Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Australien open!

januari 13th, 2019

Då är det äntligen dags! Vi kliver in i AO med en härlig streak av vinnande spel. Låt spelgudarna fortsatt vara på vår sida! 
Det finns inför text lite var som på internet. Jag tänker därmed fatta mig väldigt kort och gå direkt på spelen. Låt oss slå fast detta först bara: Vinnaren av Australien Open kommer heta Novak Djokovic! 

Dubbel: Basilashvili vinna + Bautista Agut vinna – 1.61. Murray har skadeproblem och jag tror han kommer vara chanslös här. Basil är nivåer bättre än sin motståndare. Var först ett -1.5 set spel med oddsen har sjunkit så bakar in raka vinsten i en dubbel istället. 

Lajovic – Cuevas
Två grusspelare möts här på hardcourt. För ett par år sedan hade oddsen nog varit omvända här. Cuevas har haft en hel del skadeproblem och tappat kraftig i nivå. Lajovic kan faktiskt spela på detta underlag också. Använding av sin starka serve en del. Jag funderar lite på om Cuevas bara vill hämta checken här. Hur som är detta en spel  jag gillar. Tror Lajovic kommer mala ner Cuevas här och hoppas verkligen Cuevas spelar hela matchen. 
Spel: Lajovic -1.5, 1.82, kambi. 

Nishioka – Sandgren
Håller Sandgrens form i sig någorlunda så har han en jättechans här. Han har dessutom en kvartsfinal från ifjol att försvara så det kommer gasas för fullt från amerikanen! Servar han i närheten av denna vecka kommer han blåsa bort Nishioka också. 
Spel: Sandgren 2.10, betfair. 

WTA 
Tsurenko – Alexandrova 
Klasskillnad. Tsurenko har inlett säsongen fantastiskt. Alexandrova not so much. Oddset duger bra. 
Spel: Tsurenko 1.50, diverse bolag. 

Bencic – Siniakova 
Två lirare som faktiskt inlett säsongen okej spelmässigt. Resultaten har inte varit sprudlande men potentialen har absolut varit där och visat sig. Med det sagt så blandar spelarna och ger under matcherna. Tror på en tight och lång match. 
Spel: Ö21.0, 1.82. 

Kontaveit – Sorribes Tormo 
Sorribes Tormo. Ja, inte håller hon samma nivå som Kontaveit, det gör hon inte. Såg riktigt stelt ut när hon spelade förra veckan. Kontaveit har inlett säsongen okej, inte mer än så. Har dock stött på tufft motstånd genomgående. Här blir det genast mycket lättare och då kommer överkörningen. 
Spel: Kontaveit -5.5, 1.80, interwetten

Sakkari – Ostapenko 
Jag måste bara testa denna. Ostapenko har spelat usel tennis i ett halvår. Hon har varit bekymrad av skador dock. Säger sig nu vara skadefri. Hon säger sig ha fokuserat mycket på hennes säkerhet i spelet. Förlorade klart mot Barty förra veckan. Inget att skämmas över dock. Möter här en betydligt sämre spelare. Ostapenko besitter sådan enorm potential. Stämmer allt för henne kan detta bli 6-1, 6-1. Kan lika gärna bli tvärtom. Men till detta odds är jag beredd att ta chansen. 
Spel: Ostapenko 2.50, bethard. 

Flatinsats som vanligt. 

Det var allt för dag 1. Lycka till alla, må bästa spelare vinna! Nu kör vi! 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här