Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

FaZe Att Vinna Grupp B

september 25th, 2018

FaZe har faktiskt ett bra utgångsläge för att kunna toppa denna gruppen de hamnat i. Laget är trots allt det laget som är en av de absolut bästa i världen, iallafall sett till spelarmaterial. Nu är det ju så att laget inte alls presterar som de har gjort, brukar göra eller rentav ska göra, normalt sett. Laget har sakta men säkert fallit tillbaka ner på jorden och har börjat anpassa sig därefter. Något som ser oerhört tråkigt ut är att de ändrat sin spelstil ganska markant nu när de hamnat i den svackan de befinner sig i. Laget är inte alls så aggressiva och utnyttjande av sina egna spelares individuella förmågor längre utan försöker, på nån vänster, spela ett ganska strukturerat spel – om än inte ett oerhört sakta sådant.

Detta är givetvis ingenting som ett lag av FaZe's kaliber ska göra. Detta FaZe, med stjärnor som Niko, Rain, Olofmeister och Guardian, ska ut och jaga, hela tiden. Det syns att det tär på laget hur de spelar nu och spelarna är inte helt nöjda med detta. De gick så snett att man var tvungen att byta IGL till Niko under Majorn för att kunna knipa ett nytt Legend-spot då man låg under med 2-0 och behövde göra något markant. Skönt nog lyckades man att ta sig vidare och det har nog satt lite spår i detta FaZe att de inte alls presterar som de ska nu.

Men är det något lag som faktiskt kan, och ska kunna, så är det ju detta laget. Det är fyllt med stjärnor som är så oerhört talangfulla individuellt och som kan prestera ännu bättre som en enhet om de kör sitt eget race. Med andra ord – detta laget måste spela aggressivt och utnyttja sina egna individuella förmågor istället för att försöka spela som alla andra lag. Då, först då, är detta FaZe så sanslöst farliga att möta. 

 

I sin grupp har man lag som Liquid, NRG och G2. Inga dåliga motståndare. Den självklara favoriten i laget är givetvis Liquid. Ett lag som har ett så grymt lagbygge och bra spelare som tillsammans blir något sorts mini-Astralis. Dessvärre är de fortfarande avsevärt orutinerade och lyckas rätt ofta schabbla bort både rundor och kartor. FaZe har även en bra vana av att möta Liquid och ska inte ha överdrivet mycket problem med att ta ner detta laget om de spelar sitt eget spel

NRG finns också med i gruppen, ett lag som på allvar har blivit ett lag att räkna med detta året, ett lag som faktiskt utmanar om både det ena och det andra. Tror dock det kan bli en svår grupp för detta laget när man har Liquid och FaZe i gruppen också och man lär behöva kämpa både en och en annan gång efter denna andraplatsen. Kapaciteten finns, frågan är bara om det går hela vägen.

Sist men inte minst, så finns G2 med i gruppen också. Ett fantastiskt lag i grund och botten men som saknar en hel del för att bli en utmanare. Oerhört nytt lag också, även om spelarna spelat ihop på olika sätt en längre tid. Spelar inte alls till sin förmåga i nuläget och har alldeles för mycket att bevisa för att kunna ta vara på all press som ligger på laget. Räcker inte med att shox och kennys ska bära detta laget i varje match, tillslut brakar det ihop. Denna turneringen hamnar de inte i slutspel på.

 

Vill tro att FaZe har bra chans att knipa förstaplatsen i gruppen. Får börja med att möta G2 och därefter lär det bli en tuffare match. Vinner de sin match mot G2 har de bra utgångsläge för förstaplatsen. Detta är ingen omöjlig uppgift eftersom laget är så pass bra. Gäller att studsa tillbaka i form nu, speciellt när olofmeister vaknat. Detta är ett event man kan vinna.

 

Speltips: FaZe Att Vinna Grupp B

Liga: ESL One New York

Bolag: BET365

Units: 2/5

Odds: 3.25

Spelstopp: ONSDAG 26 September 17:00 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

NaVi – Gambit

september 24th, 2018

Majorn är avklarad och den senaste vinnaren tillsvidare är Astralis. Oerhört välförtjänt vinnare av denna turnering då de är det bästa laget, utan tvekan, för närvarande. Laget har en sån fantastisk kemi och applicering på den nya metan i detta spelet och ligger hästlängder före alla andra lagen. Ska bli kul att se hur länge de ligger på toppen!

