Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Angående chatten

april 17th, 2013

Tänkte berätta lite angående den nya chatten som gjorts, som ni kan se till höger. Det är bara att skriva när man känner för det och det vore kul om det blev aktivitet i chatten under nätterna när NHL spelas. Jag kommer försöka vara där så ofta som möjligt under nätterna sålänge jag inte ska upp tidigt på morgonen.

Som ni ser så kan man skapa ett account, vilket jag råder er att göra. Dels för att det blir mycket enklare att skriva då, räcker att man trycker ''enter'' när man skriver osv istället för att behöva gå in som guest varje gång.

Om chattrutan är lite liten för er, som den är för mig, så kan man öppna den i en ny flik där den blir större. Vi kunde inte göra den större då vi ville ha den att passa inom ''ramen'' för designens skull. Klicka bara på rubriken ''chat'' så kommer ni till chattens sida.

Kommentera detta inlägg om det är något ni undrar över kring chatten så ska jag ge svar så fort som möjligt på det.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

En kommentar

  1. Fake Oakleys skriver:

    Hi there, I enjoy reading all of your article post. I like to write a little comment to support you.

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.