor

Bolag: UNIBET

Units: 5/5

Odds: 2.40 (2.20 i skrivande stund, spelbart ner till 1.80~)

Spelstopp: Tisdag 22a Januari 09:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

HAVU – Endpoint

januari 9th, 2019

I'm back baby! Äntligen är det dags för CS igen och sooom jag har längtat! Visst, det är inte toppkvalité på matcherna som går av stapeln i skrivande stund men likväl är det matcher man kan glo lite på som uppvärmning inför vad som komma skall! Imorgon fortsätter ESEA Relegation matcherna. Fyra lag är redan kvalade till ESEA MDL Season 30 och de sista två lagen ska hittas. Kvar har vi lag som Izako Boars, Endpoint, HAVU, x6tence Galaxy m.fl och nog fan vill samtliga lag ge allt och lite till för att stanna kvar i ligan. 

Matchen jag lägger ögonen på imorgon är mötet mellan HAVU och Endpoint där jag håller finnarna avsevärt mycket högre än engelsmännen. I alla aspekter så som form, kapacitet, spelstil, taktiska förmågor och individuella skickligheter så är HAVU en-två ranker högre. Finns inte mycket att säga om det helt ärligt. HAVU lyckades faktiskt förstöra lite för sig själv idag. Laget förlorade mot x6tence Galaxy och vann sedan mot Bpro, hur det nu går ihop. Man såg allmänt lottlösa ut på sista kartan i första matchen efter att ha kört två riktigt tuffa kartor innan dess och stått upp bra. Skönt för laget att man fick en bra revansch senare, när man i mina ögon, mötte ett betydligt bättre Bpro.

Kvar är man så att säga i turneringen och nu finns det inget som heter "förlora". Framåt är allt som gäller om man vill knipa en av de sista två platserna till MDL och givetvis är detta det fullständiga målet för ett lag som HAVU och en organisation som denne. Laget ser för övrigt ganska bra ut. Hållt igång en del under uppehållet och ser ut att ha plockat igång maskineriet igen. En grej som laget dessvärre får nöja sig med är att spela med disturbed istället för slowii då han fortfarande är på semester. Detta i sig är dock inte helt fel då disturbed faktiskt är en ganska rutinerad spelare och känner till samtliga spelare i detta laget sedan tidigare. Kommunikation och kemi finns det därmed gott om.

Imorgon möter man ett Endpoint som verkligen ger och tar. Mötte igår Flow där man vann med 2-1 efter att Flow fullständigt gett bort sista kartan. Kanske inte helt konstigt med tanke på de avdankade spelarna man hade i laget, men ändå. Därefter tog det stopp helt och hållet mot EURONICS, ett lag som praccat hårt på senare tid och som på allvar vill slå sig framåt och upp. Det var inget större snack egentligen om vem som var det bättre laget även om Endpoint stod upp bra på första kartan som gick till övertid. Overpass är sedan tidigare känt som en bra karta för just engelsmännen och det är inte så konstigt att man vet hur man ska spela där, dessutom när man faktiskt är ett fullblodat lag.

Dessvärre så är man också ett lag som har sina limiteringar. Man är bra, men inte så bra. När man möter bättre motstånd så tar det oftast stopp och det är sällan man drar det längsta strået i viktiga matcher. En match som denna är en match man verkligen inte vill eller får förlora och samtidigt som man absolut inte har "pressen" på sig generellt så är där garanterat ändå en individuell press på spelarna inom laget. Just mentalitet är inget som varken engelsmän eller dessa grabbar är speciellt kända för att hantera på ett bra sätt.

HAVU är det bättre laget av dessa två och ska gladeligen vinna en match som denna rätt enkelt. Farligt för HAVU blir det dock om man går ut och tänker precis så men samtidigt vet de själva med garanti att detta är en match man har i bagaget på förhand. Jobbet är bara det som är kvar att göra.

Vi startar året med en vinst i bagaget tycker jag. 

HAVU får ordna fram det!

 

Speltips: HAVU ML + HAVU -1.5

Liga: ESEA MDL Relegation

Bolag: BET365

Units: 4/5 på ML och 2/5 på -1.5

Odds: ML 1.53 och -1.5 ger 2.62

Spelstopp: Onsdag 9 Januari 18:30 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

VITALITY – NOCHANCE

december 16th, 2018

Inte heller Ghost ville leva upp till den standard man är erkänd för och föll faktiskt som ett korthus mot FURIA i förra reken här på sidan. Rätt skumma prestationer av ett par lag nu den senaste tiden och man börjar nästan undra vad det är som sker. Finns en del faktorer som spelar roll, en av dessa är att det snart är uppehåll och att man således börjar "längta hem" eller slappna av, vilket sätter sina spår på sina egna sätt och vis. Men nog om NA CSGO, det finns så mycket utav det och majoriteten av den är fortfarande väldigt osammanhängande.