ESL One New York blir nästa anhalt. Lag som NaVi, Liquid, NRG och FaZe dyker upp och ska göra upp om hela $250.000 där vinnaren får merparten av prissumman. Lär bli en rätt rolig turnering detta när det endast är 8 lag som deltar vilket gör att matcherna blir lite mer betydelsefulla och actionladdade. Har redan en spikad vinnare som kallas NaVi för detta event då detta laget helt klart är inne i en bra phase nu där de spelar en oerhört fin CS. Kommer senast från en förlust mot Astralis i Majorn finalen med 2-0 där man inte visade sin bästa sida. Räkna med att laget är ute efter revansch och power och kommer garanterat vilja vinna denna turneringen för att komma tillbaka på benen fortast möjligt.

 

NaVi ser faktiskt bara bättre och bättre ut. Visst, förlusten svider nog extra hårt efter matchen mot Astralis då denna turneringen betyder allt och lite till för varje lag och deltagare men de måste se det från den ljusa sidan – Astralis är oerhört mycket bättre än alla andra lagen för tillfället, och det är bara att rätta sig i ledet. Tillsvidare får NaVi kämpa om andraplatsen med ett par andra lag och jobba utifrån det. Det är alltid enklare att sno förstaplatsen från ett vinnande lag än att behålla förstaplatsen, som nu Astralis ska kämpa för att göra. NaVi har vad som krävs för att bli nummer ett men måste bara få spelet och den ekonomiska aspekten i spelet, att klaffa bättre. Spelare som edward och flamie börjar äntligen hitta formen igen och bidrar mer än vad de gjorde tidigare i år. Spelare som s1mple och electronic fortsätter sin magiska dominans och gör allt och lite till för detta lagets framgång. Det är inte över än. ESL One New York är nästa anhalt och här har man chansen att börja om och återfå den vinnande känslan. Räkan med ett taggat NaVi som inte vill släppa någon eller något förbi sig själva.

Gambit är absolut inte sitt gamla jag. Det är inte det Gambit som vann en Major, det är inte det Gambit som hade en sån fantastisk spelstil under Zeus ledarskap och det är inte det Gambit man generellt känner igen. Förstå mig rätt, samtliga spelare är kvar som vann Majorn med Zeus bortsett från mir, men laget är inte densamma. Saknaden av Zeus, som numera återigen spelar i NaVi, är enorm och har lett detta laget i en nedåtgående spiral där man inte alls vet vart man ska ta vägen eller hitta ut. Detta har lett till en del bråk inom laget och nyligen har det gjorts klart att Hobbit, som helt klart är en av de största talangerna i laget, kommer lämna laget efter detta eventet. Han har satts på transfer och kommer vänta på att ett lag köper ut honom. Normalt sett hade jag sett detta som något positivt, där laget kommer göra allt och lite till för ett fint minne ihop, men detta är ett Gambit som absolut inte visat någonting gällande spelstil eller resultat sedan de vann en Major där allt bara blivit värre och värre inom laget. Att då veta om att sin bästa spelare ska lämna laget efter och oavsett resultat i kommande turnering vill jag inte tro gör saken något nämnvärt bättre för detta Gambit.

 

Nej, detta är en väldigt bra chans för NaVi att rivstarta turneringen med en fin vinst i bagaget. Vinner man denna matchen går man upp i ledning i gruppen direkt och har bra utgångsläge för kommande matcher. Att ha Fnatic, Mousesports och Gambit i sin grupp och veta om att man enbart kommer spela BO3-matcher mot dessa lagen gör allt mycket roligare och enklare för NaVi

 

Speltips: NaVi -1.5

Liga: ESL One New York

Bolag: BET365 

Units: 2/5 

Odds: 1.57 

Spelstopp: ONSDAG 27 September 17:00 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Astralis – FaZe

september 20th, 2018

Complexity hade faktiskt allt i sina egna händer men lyckades ändå förstöra chansen att reducera till 1-1 genom att ta sin egna karta och således ge oss vinst på vårt spel på över 2.5 kartor. Återigen, valde man att ignorera sin framgång på Mirage och tog istället matchen till Inferno, en karta man nyligen haft bra success på, men som är en karta MIBR verkligen kan spela om de verkligen vill det. Fel val enligt mig, men det är så det går dessvärre. 

