Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Analys rekare hos NHLbettingblog vecka 27

juli 11th, 2018

Vecka 27: (Vecka 2 av 8 tävlingsveckor)

Ställning: (1p per plusvecka)

Laakieee: 2
EH: 2
NikzeN: 1
Pollettregn: 1
Alive: 1
Simpe: 0
NB: Ingen hockey just nu
Bethockeystick: Ingen hockey just nu


Laakieee: +2,85 units

Vecka efter vecka är det plus på Laakieee.. Imponerande. Hade 6/8 plusveckor förra tävlingsomgången och nu är det två raka plusveckor sedan den började om. Veckan började väldigt bra för att bli lite tuffare i sista inlägget vilket gjorde att det enbart blev +2,85 units denna gång!

EH: +0,87 units

Enbart ett inlägg av EH gångna veckan men det räckte för plus. 1/2 spel in. Hänger med i toppen. Blir förmodligen mer denna vecka!

NikzeN: -14,14 units

Första tuffa veckan för NikzeN hos NHLbettingblog sedan han anslöt? Menar med just Call of Duty då och inte fotboll, CS eller liknande. Det är väldigt sällan vi ser Call of Duty tipsen gå tufft men någon gång slår variansen till..

Pollettregn: +1,26 units

Pollettregns mardrömsvecka v.26 var inte rolig. Bättre denna vecka då det hamnar på rätt sida om än inte med särskilt mycket. VM går mot sitt slut och vi hoppas på ett fint slut nu! Denna veckan börjat bra med 1/1.

Alive: +9,12 units

Alive har sin bästa vecka hos NHLbettingblog sedan han anslöt. 4 speltips och 4 wins. Imponerande och snyggt! Nu hoppas vi detta håller i sig. Vi har mycket CS framöver på schemat så räkna med många tips!

Simpe: +/-0 units

Inga spel av Simpe denna vecka!

Bethockeystick aka "stickan": +/-0 (NHL pågår ej)

NHLbettingblog aka NB: +/-0 (NHL pågår ej)

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

juni 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2

Major League VM-k...

3


4

Ny tävling till V...

5


6


7


8


9


10


11


12


13


14

Sportbingo VM 201...
Major League VM-k...
Be smart, Bet sma...
Ny VM-tävling bör...

15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.