Idag riktar vi blicker mot Starseries EU Qualifier och detta blir det sista inlägget här hos NHLBettingblog, för detta året, så då vill jag för fan slå in en homerun!

 

Vitality spelar idag mot NoChance, en mix kombinerad med en del FPL-spelare och ex-proffs. Givetvis inga dåliga snubbar i detta laget, men de är rejects av en anledning. Vanligtvis spelar ScreaM i detta laget också men sedan han varit i Dubai alldeles nyligen så är där en slimmad chans att han faktiskt dyker upp till denna matchen. Båda lagen har väldigt bra spelare och båda lagen kan enkelt ta kartor av varandra. Vitality har visat att de är menat att vara det bästa franska laget ute på banan och har maxat fram resultat därefter. Mycket väger dock på att underbarnet ZywOo levererar, as usual. Har han en liten sämre dag, så går det inte riktigt hela vägen. Det som dock syns, alldeles för mycket, är att lag inte är helt redo som ett lag ännu, dvs, att man fortfarande har för mycket slarv och problem i sin spelstil som ställer till det för laget själva. Som tur är så har de just ZywOo, som med sin sjuka intellekt och speluppfattning, råder bot på dessa problemen mer ofta än sällan. Hade Vitality inte haft ZywOo hade de inte varit i närheten av lika bra som de är just nu.

Men det är inte hela historien heller. NoChance är också ett, bra lag, eller iallafall ett tillräckligt sådant för att stå upp mot bra motstånd. På vägen hit har man slagit Sprout, LAN Dodgers, Bpro och faktiskt förlorat mot både Cats(med fuskande jOELZ i laget) och Gambit. Det förtäljer ändock inte hela historien då man mycket väl kan ha haft både bra och dåliga dagar i dessa matcher. Poängen är att där finns kvalitét och kapacitet i detta laget för att kunna spela bra mot bra lag, som Vitality. Kanske kan man exempelvis vinna, iallafall en bra dag. Imorgon lär inte vara en sådan, men nog fan kan man stå upp tillräckligt bra för att ta en karta.

Var helt inne på att enbart spela på att NoChance plockar en karta imorgon mot Vitality men jag sneglade även på överspelet en snabbis sett till att jag ser den chansen som lika stor och där blev vi erbjudna en helt annan sort av återbäring. 

Överspel it is!

 

Speltips: Över 2.5 Maps

Liga: Starseries EU Qualifier

Bolag: COOLBET

Units: 2/5

Odds: 3.00

Spelstopp: Söndag 16 December 17:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

GHOST – FURIA

december 15th, 2018

Bravado vann, som väntat, gårdagens match mot Test Takers. Det dem däremot inte klarade av var att vinna med 2-0. Alldeles för dåligt spel på Dust2 som var karta 2, en karta de egentligen är väldigt bra på. Igår däremot, var det andra bullar. Starseries är idag runt andra hörnet. Första omgången ska spelas och i de två första matcherna har vi Ghost och Eunited på listan. Måttligt spännande.

För Ghost är detta nog allt och lite till. Man misslyckades, återigen, ta sig vidare till Minor Closed Qualifier på LAN och än en gång velar man med att spela med sin coach av någon anledning. Idag har man dock full lineup då detta inte är ett event som steel inte får delta i, så räkna med att laget är på bättre humör och har skadeglädje i sitt aim ikväll. Man får inatt chansen att vara ett steg närmre Starseries, ett event laget absolut vill nå eftersom det återigen skulle bevisa hur bra detta Ghost faktiskt kan vara. Det är också ett bevis på hur bra dessa spelarna faktiskt är ihop och hur individuellt skickliga spelare kan slungas ihop till en sådan här klump och göra under. Steel har verkligen fått fart på laget, minst sagt.

Möter inatt ett FURIA som också har steppat upp på sistone, kanske lite mer än vad man borde ha gjort. Laget sitter på fem raka vinster över lag som Swole Patrol, Luminosity, EnVy och Singularity bland annat. Visst att detta är bra lag också men det har funnits en del frågetecken på samtliga lag här när de mött FURIA. Exempelvis så spelade Luminosity med sin coach i just den matchen, Swole Patrol spelade med stand-in då swag ej fick delta i eventet, EnVy är fortsatt väldigt dåliga trots sitt grymma lag på papper och Singularity … ja, man var bara sämre. Allt som allt kanske man inte ska förväxla FURIA's grymma form med hur bra de egentligen är och möjligtvis lär vi få se det ikväll när de ställs mot ett av NA's bästa lag i en superviktig match för båda lagen.