 

Imorgon tar Astralis emot FaZe i en fartfylld kvartsfinal. Vi kommer se två lag som kommer ge järnet och lite till i ett laddat möte där precis allt gäller. Detta är nämligen en titelfight egentligen, då vinnaren här avgör duellen vem som "är bäst" av lagen för tillfället, även om det knappast går att mätas på just det sättet. FaZe började sitt gruppspel otroligt dåligt genom att gå 0-2 för att sedan låta NiKo ta över IGL-rollen och med det styra tillbaka laget till en 3-2 seger vid senare tillfällen. Starkt var det minst sagt, speciellt när man såg hur bra FaZe är när de får lov att skjuta HS och spela som de vill. Mentaliteten, lagspelet och kemin började klicka allt eftersom och spelare som NiKo och Olofmeister började skina ju mer tid laget fick tillsammans. FaZe är garanterat taggade på detta mötet och kommer gör allt och lite till för att komma vidare. 

På andra sidan står Astralis, denna dominanta segermaskin som bara blir bättre egentligen. Laget gick 3-1 i gruppspelet efter en förlust mot Liquid på övertid på Inferno efter att ha legat under med 13-2 i halvtid. Hämtade upp matchen, men kunde inte vinna ändå. Utöver det har laget spelat bra genom hela kvalet och ser på allvar ut att vilja ta hem detta en gång för alla och visa vem som faktiskt är bäst i världen. Inte är det någon som direkt tvekar på att laget faktiskt är det heller då detta laget är så framgångsrika i sitt sätt att spela vilket gör att många lag har svårt med Astralis. En sak som suger lite för detta Astralis är faktiskt att deras map pool börjar sina. Man ser inte lika stark ut längre på samtliga kartor och detta gör att man tappar lite fokus emellanåt. Mirage är precis en sådan karta man inte spelat bra på den senaste tiden. Faktum är att Mirage är deras sämsta karta med en 5-3 score på vilket inte är något att skryta om. Spelet sitter liksom inte riktigt, vilket gör att man tappar både rundor och kartor.

 

FaZe är det motsatta på den kartan. Historiskt duktiga på den och har även varit det på senare tid. Sett oerhört bra ut på kartan även i denna turneringen och lär med största sannolikhet plocka den kartan mot Astralis imorgon eftersom denna kartan är deras bästa chans att "vinna" veton. Får de in denna, och börjar med en 1-0 ledning, så kan det verkligen rulla på ordentligt för detta FaZe.

Tror FaZe lyckas plocka en karta imorgons stormöte. De är ett oerhört bra lag och har gjort det förut mot detta dominanta Astralis. Allt som krävs är en jävlar anamma.

 

Speltips: FaZe +1.5

Liga: FACEIT Major

Bolag: BETSSON

Units: 2/5

Odds: 1.58 (Gått upp till 1.65 i skrivande stund)

Spelstopp: FREDAG 20 September 20:45 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Complexity – MIBR

september 19th, 2018

Så, då var vi tillbaka på Majorn. Imorgon börjar den sista etappen när kvartsfinalerna går igång och vi har åtta riktigt härliga lag med i slutpoolen. En stor skräll är att vi ser Complexity här vilket givetvis många inte förväntat sig men som ändå är så fasansfullt kul för scenen. Denna legendariska organisationen är tillbaka i hetluften och de har en lineup som potentiellt kan bli riktigt bra i framtiden. Just nu, tror jag dock inte laget kommer nå speciellt mycket längre än vad man åstadkommit hitintills.

 

Complexity kvalade sig in till detta slutspel efter att ha gått 3-1 i kvalet till den riktiga turneringen för att sedan gå 3-0 i det gruppspelet och således kvala in sig till ett Legend spot och därmed spela kvartsfinaler. Detta gjorde man efter att ha slagit lag som BIG, Fnatic och G2 bland annat vilket är väldigt anmärkningsvärt. Complexity har gjort det så fantastiskt bra, speciellt för att vara ett sådant lag som inte har speciellt mycket erfarenhet utspritt på sina spelare eller speciellt stora talanger jämfört med alla andra lagen som är på denna nivån, men ändå är man här och slåss mot de bästa och bland de sista i turneringen att göra så. Något som dock inte kan undgås är som sagt erfarenheten och framförallt rutinen som krävs för att prestera på denna nivån. Imorgon, ska de ut i en fullsatt arena och möta MIBR, som är gamla SK och ett före detta världens bästa lag. Ett lag som är fyllt med rutin, fyllt med stjärnspelare och fyllt med hunger, motivation och vilja och framförallt klass. Detta MIBR som inte har sett ljuset på väldigt länge men som äntligen fått igång en lina och samtidigt fått en coach bakom sig för att äntligen kunna resa sig från det mörka.

