Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

All in en måndag? Yes (Matchstart 20:00

december 18th, 2017

Tja!! Pool fick flest hörnor igår men tyvärr inte med vårt handikapp på 1,5.. lite segt att dom fick så tidigt ledningsmål!

Nya tag idag, inte jättemycket utbud idag men däremot ett jävla bra spel är hittat! Spelet är i den portugisiska högsta ligan och det är Guimaraes som gästar jumbon Moreirense! Moreirense har fortfarande inte vunnit hemma iår i ligan men har skrapat ihop 4 kryss. Guimaraes är ett betydligt bättre lag som ska upp och slåss om Europaplatserna, dock har men en del på skadelistan samt bortaplan. Den raka 2an är upp mot 2,60 men vågar inte riktigt den. Istället kör vi Guimaraes dnb till 1,70 på coolbet! Har väldigt svårt att se en hemmavinst här så vi lastar in hela 5 u! Lycka till!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Instacasino

LeoVegas Sport

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

LeoVegas Sport