Ghost har allt att vinna och allt att förlora men samtidigt är man helt klart det bättre laget utav dessa två. 

Man bör visa det inatt.

 

Speltips: Ghost -1.5

Liga: Starseries NA Qualifier

Bolag: 1XBET

Units: 3/5

Odds: 3.01

Spelstopp: Lördag natt/Söndag 00:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

BRAVADO – TEST TAKERS

december 14th, 2018

De sista fyra lagen som är kvar i turneringen ska göra upp om de två sista platserna som tar dessa lagen till Minor Closed Qualifier på LAN i Polen. Kvar har vi Test Takers, Bravado, TeamOne och Swole Patrol. Att TeamOne ens hamnade här i första hand handlade enbart om att OGC gav upp sin plats pga att de inte kunde omboka matchen efteråt mot Rogue. Att TeamOne fick extra energi av detta och sedan gick ut och slog Rogue är en annan femma – mycket bra gjort givetvis.

På andra sidan har vi dock Test Takers och Bravado. De sistnämnda har gjort det strålande efter att de förlorade första matchen mot Swole Patrol, för att sedan vinna över Luminosity med full lineup(nästan samma lina som kom 2a i Majorn) och därefter, igår, slog man Singularity. Båda vinsterna har varit med 2-0 och rätt så dominant. Säger en hel del om detta laget faktiskt. Man är oerhört dominanta i sin spelstil och kvalitén på laget är enastående bra. Bravado vill detta mer än något annat kan jag lova er redan nu. Detta laget har varit det absolut bästa borta i Sydafrika innan man tog sig till NA för att leva drömmen och leva på CSGO. Resultaten har sviktat men man har vuxit något så otroligt på denna resan och man ser bättre ut än någonsin. Man har inte de absolut bästa spelarna på varje position, inget snack om saken, men det man däremot har är ett gediget självförtroende och tillit till varje enskild spelare i laget. Det är helt klart en av de bästa lagen i NA om man pratar spelstil och kemi.

Test Takers i sig tog sig hit på ett rätt annorlunda sätt. Man förlorade öppningsmatchen rätt klart med 2-0 mot Rogue. Vann därefter sin match mot Mythic med nöd och näppe och slog därefter Ghost(som dessutom spelade med sin coach). Tänker inte ta ifrån laget sina vinster, man har ju trots allt vunnit och gjort det bra på vägen, men man är heller inget direkt "lag". Består utav FPL-spelare blandat med lite veteraner. Pratar vi lagmoral, taktiska förmågor och mentalitet så är det inget lag att räkna med. Det är ett lag som är byggt på sina individuella framgångar och kommer få det svårt mot ett lag som spelar som ett lagMythic försökte, men de är inte det bästa laget därute och likaså försökte Ghost, även om de fick spela med sin coach. Idag vankas ett helt annat motstånd tyvärr.

Har svårt att se Bravado förlora denna matchen och jag tror faktiskt man kör på tillräckligt hårt för att vinna med 2-0.

Fint värde!

 

Speltips: Bravado -1.5

Liga: IEM NA Minor Kval

Bolag: BET365

Units: 3/5

Odds: 2.75

Spelstopp: Fredag 14 December 23:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

NAVI – NIP

december 14th, 2018

Måste prova ett spel på ninjorna i mötet mot NaVi på Blast Pro Series imorgon.


Det är faktiskt så att dessa ninjor legat i hårdträning efter att man åkte ut ECS mot Astralis i slutet på November. Ett måste för laget och något att ta med sig inför uppehållet och det nya året är att få med sig ett bra resultat i denna turnering. Läget kunde egentligen inte kommit mycket bättre då många utav lagen som deltar inte riktigt ser så bra ut som de brukar vara, bortsett från Astralis. Ett av dessa lagen som inte riktigt är sitt forna jag, är NaVi.

NaVi har haft en del motgångar nu. Detta har lett till att lagets moral har sjunkit rätt drastiskt och spelarnas nivåer har gått under det normala. Den enda man egentligen kan säga som fortsätter att trycka på, är s1mple. Men som vi alla vet, och som många andra sporter, så är även detta en lagsport. Det krävs med andra ord full fokus, full energi och fullt samarbete mellan samtliga delar inom laget. Nyligen har vi sett att alla delar i detta NaVi inte fungerat som de ska göra och resultaten har talat därefter.