Imorgon kommer bli en tuff fight för Complexity. Historiskt sett har dessa spelarna inte haft lätt för MIBR's spelare i vilket lag de än spelat i och imorgon lär inte bli en så stor skillnad. Vill dock tro att Complexity faktiskt kan skrälla till sig en karta och bjuda upp till dans eftersom att MIBR fortsatt har problem med sitt spel och sin kommunikation bland sina spelare. Får Complexity en bra start så kommer MIBR's spelare att börja skaka och då kan det rinna iväg åt helt fel håll.

Gällande kartor så kommer MIBR att banna Nuke och Complexity kommer banna Overpass. Utöver det kan vi få se tre riktigt härliga kartor där Mirage, Inferno och Cache kan synas rätt tydligt då det är kartor båda lagen både gillar att spela och kan spela. För Complexity's del hoppas jag de väljer sin mest komfortabla bana som är Mirage där de har ett sanslöst rekord på redan i antalet vunna matcher kontra hur många matcher de spelat på kartan. Ser gärna att de undviker att spela Inferno, även om de visat sig vara bra där, då MIBR trots choken mot TyLoo, faktiskt kan spela kartan väldigt bra. MIBR i sin tur pickar förmodligen Cache, en bana de trivs bra på och har gjort ett tag nu.

Vill få det till att det blir minst 3 kartor i detta mötet. Båda lagen tar varsin karta och sen vinner MIBR

 

Speltips: Complexity – MIBR Över 2.5 Maps

Liga: FACEIT Major

Bolag: BETSSON

Units: 2/5

Odds: 2.01

Spelstopp: TORSDAG 20 September 19:45 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

LDLC – Nemiga

september 18th, 2018

Ett tag sen det skrevs något från min sida och det är lätt hänt att det blir så då livet ibland får för sig att komma ivägen för en. Medans vi väntar på sista steget i Majorn som avgörs kommande helg med start torsdag, så tänkte jag skriva om ett spel som går av stapeln idag.

 

LDLC tar idag emot Nemiga i ECS Season 6 Qualifier vilket innebär att detta är ett oerhört intressant objekt för LDLC att kvala sig in till. Det är en liga man vill spela i då där är bra lag som tävlar i denna ligan, prestigen är stor, pengarna är relativt stora de också samt att där endast finns platser att kvala in sig på. Denna ligan, precis som ESL Pro League, är en liga mer eller mindre alla lagen vill spela i. Men för att nå dit, måste man kvala och där står nu LDLC. Visst fan ska man klara av att ta sig en bit här också om man tittar på laget som LDLC har nu. Strålande mycket talang sitter detta laget på i när man bildar en femma med tre fransmän, en belgare och en UK-spelare. Inte är det några speciellt dåliga spelare heller när vi ser att Amanek och devoduvek framförallt, spelar i laget. Dessa herrar kommer senast från Misfits där de spelade tillsammans med seangares, Shahzam och Sick, spelare som nu spelar på ännu högre nivå frånsett seangares. Formen är fin också med 3/5 vinster på sina senaste matcher där de enda förlusterna är mot Tempo Storm och Chaos, två andra bra lag. Tittar man på helheten i denna linan så har de spelat totalt 63 maps och vunnit 44 av dessa vilket säger en hel del om kraften som finns i detta laget. Övertygad om att de kan göra ett avtryck framöver, tillsvidare får de strida i de lägre divisionerna, ett ställe de trivs rätt bra på i skrivande stund.

Nemiga som man möter idag är inte direkt det Nemiga man känner till. Tvärtom är faktiskt detta Nemiga ganska trasigt nuförtiden. Inte spelat en match tillsammans sedan 26 augusti vilket ställer en del frågetecken till formen och innan dess kom man från två raka förluster. Noterbart är att man vunnit tre matcher innan det mot CIS lag för att sedan möta Syman och Valiance och förlora med 2-0 i båda matcherna utan någon nämnvärd prestation. Det skall sägas att detta laget en gång var något att kunna fundera på att lägga ögonen på lite extra men detta året har varit ganska bedrövligt och man insåg nog förr eller senare att det bara var en liten hype och inget mer därtill. Generellt har laget rätt bra spelare där alla är från Vitryssland och där alla spelare känner till varandra väl. Kemin finns liksom där, men lusten att spela och viljan att vinna har liksom dalat ut mer och mer tills uppehållet. Kanske har man samlat på sig ny energi nu och är redo för nya utmaningar men frågan är om man inte fått ett lite för bra motstånd i första rundan i en så pass viktigt kval som detta är.

