Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

LDLC – ENCE

december 12th, 2018

Dag två av EU Minor fortsätter imorgon och jag vill påstå mig ha hittat ett ganska bra spel till denna elimineringsmatch!

 

ENCE lyckades med precis allt idag när man förlorade mot Windigo med 0-2. Svårt att säga vad i hela fridens namn man faktiskt höll på med, men förlorade gjorde man. En del spelare underpresterade och överlag såg man oförbereda ut på vad Windigo hade att visa. Underskattning när det gäller som mest är sällan något att rekommendera och det fick även ENCE smaka på idag. Imorgon är det andra bullar när man möter LDLC. Här är det nämligen bara vinst som gäller. Förlorar man matchen så är man ute och det finns inte på kartan för detta finska maskineriet. Allt engagemang, alla timmar som investerats i spelet, allt slit och alla vinster har varit inför detta avgörande momentet i karriären – att förlora är inget alternativ. Detta ökar givetvis en press på spelarna men är det ett lag som är duktigt mentalt så är det faktiskt ENCE. Dessutom är man det starkaste laget av dessa två både på den mentala biten och den taktiska biten i spelet. Ska vara favoriter med all rätt, om inte mer.

LDLC lyckades också förlora idag. Valiance spöade laget över två kartor och man hade ingenting att sätta emot. Detta var en match som man på förhand var favoriserade i rätt rejält och en match man definitivt skulle ha vunnit. På senaste tiden har musten runnit ur LDLC lite grann och de själva har påpekat att de är smått ignoranta och ointresserade av att vinna. Lägligt att en sådan svacka kommer när man ska in i det viktigaste kvalet i ens karriär. Kan inte bli sämre. Dessutom är man ett lag som absolut inte klarar av press, speciellt när det gäller så mycket som det gör här. De vet redan på förhand om att de förlorat denna matchen och kommer garanterat att ha det med sig in imorgon när de möter ENCE och de kommer även bli påminda titt som tätt när det går dåligt i matchen om exakt samma sak. De har liksom redan förlorat på förhand, laget själv.

Tittar man på lagen så finns där en klar favorit och det är ENCE. Inget större snack om saken, man är det bättre laget på många plan och framförallt den mentala och är det något som är viktigt i en match som denna så är det den mentala biten. LDLC lär klappa ihop som ett korthus om det börjar gå dåligt och när man möter ett ENCE som aldrig ger upp och som bokstavligt talar skiner av mentalitet så ska det inte gå lätt för fransmännen. 

Bör vara en rätt easy-ride för ENCE

 

Speltips: ENCE ML

Liga: EU Minor

Bolag: BETWAY

Units: 3/5

Odds: 1.70

Spelstopp: Torsdag 13 November 11:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

UNKNOWN – MOVISTAR RIDERS

december 11th, 2018

ESEA Advanced fortsätter!


Idag spelas semifinal nummer två efter att ForZe vunnit över HAVU med 2-0 i sin och avancerat till final. Det mest, och egentligen också minst, spännande är att samtliga lag från semifinalerna är vidare till MDL Relegation matcherna. Med andra ord så står endast pengar på spel idag mellan dessa två lagen. Ingen annan motivationsfaktor är egentligen något av större värde mer än just pengar och därav förstår jag inte riktigt hur unknown kan vara så himla icke-favoriserade som man faktiskt är. Lär bli en grym fight. Två topplag som möter varandra från samma liga. Rivalmöte kan man nästan säga. Danskarna är ute efter revansch och spanjorerna är ute efter att visa sin fortsatta dominans.

