Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

AO Dag två

januari 14th, 2019

Miniminus dag ett. Alltid tråkigt när man laddad så mycket för det. Tur man kan ta nya dag direkt. 

ATP 
Ivashka – Jaziri 
Ivashka besitter en hel del potential, absolut. Han har dock svårt att bevisa sig riktigt mot bra spelare. I slams t.ex. har han haft problem. Jaziri är en underlig man. Det är svårt att veta när han kommer prestera och när han skiter i det. Brukar dock växla upp när det vankas stortävlingar. Han har inge problem med värmen heller. Osäkrare hur Ivashka kommer tackla den. Jaziri är en krigare i sina bästa stunder och kommer ge allt imorgon. Han gav upp senast mot Querrey men det lägger jag ingen större vikt vid då hans humör kan variera en del. Fin chans till fint odds här. 
Spel: Jaziri 2.70, bethard. 

Klahn – Chung 
Chung Chung Chung. Förfärlig andra del på säsongen ifjol. Jag var helt säker på att han skulle vara tillbaka i nivå efter försäsongen. Men misären bara fortsätter. Statham är den senaste mannen att besegra Chung. Har ni hört det namnet? Nej tänkte väl det. Inte en speciellt bra spelare. Klahn är dock inte heller någon favoritspelare hos mig. Dock måste detta synas på ett eller annat sätt. Jag väljer att göra det med lite hängslen på. 
Spel: Klahn +5, 1.81, sm. 

Krajinovic – Cecchinato 
Cecchinato är ingen stark hardourt spelare. Låt er inte luras. Dock har han faktiskt utvecklats lite. Han är inte genomusel längre. Krajinovic fysiska status lämnar en del att önska. I värmen, med en krigande Cecc mot sig. Jag tror han får problem alltså. 
Spel: Cecchinato 2.15, pinnen. 

Jarry – Mayer 
Tror på en extremt tight match här. Kan svänga åt vilket håll som helst. Kommer vara serveorienterad utan tvekan. Båda har servat bra i år men haft problem med spelet. Bör betyda få breaks. 
Spel: Ö41.0, 1.88, pinnen. 
 

WTA 
Azarenka – Siegemund 
Siegemund har inte sett speciellt bra ut i inledningen av säsongen. Hon håller helt enkelt inte längre. Hennes serve biter fortfarande en del, men i spelet har hon stora problem. Azarenka har faktiskt inte inlett strålande direkt hon heller. Kvaliten finns där dock, såklart. Hon har stött på bra motstånd ska sägas. Håller hon nivån som varit inledningsvis förutspår jag överkörning här. 
Spel: Azarenka -4,5, 1.72, 365

V.Williams – Buzarnescu 
Wiliams har sjunkit en del i odds sen det öppnade. Buzarnescu har dock varit riktigt dålig i år. Sedan skadad har hon inte återhämtat sig. Jag ser inte hur hon varken fysiskt eller spelmässigt ska hänga med Venus här. Detta trots Venus höga ålder. 
Spel: Venus 1.59, bethard. 
 

Flatinsats på alla spel. 

Kan komma mer senare! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här