Har lite svårt att se LDLC tappa denna matchen. Fransmännen är bättre och ska vara bättre generellt än detta Nemiga som vi skådar för närvarande.

 

Speltips: LDLC -1.5

Liga: ECS Season 6 Qualifier Europe

Bolag: BET365

Units: 2/5

Odds: 1.83

Spelstopp: TISDAG 18 September 19:00 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Hellraisers – Cloud9

september 13th, 2018

Detta är mötet man väntat på sedan lottningen blev klar. 

 

Cloud9 har varit urusla rätt länge nu och allt blev ännu värre när tarik och stewie2k lämnade. Därefter har Cloud9 sett väldigt lama ut och har knappt bidragit med någonting att prata om. Värvningen av styko och golden kanske kan ge en sorts effekt vid ett senare tillfälle men tiden de fått ihop tillsammans nu borde ha gett något redan kan man tycka. Golden försöker anpassa de andra spelarna till hans spelstil, den spelstilen han vill se laget framföra, och det verkar inte gå överhuvudtaget. Laget ser så förvirrat, osynkat och allmänt dåligt ut. Kemin är avsevärt låg och man börjar undra om det inte är fler spelarbyten på väg efter denna turneringen. I matchen mot Vega Squadron igår fanns där absolut ingenting att hämta. Cloud9 var inte ens med i matchen och blev fullständigt plockade en efter en hela tiden. Där fanns liksom ingenting som Cloud9 kunde göra som skulle gjort matchen annorlunda igår. Tiden de fått ihop har spenderats på det taktiska spelet istället för på map poolen och med Mirage som deras bästa karta och sedan få stryk på den därefter av ett lag, man normalt sett tycker ska vara sämre än Cloud9, gör inte att man har höga förhoppningar om att deras map pool är stark. Mycket frågetecken kring detta Cloud9.

Hellraisers står nämligen på andra sidan. Ökänt duktigt lag med spelare som har bättre individuell skicklighetsnivå än taktisk skicklighetsnivå. Det syns rätt tydligt när laget spelar hur deras taktiska del, möjligheten att arbeta som lag, är kraftigt försvagad gentemot de individuella förmågorna som spelarna besitter. Dessutom har de ANGE1 som faktiskt gått ner i nivå rätt avsevärt sedan han bestämde sig för att agera IGL. Turligt nog, har Hellraisers fyra andra spelare som faktiskt kan bidra på sina sätt om det behövs, framförallt ISSA och w0xic. Dessa två kan vinna matcher på egen hand, utan problem. Laget har en rätt okej map pool som gör att man kan utmana en del bra lag, utan problem. Behöver vinna idag efter tappet mot G2 igår där man förlorade på övertid. Har en grym chans att vända på steken idag när man får möta Cloud9

 

Kan inte riktigt se hur Cloud9 ska rubba Hellraisers idag. Cloud9 ser ut att vilja dra på semester och ser inte alls ut att vilja vara på eventet. De ser oförberedda ut, även fast de praccat inför detta eventet, vilket ställer ännu mer frågor på vad som försigår. Kanske var gårdagen bara ett misstag, kanske dyker de upp idag som kungar, men sannolikheten att de faktiskt gör det är inte stor. De har sett ut såhär ett bra tag.

Detta är en match Hellraisers bara ska vinna i skrivande stund.

 

Speltips: Hellraisers -3.5 (16-12 max eller OT)

Liga: FACEIT Major

Bolag: BETWAY

Units: 3/5

Odds: 1.90 (1.85 atm)

Spelstopp: TORSDAG 13 September 14:00 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Liquid – Winstrike

september 11th, 2018

Tycker inte detta spelet ska vara något speciellt stort att snacka om egentligen eftersom det är en så pass stor klasskillnad mellan dessa två lagen att jag knappt fattar hur det ena laget ens är med i denna turneringen.

 

Men, nu är så fallet. Winstrike lyckades med det omöjliga förra året under namnet "Quantum Bellator Fire" när de gick segrandes ur swiss systemet med 3-2 i matcher efter en fullständig överkörning över AVANGAR i sista matchen på Train, något mer eller mindre ingen såg hända. Där och då, var de så att säga i Majorn. Men inte fan slutade det där inte. De kom nämligen rakt in i swiss systemet igen, vann sina två första matcher över Virtus Pro med 16-3 och sedan Gambit med 19-16 för att sedan förlora över G2 med 4-16 och därefter, tro det eller ej, vända och vinna över Mousesports på Train med 16-14 efter att ha legat under med 2-13 i halvtid. Ja, ni ser, detta laget var helt sanslöst "bra" förra Majorn och skrällde till sig både en och annan vinst som resulterade i att de faktiskt fick erhålla ett Legend spot till denna Major.