Unknown vann faktiskt ligan i grundserien. Laget gick 14-2 i W/L på 16 matcher vilket är smått otroligt då där faktiskt var en del bra lag med. Man själv är mer eller mindre ett lag efter denna säsongen även om planerna kanske inte var detsamma inför säsongen. Sina två förluster i ligan hade man mot Movistar Riders på Inferno med 12-16 och JMC med 11-16, resten var som sagt vinster. I slutspelet har man slagit samtliga lag, givetvis, och den mest nämnvärda är HOLLYWOOD, en match man vann klappat och klart när man gick segrandes ur med 2-0. Målet var kanske inte MDL från början men man har bevisat för sig själv och andra att man tillhör en högre nivå, en nivå som Movistar Riders också tillhör. Nu har man också uppnåt det målet vilket gör att harmonin och självförtroendet är på topp. Vinner man denna matchen får man lira final om $3000+ mot ForZe, givetvis en plats man verkligen vill åt. Lägg därtill en revanschlust mot Movistar Riders och du lär se ett par farliga danskar framför dig.

Movistar Riders har också gjort en bra säsong. Slutade på plats 4 i ligan och hade 12-4 på 16 matcher. Förlusterna har kommit mot ex-fnatic academyCodewise Unicorns, Conquer och PANTHERS. Samtliga lag, som är sämre än en, egentligen. I slutspelet har man inte haft det överdrivet enkelt heller då man tappat en karta, och haft det tufft, mot samtliga lag förutom i öppningsmatchen av slutspelet. Att vinna mot vexed med 2-0 är bra, men att tappa en karta mot Nemiga, ett lag som är så underpresterande för tillfället, är mindre bra. Märks ganska tydligt att laget inte är helt hundra ihop ännu. Man brukar vinna matcher men i samma veva gör man det inte lätt för sig. Kommunikationen brister lite i vissa lägen och en del spelare har fortfarande inte den erfarenheten som krävs för att komma längre i sitt spel. Det brister liksom.

Mitt spel blir på danskarna och att de plockar en karta ikväll. Ett sidospel kommer vara att de vinner, men huvudspelet är att de plockar en karta.

 

Speltips: Unknown +1.5

Liga: ESEA Advanced Europe

Bolag: BETSSON

Units: 3/5

Odds: 1.71 (finns på PINNACLE till 1.746 i skrivande stund)

Spelstopp: Tisdag 11 December 21:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

EU MINOR SPELTIPS

december 10th, 2018

Hittat två speltips som jag gillar bra mycket inför kommande EU Minor Closed Qualifier som startar på onsdag.


KINGUIN – Space Soldiers

1. Space Soldiers ML med 2/5 units till 1.57 hos BET365

Kan definitivt både höjas och sänkas detta oddset men jag finner spelvärde i det. Det är trots allt Space Soldiers vi pratar om, med xantares och calyx i spetsen. Ett oerhört bra lag som inte alls haft det lätt på senaste tiden. Resultaten har varit blandade, mestadels negativa, och man har inte fått med sig något nämnvärt med i bagaget från endera turneringar och tävlingar. Förra Majorn blev ett helvete för laget då man inte fick med sin ena spelare och tvingades lira med sin coach. Detta gjorde att man åkte ut oerhört fort i gruppspelet och fick sitta på sidan när de andra lagen seglade förbi. Sa redan då att nästa Major skulle bli deras och nu är vi här. Allt som gäller är framåt och detta är ett event man bara ska ta sig vidare ifrån. Mycket att bevisa men det ska laget klara av. Möter ett Kinguin som börjat komma igång bra men som trots det, fortfarande, har problem med sitt lagspel. Har för ineffektiva spelare och orutinerade spelare lite för ofta vilket gör att man inte alltid når dit man ska. Lär få det tufft mot Space Soldiers.