Kartan som spelas imorgon är Overpass, en karta NIP trivs rätt bra på, speciellt på LAN. Det var inte så längesedan som man hade ett par vinster i rad på kartan mot bra motstånd och på LAN. På LAN just nu så har NIP 10-2 på kartan vilket ger en win rate på hela 80%. Senaste vinsten kom mot North, och före det så slog man självaste Astralis på kartan. Klart är att man trivs lite bättre på kartan på LAN än online.

Givetvis är detta en karta även NaVi gillar, och gillat, att spela och en karta man faktiskt gjort bra ifrån sig på historiskt. Men återigen är formen inte riktigt med laget. Nyligen åkte man ut mot Liquid på ESL Pro League i semifinalen och innan dess kom man på 13-16 plats på IEM Chicago. Under all kritik dessvärre.

Måste prova NIP imorgon. De var ett tag sedan man slog NaVi men nu har man en utomordentligt bra chans att faktiskt göra det när NaVi nu har en dalande form och NIP fått en väldans massa träning inför detta eventet. Inte kan det vara bli mycket bättre heller när man faktiskt får kartan man presterat bäst på den senaste tiden, på LAN dessutom.

 

Speltips: NIP ML 

Liga: Blast Pro Series

Bolag: BET365

Units: 2/5

Odds: 2.50

Spelstopp: Fredag 14 December 20:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

LDLC – ENCE

december 12th, 2018

Dag två av EU Minor fortsätter imorgon och jag vill påstå mig ha hittat ett ganska bra spel till denna elimineringsmatch!

 

ENCE lyckades med precis allt idag när man förlorade mot Windigo med 0-2. Svårt att säga vad i hela fridens namn man faktiskt höll på med, men förlorade gjorde man. En del spelare underpresterade och överlag såg man oförbereda ut på vad Windigo hade att visa. Underskattning när det gäller som mest är sällan något att rekommendera och det fick även ENCE smaka på idag. Imorgon är det andra bullar när man möter LDLC. Här är det nämligen bara vinst som gäller. Förlorar man matchen så är man ute och det finns inte på kartan för detta finska maskineriet. Allt engagemang, alla timmar som investerats i spelet, allt slit och alla vinster har varit inför detta avgörande momentet i karriären – att förlora är inget alternativ. Detta ökar givetvis en press på spelarna men är det ett lag som är duktigt mentalt så är det faktiskt ENCE. Dessutom är man det starkaste laget av dessa två både på den mentala biten och den taktiska biten i spelet. Ska vara favoriter med all rätt, om inte mer.

LDLC lyckades också förlora idag. Valiance spöade laget över två kartor och man hade ingenting att sätta emot. Detta var en match som man på förhand var favoriserade i rätt rejält och en match man definitivt skulle ha vunnit. På senaste tiden har musten runnit ur LDLC lite grann och de själva har påpekat att de är smått ignoranta och ointresserade av att vinna. Lägligt att en sådan svacka kommer när man ska in i det viktigaste kvalet i ens karriär. Kan inte bli sämre. Dessutom är man ett lag som absolut inte klarar av press, speciellt när det gäller så mycket som det gör här. De vet redan på förhand om att de förlorat denna matchen och kommer garanterat att ha det med sig in imorgon när de möter ENCE och de kommer även bli påminda titt som tätt när det går dåligt i matchen om exakt samma sak. De har liksom redan förlorat på förhand, laget själv.

Tittar man på lagen så finns där en klar favorit och det är ENCE. Inget större snack om saken, man är det bättre laget på många plan och framförallt den mentala och är det något som är viktigt i en match som denna så är det den mentala biten. LDLC lär klappa ihop som ett korthus om det börjar gå dåligt och när man möter ett ENCE som aldrig ger upp och som bokstavligt talar skiner av mentalitet så ska det inte gå lätt för fransmännen. 

Bör vara en rätt easy-ride för ENCE

 

Speltips: ENCE ML

Liga: EU Minor

Bolag: BETWAY

Units: 3/5

Odds: 1.70

Spelstopp: Torsdag 13 November 11:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Alive

Alive skriver om CS:GO. Har bra erfarenhet inom detta och fina resultat genom åren.

Esporten bara stiger och CS:GO är idag ett av de absolut mest kända spelen kring Esport.

Spreadsheets:
Spreadsheet – CS:GO Alive’s bloggspel

Andra spreadsheets av Alive:
Spreadsheet – Esport – CS:GO

Gamla spreadsheet:
Alla spreadsheets hos NHLbettingblog

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här