Nu är detta dock inte samma lag som förut, frånsett spelare. De har faktiskt exakt samma lina, men skillnaden är att de inte är alls lika bra nu, som då. Resultatet efter Majorn har faktiskt varit allt annat än bra och de har knappt vunnit någonting utan snarare spelat bedrövligt hela vägen fram tills nu och inte alls bjudit upp till dans någonstans. Formen för detta laget in till denna turneringen är rätt bedrövlig med 2/5 vinster. Något som måste påpekas är att deras senaste officiella match var den 5 Augusti, dvs över en månad sedan. Sedan dess har de enbart praccat inför denna turneringen som de sagt är deras viktigaste stolpe detta året. Praccsen har också gått någorlunda bra, enligt de själva, men de verkar smått osäkra på hur det ska gå, med all rätt. De är ganska otränade i matchväg dessutom.

Att komma in till en Major och känna den press man inte kände förra gången eftersom att man denna gången är en av de direktinvitade lagen, är nog inget något lag med så lite erfarenhet som detta laget har, vill känna. Att möta Liquid, en av favoriterna att ta hem hela eventet och ett top 5 lag i hela världen, gör inte saken roligare heller. Ännu värre blir det att möta ett Liquid som sitter på strålande form och energi sedan de gått ur Major Qualifiern med 3-0 i matcher efter vinster över Optic, Hellraisers och Vega Squadron, där den sistnämnda var en riktig rysare från början.

Nej, jag vet faktiskt inte hur detta ska gå för Winstrike. Visst, de är ett skrällag och kan garanterat mäkta med fler rundor och kanske t.o.m en vinst om Liquid inte är vakna, men är läget normalt och Liquid är på normalt humör så ska denna matchen inte gå över 26.5 rundor, dvs 16-10 maxresultat till Liquid exempelvis. Håller insatsen nere utöver det normala endast pga att det alltid finns chanser för skrällar i BO1, inget annat.

 

Speltips: Liquid ML + Under 26.5 rundor (Hittas under > Esport – FACEIT Major – Liquid/Winstrike Specialspel)

Liga: FACEIT Major

Bolag: BETWAY

Units: 2/5

Odds: 1.70

Spelstopp: ONSDAG 12 September 12:30 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

MIBR – TyLoo

september 10th, 2018

All heder till TyLoo för att ha steppat upp så fantastiskt bra som de gjorde under hela Challenger Stage och när de lyckades kvala sig vidare till Majorn efter att ha vunnit över Spirit med 2-0 i utslagningsmatcherna. Det var bra gjort, de bevisade att även asiatiska lag kan ha en chans mot de bästa, även om nu inte Spirit är ett av de bästa lagen. 

Dessvärre bör de ta stopp här.

 

I första matchen ställs de mot ex-mästarna MIBR aka gamla SK och före det, Luminosity. Ni vet, mästarna från back in the days, som fortfarande är så ruskigt jävla bra och som fått en sanslös nytändning genom sina två amerikanska värvningar plus värvningen av coachen YNK. Detta laget ser som pånyttfött ut. Samma dominans, samma mentalitet, samma vilja och samma utstrålning. Resultaten har inte helt och hållet gått deras väg, men de har också påpekat att varje match är ett steg i rätt riktning och att Majorn är det som betyder allra mest. Kommunikationen är något som de vägrar att skylla på själva, men som ändå måste tas i beaktning, sett till hur stressigt och påfrestande ett spel som CSGO är med alla dessa kniviga situationer. Lätt hänt, att något brister i sådana lägen och oftast är det just kommunikationen som brister. Det är trots allt tre brassar och två amerikanare som spelar ihop. Det är inte lagt för att kommunikationen ska sitta helt perfekt till en början.

Om vi bortser från kommunikationen, som de jobbar med dagligen och som de gör ett fruktansvärt bra jobb med, så är detta laget oerhört intressant att kolla på igen. Spelarna har fått sin vilja, dominans och framförallt glädje tillbaka. De ser allmänt gladare ut när de spelar och väldigt taggade på att skapa ny historia. De spelar dessutom under sitt egna lands banner eftersom Immortals ägaren köpte upp MIBR brandet vilket ger dessa tre brassar ytterligare eld i baken. Det syns. Spelare som coldzera, fer och fallen börjar äntligen att bidra ordentligt, igen. Ovanpå det så steppar tarik och stewie2k upp mer än tillräckligt och när det behövs som mest, för att föra detta laget framåt och minsann visa att de hör hemma i ett lag som detta också.

