Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Är jag dum i huvudet?

maj 26th, 2018

En lite tyngre vecka här på hemsidan (-3u) men kollar vi överlag så räknar vi ihop ca +8u (för er som följer mig på Twitter också).. Nåja nu drar äntligen LOL säsongen igång igen och det är Spanska ligan som är först ut…

LOL – LVP

 

16.00 ASUS ROG Army – Vodafone Giants

ASUS ROG Army ML @10 1u bet365

ASUS ROG Army +1.5 @2.25 1.5u bet365/Pinnacle 

Giants är det lag som ska vara bäst efter dem två här under och detta lag har hängde ihop stora delar av spring split vilket gör att man nu är samspelta och när vi summerar serien så kommer man vara top 4 och spela slutspel.

ASUS ROG är ett lag som värvat in 3 nya spelare till denna split och jag tycker och tror att detta lag kan ha stor chans att ta hem fjärde platsen och således sista semifinalplatsen i LVP. 

Första matchen för säsongen och helt ärligt så har ASUS absolut ingenting att förlora och med lite underskattning av Giants i framförallt P/B så ser jag inte varför ASUS ska sno åt sig minst en karta? CB ger t.ex i 11x på rak seger.

 

18.00 MAD.Lions – Movistar Riders

MRS ML @4.50 1u

Dem två stora giganterna i LVP som under vårsäsongen möttes i Finalen sär MAD drog det längsta strået. Organisationen har fått behålla samma femma och det finns väldigt goda chanser att vi får se Lejonen spela final även denna split.

MRS är ett lag som jag spelade otroligt mycket på under förra säsongen och ska jag vara ärlig så trodde jag kanske lite för mycket på det här laget. Nu har man dock fått spela ihop sig en säsong och tillsammans med MAD kommer man att vara överlägsna alla andra spanska lag.

Det speciella med Spanien är att man spelar bäst av 2 vilket betyder att vi oftast fä väldigt generösa odds på ML (pengar tillbaka vid 1-1). Att MRS tar en minst en karta i säsongens första match och kanske till och med vinner är betydligt större än vad oddset visar, CB ger t.ex 5.50 på rak vinst.

CSGO 

ESL ONE KVAL:

North – HellRaisers

North @2.37 2u

Två lag som har mycket fin form där North vunnit 6/6 senaste och HellRaisers 5 av sina 6 senaste. Förvisso är detta resultat inte mot några av dem absolut bästa i världen men det är fortfarande inga brögäng man mött. I potten av denna match ligger en biljett till ESL ONE och jag tycker att köper inte att North är så här stora underdogs då man möttes för bara några dagar sedan och vann utan egentligen några stora problem alls.

Matchen som spelades för 5 dagar sedan innehäll Mirage, Inferno & dust 2 som kartor och jag tror att det finns väldigt stor chans att vi får se just dessa tre idag igen. Tre kartor som båda lagen faktiskt är okej med att spela och när det då kommer till vilket lag som är bäst så håller jag faktiskt North ett par snäpp över HR just nu. Tycker att detta är en mer 50/50 match med lite fördel North och får vi då 2.37 så tycker jag att vi sitter bra här.

GG.BET kval

Team Spirit – Vega Squadron 

Team Spirit @2 1.5u

Nu rör vi oss neråt i divsionerna och till CIS scenen där ett annat kval väntas att spela. Ett av mina favoritlag Team Spirit tar emot ett Vega Squadron där båda lagen har en fin form men jag tycker ändå att det finns en stor skillnad i dessa två lag.

Team Spirit har länge varit på gång uppåt i rankingen men det känns som att detta lag är lite som polaren man hade som liten, ni vet han med extrem talang men som valde att stanna kvar och spela med dem sämre bara för det var roligare. Det är den känsla jag har av detta lag och när man nu kvalar till en mindre turnering så varför inte ta sig hela vägen för att både få vinna men samtidigt få göra det i ett sällskap av vänner?

Vega Squadron har även dem tappat en av sina bästa spelare mir och detta är ett lag som presterar bra mot sämre lag men så fort man möter på motstånd så klarar man oftast inte av att leverera.

Summa sumarum av denna match är att Spirit har både bättre bredd, spets och mappool vilket gör att deras chanser är betydligt större än 50% i mina ögon.

finns på Twitter under namnet @hoogemil_ vid funderingar samt speltips som jag inte alltid hinner ut med på hemsidan!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här