Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Asiatisk Morgon

augusti 8th, 2018

Senaste inlägget slutade med 7 av 8 vinster vilket gav oss ca 7u+. Tre av spelen avgjordes efter midnatt vilket gör att vi är ca 3.70u+ denna vecka och jag hoppas kunna fortsätta på den vågen borta i asien nu!

LOL – LPL

11:00 TOPsports Gaming – Edward Gaming

TOP +1.5 @1.80 1u Bet365 / Coolbet | TOP @3.70 1u Bet365

EDG såg länge ut att bli en riktigt stor utmanare till titeln av summer split men har just nu fyra raka förluster och frågan är vart man har detta lag. Till deras försvar har man spelat med lite avbytare men trots det så har man visat upp stora brister i sitt spel och framförallt i teamfights och lategame.

TOP däremot har blivit bättre och bättre ju längre denna split gått och ifrån att legat 2-6 i matcher så ligger man nu 7-7 och delar andra platsen i West Region med just EDG. Mycket av deras framgång ligger i att man börjat spelar runt sin botlane betydligt mer och på så sätt kan snowballa därifrån.

Jag tycker att denna match är väldigt intressant på många sätt och med den form alla topplag i LPL verkar ha just nu så tycker jag att motståndarna är alldeles förstora underdogs. Här ligger Pinnacle mer rätt med 1.68 på HCP och 3.20 på Raka segern.

13:00 OMG – Team WE

Team WE @1.632 2u Pinnacle

Två stycken bottenlag som egentligen bara slåss om heder och att avsluta denna split av LPL snyggt. Jag tycker att Team WE har fått bäst ordning på sitt spel av dessa två lag och efter lite förändringar i sin lineup så har man faktiskt börjat se helt okej ut som lag.

Jag tycker att Team WE Ska vara större favoriter än vad man är då deras gameplan ser betydligt bättre ut än vad OMGs gör samtidigt som OMG faktiskt inte verkar ha någon ledare i sitt lag som tar tag i det.

LOL – LCK

11:00 Afreeca Freecs – Jin Air Green Wings

JAGW +1.5 @1,952 1.5u Pinnacle | JAGW @4 1u Bet365

Afreeca började denna säsong väldigt bra och som jag skrivit förut så tycker jag att laget spelade över sin förmåga och hade det inte varit för lagets toplaner Kiin så hade man nog kunnat ligga ännu ett par placeringar ner för tillfället. Man har alltså ramlat ifrån top 2 plats i tabellen till att ligga utanför playoff och ska jag vara helt ärlig så är jag relativt säker på att detta lag inte kommer att spela playoffs.

JAGW började helt tvärtom och låg väldigt länge på 0 vinster och man såg väldigt vilsna ut som lag. Nu har man dock börjat förstå att det är lagets ADC Teddy man ska spela runt och det är den spelare som ska bära hela detta lag på sina egna axlar.

På laget senaste matcher så har JAGW endast förloat en match med 0-2 & Afreeca vunnit en match med 2-0. Jag tror inte att det kommer att bli någon 2-0 match här och ifall JAGW fortsätter bygga vidare på det man nu påbörjat kring Teddy så kan man faktiskt inte bara knipa en karta utan hela matchen ifrån ett Afreeca som 6:e och sista platsen i playoffs.

13:00 Griffin – BBQ Olivers

Griffin -1.5 @1.50 2u Pinnacle

Griffin är denna splits stora förvåning då man i sin första split någonsin i LCK går in och verkligen presterar på toppnivå match efter match. Vid vinst här så går man upp i delad ledning med Gen.G och det är någonting som lär vara motivation nog att ta denna match på allvar trots att man möter ligans absolut sämsta lag. 

Ska Griffin verkligen utmana om titeln och inte bara ett fint seriespel så kommer man behöva köra över BBQ och visa övriga lag som går till playoff att man har väldigt få svagheter som lag.

Jag finns på twitter umder namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här