Det är en fröjd att se helt enkelt och nu är det matcher som gäller något så fruktansvärt. Stewie2k och tarik vann senaste Majorn. Denna gången har de chansen att vinna den igen och denna gången med ett ännu bättre lag. Hade MIBR inte haft en svacka till månen förut så hade de varit ännu mer favoriserade i denna turneringen, nu är de då givetvis inte det. Men de har oerhört mycket att ge och det lär visa sig i denna turneringen.

Först ut, är ett möte med TyLoo, ett lag som alltid bjuder upp till dans, men som har problem med sin map pool. Egentligen är den enda kartan som detta laget är fantastiskt bra på, Mirage. En karta MIBR givetvis är bra på också. Utöver kartor så är laget, individuellt och egentligen som lag, väldigt bra. De brukar steppa upp mot EU-motstånd och de brukar kunna skrälla till sig segrar, eller åtminstone ge lagen en ordentlig match. Något som är ökänt med TyLoo förutom deras värdelösa veto process är att de slarvas något så fruktansvärt. Det tappas rundor hit och dit i alla möjliga situationer pga olika orsaker och det är så farligt när det väl gäller. I ett möte med MIBR så krävs det till 100% att de sköter sitt spel korrekt. Det får med andra ord inte slarvas en enda gång, för gör TyLoo det, så åker de ut med huvudet före i denna matchen då MIBR kommer straffa TyLoo hela vägen ner till helvetet.

 

Om nu MIBR är smarta i detta mötet så bannar de givetvis den kartan, för att göra allt svårare för TyLoo. Känner man TyLoo väl, som många av oss gör nuförtiden, så vet vi att de verkligen suger på sina ban/pick vetos. Detta innebär att Inferno mest säkerligen kommer att spelas, en karta TyLoo älskar att spela, men som de inte är speciellt bra på. Inferno är, tråkigt nog för TyLoo, ytterligare en riktigt bra map för detta MIBR.

Har svårt att se hur TyLoo ska kunna rubba detta tåg som har startat och inte tänker stanna för något eller någon.

 

Speltips: MIBR ML + Under 26.5 Rundor (Hittas under Esport – CSGO – Faceit Major – MIBR/TyLoo Specialspel)

Liga: FACEIT Major

Bolag: BETWAY

Units: 2/5

Odds: 2.30

Spelstopp: ONSDAG 12 September 17:00 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Coolbet erbjudanden till NFL och CL

september 10th, 2018

NFL och Champions League. Hösten är här och vi mår bra! Nu finns det även två kampanjer och erbjudanden att ta del av hos Coolbet.

Följande:

CL erbjudande – Champions League Quiz! – 100 kr gratisspel

För att delta i detta krävs endast ett konto och det kan göras här. Ingen avgift eller insättning krävs för att delta.

Så här fungerar det:

1. Innan matchen – skicka in dina svar.
2. Efter första halvlek – kolla ditt resultat.
3. Om du har fyra eller fem rätt – hämta ditt gratisspel under andra halvlek.


NFL kampanj – Vinn två biljetter till NFL i London

Pågår i fyra veckor och max fyra kuponger får läggas. För att delta i detta krävs ett konto och det kan göras här. Det krävs även att man lägger ett spel på 50-100kr/vecka.

Så här fungerar det:

1. Spelet ska vara på 50-100kr (min odds 1,50). Kombinationsspel får ha max 3 val.
2. Om du vill att spelet ska räknas till tävlingen kryssar du i "NFL London" på din kupong.
3. Efter fyra veckor lägger vi coolbet oddset på dina vinnande spel från varje vecka till ett sammanlagt odds. Högst sammanlagda odds vinner.

Plats 2-10 får bonuspengar mellan 200-1000kr.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

NRG – Swole Patrol

september 9th, 2018

Medans FACEIT Majorn rullar på som den ska så pågår där även ett kval till EPICENTER på andra sidan Atlanten när NRG ikväll möter formstarka och talangfulla Swole Patrol!

