Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Analys rekare hos NHLbettingblog vecka 19

maj 16th, 2018

Vecka 19: (Vecka 2 av 8 tävlingsveckor)

Ställning: (1p per plusvecka)

Pollettregn: 2
Bethockeystick: 1
EH: 1
NB: 1
Simpe: 1
Laakieee: 1
NikzeN: 1
Strike'nPlay: Inaktiv


Pollettregn: +1,92 units

Pollettregn går upp i ensam ledning med 2/2 plusveckor efter att lyckats sätta sista spelet som fick upp han på plussidan i söndags. Snyggt! Nu har Pollettregn gått plus 7/9 senaste veckorna, imponerande!!

Bethockeystick aka "stickan": -24,49 units

Jobbig vecka för stickan men vi som följt han vet att han alltid kommer tillbaka. NHL går dock mot sitt slut nu så det är nog fokus på att avsluta snyggt från hans del! 🙂 En fin säsong totalt sett av stickan oavsett. Delar andra platsen nu med en hel del andra rekare!

EH: -0,039 units

Haha tycker lite synd om Emil när jag ser detta.. Det är så nära plus så det finns inte. Men minus är det och ingen poäng för EH denna vecka! Hade en tuff lördag och sedan därefter revansch på söndagen men det räckte inte hela vägen för att komma över till plussidan. Även om det var några spel som var brutal otur som skulle suttit alla dagar i veckan annars.. Nya tag denna vecka!

NHLbettingblog aka NB: -56 units

Mardrömsvecka. Mår dåligt av att se detta. Efter förra veckans +40u så kom ett bakslag. Dock är det NHLen som fortsatt spökar.. VM var -13 units resterande NHL.. VM har varit en riktig otursvecka där samtliga spel man lagt droppat rejält innan start så man suttit fint på spelen men ändå blivit förlust tyvärr. Men VM är inte problemet, Nä, bara att erkänna att NHL är stora boven och inte alls gått som jag velat denna säsong och därav har det sett ut som det gjort. Bara bryta ihop och komma tillbaka starkare.

 Simpe: +/-0 denna vecka

Simpe har haft fullt upp med plugg osv denna vecka och är på full gång tillbaka till denna v.20!

Laakieee: +25,63 units

Minns ni förra veckans analys där vi snackade om Laakieee har kommit i sin första svacka? Jag skrev att det kommer vända närsomhelst och visst gjorde det detta. Redan denna vecka levererade Laakieee tre riktigt bra tennis inlägg där vi totalt går +25,63 units. Pollettregn får nog se upp för Laakieee är på jakt.

NikzeN: +1,15 units

Ett inlägg den gångna veckan av NikzeN med 1/2 spel in och därmed plus på veckan. Härligt att se han på rätt sida igen med en plusvecka! Hoppas på lite CoD spel framöver där han brukar briljera.

Strike'nPlay:

Inaktiv i dagsläget pga personliga skäl

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här