Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Allsvensk fotboll på schemat

september 27th, 2018

Hejsan!

Ännu lite allsvensk fotboll på schemat och senaste gången vi hade det så slutade det med full pott. Idag rör vi oss mot ett bortamöte för AIK och ett bortamöte för Häcken som tar sig an Kalmar FF.

IFK Göteborg – AIK // 19:00 // 3u
Över 9.5 hörnor till 1,80 hos Bet365

Motivering: Denna match kommer bli självklart väldigt tuff för IFK Göteborg som haft en riktig usel säsong i år samtidigt som AIK haft en väldigt bra. Tror att AIK kommer ha mycket press på dem och verkligen se till att vinna denna match då detta är en sjukt viktig match så man kan fortsätta att ta poäng i toppstriden med IFK Norrköping. Tror det blir mycket rensningar och kommer bjudas på en hel del hörnor ikväll.

Kalmar FF – BK Häcken // 19:00 // 3u
BLGM till 1,70 hos Bet365

Motivering: Tror det blir en målrik match ikväll och jag ser ändå Häcken som favoriter för att dem har så sjukt bra form just nu.. vågar dock inte riktigt att spela rak på dem då Kalmar FF är ett bra hemmalag och kan enkelt trycka dit en balja eller två så jag väljer att gå på att båda lagen gör mål helt enkelt.

Lycka till!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här