OPTIC – MIKSTURA

2. MIKSTURA +1.5 med 2/5 units till 2.50 hos BET365

Ska inte skriva en roman om detta spelet. Det är ganska enkelt hur jag tänker nämligen. Optic, med k0nfig och cajunb i spetsen, ökänt lag och ökända spelare och samtidigt danskar, vars mentalitet alltid varit totalt skit. Vikt sig mot sämre lag förut och kommer göra det igen. Läser heller inte på angående motståndet man möter särskilt ofta och detta biter ofta laget i arslet. Man är givetvis ett bra lag och har en fin map pool men man tar inte allting så seriöst som man borde och blir sedan chockade när saker och ting inte går lagets väg. Kan bli väldigt störda av detta mixlag med Byali i spetsen. MIKSTURA är inte totalt värdelösa. Seglade förbi ganska intressant i kvalet hit när man slog LDLC, Imperial och Red Reserve på vägen. Inga dåliga lag och definitivt något man bör lägga ögonen på. Har en ganska intressant spelstil och har många lovande spelare i laget som vill ha sin chans i spotlighten. Behöver således prestera bra här men har kanske inte fått ett drömmotstånd. De vet dock, precis som jag, att Optic går att rubba på om man bara spelar någorlunda taktiskt och logiskt eftersom att Optic kommer att straffa sig själva förr eller senare. Helt klart värt en peng på att MIKSTURA plockar en karta.


Liga: EU Minor Closed Qualifier

Spelstopp: Onsdag 12 December 11:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

SINGULARITY – VIRTUS PRO

december 8th, 2018

En favorit i repris har vi framför oss men denna gången i bäst-av-tre kartor. 


Singularity har redan mött Virtus Pro och vet var detta laget står. De gick ut och förnedrade Virtus Pro på Inferno och vann med klara 16-5. Därefter åkte man på förlust över Grayhound med 16-12 på Nuke i en match man kanske borde gjort bättre från sig i egentligen. Syns tydligt, fortfarande, att man saknar djup i sitt spel men syns också att man försöker mer än vanligt. Gott och ont liksom. Måste idag vinna för att behålla platsen i turneringen och avancera vidare, därav en otroligt viktig match. Lär vilja visa att vinsten över en karta över detta Virtus Pro inte bara var ren tur.

Virtus Pro är rätt uppvärmda. Lyckades springa över Swole Patrol efter att ha blivit förnedrande av Singularity. Man vann en match man faktiskt var det bättre laget i, även om man nu lyckades förlora på sin egen karta. Ser fortfarande oerhört tröga och ointresserade ut men verkar ändå på humör för att spela trots allt. Behöver bra motivation i gruppen och vinsten över Swole Patrol var garanterat steg ett, och ett steg i rätt riktning. Avancemang är allt som räknas i en fattig turnering som denna är efter att man återigen har fallit på mållinjen för ESL Pro League. Måste idag vinna för att hålla sig kvar, liksom Singularity och kommer vilja visa att de endast blev överkörda pga enkla omständigheter.

Tror vi får en rätt jämn match här. Singularity lär picka Mirage/Inferno, sett till att detta är deras bättre kartor och inte lika överhypade kartor för Virtus Pro. De kommer också banna antingen Cache eller Overpass, beroende på humör. Gamlingarna i sig lär gå för Train/Nuke sett till hur komfortabla man är på kartorna även om nu siffrorna inte talar till deras fördel. Kan också överraska och ta Overpass om de nu inte bannar den själva och göra det ännu jobbigare för Singularity, tror ändå man undviker det. Virtus Pro bannar antingen Overpass eller Inferno och har faktiskt en bra chans i sin veto att ställa till det för jänkarna.

Hur som haver så tycker jag det finns en bra chans för att båda lagen knäpper en karta. Får Virtus Pro Nuke/Train så vinner dem den och får Singularity Inferno/Mirage så ska den vara i hamn också.

Blir med andra ord ett överspel i detta mötet!

 

Speltips: Över 2.5 kartor

Liga: ESEA Global Challenge

Bolag: ARCANEBET

Units: 2/5

Odds: 2.05

Spelstopp: Lördag natt/Söndag 9 December 00:30 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

ESEA GLOBAL CHALLENGE SPELTIPS

december 7th, 2018

ESEA Global Challenge är här och jag vill endast dyka rätt in i skiten!