 

Swole Patrol måste man ranka som ett bra lag med nyttiga och potentiellt framgångsrika spelare. Nyligen plockat in talangfulla swag tillsammans med skjutglada Marke. Dessa två bjuder verkligen upp till dans och sätter Swole Patrol ännu närmre potentiella skrällar mot bra lag sett till deras magnifika kunskaper med allt från spelförståelse till sanslöst aim. Båda dessa spelarna kombinerar varandra väl där Swag står för en sanslöst bra spelförståelse och Marke står för den makalösa skickligheten. Tillsammans blir detta laget ännu farligare än vad de var från början när de förlitade sig mer på sitt spel som lag än på sina individuella förmågor. Nu har de lyckats få ihop en lina som har båda delarna och som på allvar kan möta de bättre lagen med ett bättre utgångsläge. Formen i sig talar sitt tydliga språk där man sitter på fem raka vinster över lag som Bravado, FURIA och eUnited, där man dessutom vunnit med 2-0 i samtliga matcher. Utöver det sitter man på 19-10 i score med denna linan vilket talar för att man är på god väg framåt.

NRG går det inte att tala illa om. Oerhört bra lag som bara blivit så sanslöst mycket bättre. Har betydelsefulla prestationer och placeringar i betydelsefulla turneringar bakom sig och ser inte ut att gå sämre. Största misstaget detta laget har gjort sedan formen tog fart är att misslyckas så brutalt i Minor Qualifiern till Majorn vilket gjorde att de inte fick en plats i pågående turnering. De spelade helt enkelt inte sitt spel och tappade hakan mer gånger än de kunde räkna till vilket slutade i en oerhört dålig prestation. De verkar dock ha lärt sig från det misstaget och fortsätter att ånga på så det skriker om det. I denna turneringen har de dock ett litet minus då Daps, som varit lagets IGL väldigt länge och som fått detta laget på rätt fot, inte är med. I skrivande stund är han inte IGL längre eftersom den positionen har tagits över av Fugly men han har alltid varit med i laget och hjälp till samt styrt och ställt tillsammans med Fugly för att få detta lagbygge att gå framåt. Han har även varit den personen som hållt spelarna på alerten i tuffa situationer och hjälpt laget framåt i tuffa tider. En stor saknad att ha honom borta från spel idag då det brukar hetta till i dessa kval vilket gör att man behöver någon som kan coola ner de mindre erfarna spelarna i laget.

NRG har givetvis inte gått och fumlat över detta speciellt mycket. Man har faktiskt tagit in n0thing som även han är en oerhört rutinerad spelare och dessutom en skicklig sådan. Med hans expertis, vilja, mentalitet och skicklighet så råder det ingen tvivel om att han kan axla Daps roll, om inte lite grann, så att allt lugnar ner sig i stundens hetta. Men frågan är egentligen hur mycket han kan hjälpa till och samtidigt bidra då han har varit borta från spel på hög nivå en längre tid. Inget snack om att han håller i nivå generellt men tid borta från spel på hög nivå, och framförallt tid från att lägga ner timmarna, kan sätta sina spår.

 

Swole Patrol har ett fint läge att sno åt sig en vinst och plocka Wild Card platsen till Epicenter i kvällens möte. Denna matchen gäller allt eftersom där enbart ges ut en plats till detta LAN och kvällens match avgör vem som får den. Båda lagen vill ha den och det bästa laget kommer att vinna. Att Swole Patrol inte viker sig i denna matchen och på allvar står upp ser jag som en bra möjlighet. Tror de kommer ge NRG lite mer än vad NRG förväntar sig och att de då ska ta minst en karta ser jag som en relativt stor sannolikhet.

 

Speltips: Swole Patrol +1.5

Liga: EPICENTER Qualifier NA

Bolag: BET365

Units: 2/5

Odds: 2.00 (Plockad tidigt och numera finns det hos Unibet, Pinnacle m.m till 2x)

Spelstopp: SÖNDAG 9 September 21:00 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Alive

Alive skriver om CS:GO. Har bra erfarenhet inom detta och fina resultat genom åren.

Esporten bara stiger och CS:GO är idag ett av de absolut mest kända spelen kring Esport.

Spreadsheets:
Spreadsheet – CS:GO Alive’s bloggspel

Andra spreadsheets av Alive:
Spreadsheet – Esport – CS:GO

Gamla spreadsheet:
Alla spreadsheets hos NHLbettingblog

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

juni 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2

Major League VM-k...

3


4

Ny tävling till V...

5


6


7


8


9


10


11


12


13


14

Sportbingo VM 201...
Major League VM-k...
Be smart, Bet sma...
Ny VM-tävling bör...

15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.