3DMAX – Vireo.Pro

1. 3DMAX -4.5 (vinna 16-11 max) 1.80 2u BET365

Gillar linan. Ingen överdrivet stor en och helt klart överkomlig för ett lag som 3DMAX. Ett genuint bra lag med bra spelare som gör sin sista resa tillsammans. Har nyligen klarat av att kvalificera sig till ESL Pro League med hjälp utav JACKZ och Lucky som tidigare lämnat för G2 och rider nu på vågen av självförtroende. Har ett sista stopp att göra med sitt lag och lär vilja göra detta på bästa sätt – nämligen att vinna detta eventet. Ska vara ett par storlekar större än Vireo.Pro.


Swole Patrol – Grayhound

2. Grayhound ML (att vinna) 1.89 2u ARCANEBET

En väldigt jämn match på förhand. Tycker dock favoritskapet ska lite mer åt Grayhound's håll än det motsatta. Man är nämligen ett bra lag i grunden och har en ganska intakt lina efter att Gratisfaction lämnat för Renegades. Laget har en fin map pool och kommer från en bra form där senaste vinsten är över just Renegades med 2-0. Möter ett Swole Patrol som lirar med stand-in och som är oerhört glada över att ha kvalificerat sig till EPL. Har dock inte riktigt lika bra laganda som detta Grayhound har och spelar överlag sämre rent taktiskt. Swole Patrol är det mer individuellt skickliga laget av dessa två, men detta är ett lagspel. En fördel till Grayhound med andra ord.


Virtus Pro – Singularity

3. Singularity ML (att vinna) 2.80 2u UNIBET

Virtus Pro misslyckades igår, återigen, med att kvalificera sig för ESL Pro League. Detta var, och är, den enda anlednignen att man befinner sig på detta eventet. Nu har man så att säga misslyckats med detta och har ingen som helst vilja eller lust att spela detta eventet mer än för att de måste. Möter ett Singularity som presterat ganska bra och som slog Rogue häromdagen. Misslyckades med samma uppgift igår när man tog sig vatten över huvudet och trodde det skulle bli lätt. Har dock alltjämt skickliga spelare som njuter av att möta bra motstånd och får nu chansen att möta en otroligt legendarisk organisation och legendariska spelare i Neo och pazsa. Lär vilja gå ut och visa att de kan minsann. En bonus är att man har kunnat titta på hur Virtus Pro spelar och spelat samtidigt som polackerna inte ägnat en sekund åt att studera Singularity. Skrällchans!

 

BONUSSPEL – VINNARSPECIAL

4. 3DMAX att vinna ESEA Global Challenge 2u 4.00 BET365 (finns hos BETWAY till samma odds)

Tycker man har en bra fördel att vinna detta eventet. Sista resan man gör ihop med denna linan. Nyligen kvalificerat sig till högsta ligan (EPL) med hjälp utav deras två spelare som lämnat för spel i G2. Återkomsten är med andra ord detta och samtidigt blir det sista man gör ihop. Blir lite som en kärlekssaga. Etapp ett är avklarad och etapp två är på gång. Vinner man detta eventet har man gjort en otrolig resa tillsammans och jag är smått övertygad om att man känner ett bra sug för att avsluta på bästa möjliga sätt. Lägg därtill att man, i särklass, är det bästa laget på eventet dessutom. Oerhört samspelta och individuellt duktiga är denna linan med en saftig map pool. Kan stöta bort många lag. Tror man plockar hem detta eventet som en sista gest för varandra.


Liga: ESEA Global Challenge

Spelstopp: Fredag 7 December 17:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

AGO – Kinguin

december 6th, 2018

Tänker fortsätta spela emot Kinguin på LAN.

Laget hade det återigen tufft när man mötte ett väldigt decimerat och dåligt Virtus Pro, en form det laget har haft en oändlig tid känns det som. Men inte hjälpte det Kinguin på något sätt utan de förlorade klart med 2-0, på samma kartor dessutom, ännu en gång. Det syns så tydligt att de inte alls är bekväma med att spela på LAN och det syns gång på gång att man inte riktigt vet hur man ska spela sitt eget spel. Lägg därtill att Virtus Pro faktiskt inte är det enklaste laget att möta pga hur osammanhängade laget spelar. Tycker ändå man ska kunna göra bättre ifrån sig när man själv är ett väldigt dedikerat lag med bra spelare, om än endast online. Nu får man det inte enklare.

På andra sidan ikväll så står AGO, för närvarande och utan tvekan, Polens bästa lag. Detta AGO som blivit av med två tongivande spelare och som än en gång fått kämpa sig upp på nytt. Stod upp väldigt bra mot Optic igår och borde faktiskt vunnit. Dessvärre gick det åt fel håll när man lyckades tappa hela 13-5 samt 15-9 till övertid för att sedan förlora. Nu mötte man dock ett Optic som faktiskt är ett bättre lag på alla plan än detta AGO, iallafall det AGO vi ser nu, och man stod upp bra trots det. Lär få det lite lättare idag.

AGO ska vara favoriter i detta mötet och givetvis är man det. Tycker däremot man ska ner några punkter till. AGO har mer erfarenhet på LAN och det kommer väga tungt mot ett Kinguin som flippar ur så fort man får press på sig. 

 

Speltips: AGO ML

Liga: ESL Pro League Europe Relegation

Bolag: 1XBET

Units: 2/5

Odds: 1.736

Spelstopp: Torsdag 6 December 21:30 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Kinguin – Virtus Pro

december 5th, 2018

Hinner dessvärre inte skriva så himla mycket, som jag egentligen vill, då tiden inte är på min sida.

Vill dock framföra att jag återigen tar Virtus Pro's parti när de möter ett lag som Kinguin. Ett lag, vars spelare inte har speciellt mycket erfarenhet(bortsett från TAZ) samt rutin, något som krävs när man spelar på LAN. Faktum är att Kinguin inte alls presterar något nämnvärt på LAN överhuvudtaget. Senast lagen möttes var Supernova Malta för snart en vecka sedan och även där var det inget snack om saken vem som skulle vinna. Virtus Pro sprang ut och spelade bra CS mot Kinguin, tappade rundor vilket ledde till att det blev en övertidsvinst på karta ett, och sprang sedan återigen ut och spelade bra CS och stängde matchen med 2-0 efter en 16-4 vinst på Mirage.

Ser mig framför att det blir något liknande idag. Kanske knappar Kinguin in en karta, kanske blir det 2-0 Virtus Pro igen. Anser att sannolikheten att de faktiskt vinner är bra stor i ett sådant här möte. Vi har ett polskt derby framför oss där det finns mycket känslor och hierarki. Vinnaren idag säkrar ett avancemang framåt i turneringen och är ett steg närmare en plats i ESL Pro League. En liga Virtus Pro har varit borta från ett bra tag nu.

Det bättre laget mellan dessa två är Virtus Pro. Iallafall på LAN

 

Speltips: Virtus Pro ML

Liga: ESL Pro League Europe Relegation

Bolag: PINNACLE

Units: 2/5

Odds: 1.76 (finns på 1XBET till 1.71)

Spelstopp: Onsdag natt/Torsdag 6 December 02:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

ROGUE – SINGULARITY

december 4th, 2018

ESL Pro League Relegation matcherna börjar imorgon. Reglerna för dessa matcherna är väldigt enkla. Vinna är allt som gäller. Två platser finns för att ta sig till ESL Pro League.


Rogue har inför detta eventet ett litet problem. Rickeh deltar inte pga visa-problem. Desto bättre är det att ersättaren blev UBER. En spelare som inte spelat officiellt speciellt mycket den senaste tiden men som alltjämt funnits som backup i detta laget i dessa nödlägen sedan han spelade med laget långt bak i tiden. Rogue's form kanske inte är den hetaste men laget börjar helt klart se bättre ut än vad man gjort på ett tag. Med adderingen av MSL i laget har man fått struktur, stabilitet och en vinnaranda som man sällan skådat. Dessvärre får man också enorma mentalitetsproblem, när det går dåligt, eftersom att man har MSL i laget. Rogue har mycket press på sig inför detta event vilket absolut inte spelar till deras fördel mentalt, men som därmed sätter en prägel att vilja att prestera bra. Spelar man sitt spel så har man en enorm fördel inför kvällens möte.

Singularity har jag hyllat en del förut. Ser inte alls lika bra ut längre. Varit ett MDL lag som inte varit mycket bättre än just för MDL. Laget har dock en någorlunda bra form och har mött en del bra motstånd som man stått upp bra mot. Dessvärre saknas erfarenhet och rutin, något som är väldigt viktigt framförallt på LAN, mot bättre lag. Det är liksom ett ganska oerfaret laget, ett lag som inte har den mest perfekta spelstilen eller den absolut bästa taktiska nivån i laget. Nu är det heller inte online, nu är det LAN och nu är det en helt annan femma att spela. Rutin väger mycket här och det sitter inte Singularity's spelare på.

Måste prova spelet på att Rogue vinner 2-0. För högt

 

Speltips: Rogue -1.5

Liga: ESL Pro League NA Relegation

Bolag: 1XBET

Units: 2/5

Odds: 2.60

Spelstopp: Onsdag 5 December 21:30 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

OPTIC – ENCE

november 30th, 2018

Första dagen av Dreamhack Winter är avklarat. Bravado var den största skrällen när de säkrade gruppsegern och slutspel efter att ha slagit G2 i winners match med 16-13 på Nuke. Att göra detta i en grupp där man har G2, ENCE och Optic är fruktansvärt imponerande. Imorgon kör ENCE – Optic ett möte mot varandra följt av G2 mot vinnaren i detta mötet. Med andra ord har vi en härlig lördag framför oss!


ENCE åkte på förlust idag mot G2, vilket var beräknat från min sida. Inte för att G2 nödvändigtvis är ett bättre lag eller spelar bättre ihop, det var bara för bra chans på upset gällande vilka lag som faktiskt möttes. ENCE hade en 11-4 ledning som man slarvade bort och förlorade sedan 16-14 som CT. Andra bullar imorgon när man ställer sig en Bäst-av-tre mot Optic om vem som ska åka ut Dreamhack redan nu. Vill tro att det absolut inte blir ENCE, då detta ENCE inte visat sitt bästa jag idag. De har bootcampat inför detta event och tar garanterat detta på största möjliga allvar. Idag var ett misstag, och det kommer inte ske igen.

Optic såg väldigt skakiga ut igår, som vanligt. Förlorade mot Bravado från Sydafrika, som tillhör NA i nuläget då de spelar där, och det är allt annat än bra. Man var helt enkelt alldeles för kaxiga och icke-pålästa av detta Bravado och som vanligt när Optic spelar så går man ut med attityden att man vinner allt hur lätt som helst, och ändå förlorar. De var inte pålästa, alls, de gick ut och trodde de skulle vinna denna matchen på skicklighet och inget annat. Tråkigt nog, för Optic, så gick det helt åt pipsvängen.

Nu ställs man mot ett ENCE som har guld i sikte. Laget är här för att vinna och spelar man sin bästa CS så är man riktigt farliga. Att man är favorit mot Optic köper jag fullt ut, man är oerhört bra som lag, men samtidigt tycker jag ändå att vi får ett litet värde på att finnarna sätter ner danskarna på jorden imorgon, och det måste utnyttjas. Map poolen är bättre, viljan är större och kvalitén på laget är avsevärt högre. 

Detta ska gå finnarnas väg.

 

Speltips: ENCE ML

Liga: Dreamhack Winter

Bolag: PINNACLE

Units: 2/5

Odds: 1.714

Spelstopp: Lördag 1 December 13:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

MOVISTAR RIDERS – NEMIGA

november 29th, 2018

Movistar Riders spelas i detta mötet. Har faktiskt valt att gå på att de vinner med 2-0 då jag ser sannolikheten att de faktiskt gör det, högre, än vad oddsen pekar på. I mina ögon relativt felsatt, väljer dock ändå att behålla insatsen på en standardnivå eftersom lagen på denna nivån väldigt enkelt kan få för sig att slänga ett par rundor för mycket och orsaka skada i plånboken.


Med det sagt tror jag ändå Movistar Riders trycker ner Nemiga rätt hårt imorgon. Det är allt eller inget för detta spanska lag med Mixwell och lOWEL i spetsen som tillsammans med ALEX, SOKER och mopoz bildar en femma som ska representera Spanien ute i världen. Än så länge har det dessvärre inte gått helt enligt planerna men man spelar fortfarande en väldigt bra och underhållande CS. Givetvis görs där misstag och det är inte så konstigt då det är två rutinerade spelare på hög nivå som lirar med tre mindre rutinerade spelare, på hög nivå. Laget gick 12-4 i ligan på ESEA och kvalade sig till slutspel. Väl där fick man möta Vexed i första matchen och vann klart med 2-0. Nu är man framme och ska möta ett Nemiga med en fasansfullt usel form. Movistar Riders har på senaste tiden mött lag som Sprout, 3DMAX, HAVU och Team Slovakien och vunnit två av dessa mötena och spelat "nära resultat" med de andra två. Överlag har man spelat bra men det syns att rutinen inte riktigt är där och att kemin ännu inte sitter helt hundra. Det har dock inte stoppat lagets framfart och man har tagit betydande vinster med denna linan mot bra och etablerade lag.

Nemiga skrev jag om för inte så längesedan, denna gången mot ForZe. Ett möte man på förhand inte var speciellt favoriserade i och som visade sig vara helt korrekt när man förlorade med 2-0. Har därefter mött x6tence Galaxy, ett lag man lyckades slå med 2-0 bara några dagarn innan, och förlorade även där med 2-0. Laget är inte bra helt enkelt. Där finns bra spelare men energin, viljan och förmågan att ens kunna spela bra mot bra lag, finns inte riktigt där längre. Det är inte samma Nemiga som tog sig till Major Qualifiern och det är inte samma Nemiga som skrällt hit och dit förut. Formen är usel, mentaliteten likaså och nu står man mot ett av Spaniens bästa lag i en match som gäller allt. Vill inte påstå att man har mycket att hämta i detta mötet utan man får nog packa sina väskor direkt.

Movistar Riders måste vinna. Nemiga också givetvis, men för Movistar Riders betyder en vinst här och ett avancemang längre fram, något otroligt mycket. Når man tillräckligt långt så får man chansen att kvala in i ESEA MDL, en serie man vill hamna i då där är lag av samma kvalité som en själv och som behövs för utvecklingens skull av laget och spelarna. Det är här, stjärnor som Mixwell och lOWEL vill ta detta laget och än en gång få bevisa att man är att räkna med. Movistar Riders är ett pågående projekt och nästa anhalt är ESEA MDL

Tror inte Nemiga ska kunna stoppa Movistar Riders från det.

 

Speltips: Movistar Riders -1.5

Liga: ESEA Advanced Europe

Bolag: ARCANEBET

Units: 2/5

Odds: 2.68

Spelstopp: Fredag 30 November 16:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Alive

Alive skriver om CS:GO. Har bra erfarenhet inom detta och fina resultat genom åren.

Esporten bara stiger och CS:GO är idag ett av de absolut mest kända spelen kring Esport.

Spreadsheets:
Spreadsheet – CS:GO Alive’s bloggspel

Andra spreadsheets av Alive:
Spreadsheet – Esport – CS:GO

Gamla spreadsheet:
Alla spreadsheets hos NHLbettingblog

Instacasino

LeoVegas Sport

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

LeoVegas Sport