Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

AVANGAR att vinna CIS Minor

juli 9th, 2018

Spelet på Complexity satt väldigt fint! Var aldrig några större problem mot FURIA och vinsten var ett faktum när 16-7 stod som slutresultat. Otroligt kul! Något annat som också är otroligt kul är att alla spelen som rekommenderades under veckan satt!

På tisdag inleds CIS Minor Qualifier vilket är precis samma version som den amerikanska och den europeiska. Det är i nuläget oklart vilka lag som kommer dyka upp då ett av lagen redan fått sina visum nekade men i nuläget är det potentiella lag som ska spela. Två av dessa, Hellraisers och AVANGAR, är givetvis favoriter men jag tror faktiskt att vi kan se en liten skräll gällande vem som vinner turneringen.

 

Hellraisers måste rankas högst av alla lagen som deltar. Så är det bara. Detta är ett oerhört fint lag med stor potential i sina spelare men mindre potential som lag då mycket inte klaffar. Kemin är inte den allra bästa och det händer att man slarvar bort både kartor och vinster i slutändan när det blir för tufft. Har än så länge gjort ganska bra ifrån sig men kunde samtidigt gjort det mycket bättre. Laget har skrapat ihop 4 vinster på sina senaste matcher där man också mött bra motstånd. De har även skapat sig en väldigt fin map pool med Dust 2 som sin bästa karta där man i nuläget har hela 7-1 i resultat på kartan. Gillar även att spela både Train, Cache och Inferno.

Det som dock är lite oroväckande är att man inte haft en officiell match på snart två veckor men samtidigt är det inget att gräma sig över. Vila är väldigt nyttigt för ett lag som Hellraisers och att ladda batterina, träna samt att återställa balansen både i laget och individuellt, är egentligen bara ett gott tecken. Återstår att se i vilken fart och form detta laget kommer in med i turneringen men allt annat än en av de två biljetterna till nästa kval är ett misslyckande. Stor press på laget. Klarar dom det?

 

AVANGAR får rankas som det andra bästa laget. Tycker att laget är oehört bra och garanterat en utmanare om förstaplatsen inför detta eventet. Förra gången kom man hela vägen till Major Qualifiern där man åkte ut med minsta möjliga marginal. Denna gången tror jag inte man gör samma misstag. Fler lag vet vem man är denna gången men samtidigt vet också AVANGAR vem alla lagen är som deltar i detta eventet. Laget är helt och hållet förberett på detta och denna gången är målet Majorn och ingenting annat.

AVANGAR har ett väldigt lyckat projekt på gång. Grabbarna har lirat tillsammans väldigt länge och skapat en kemi som heter duga. Laget har skrällt, vunnit, kvalat och härjat lite överallt i världen och har även fått smaka på hur det känns att möta storlag och faktiskt gjort det väldigt bra. Formen är helt okej. På sina senaste matcher har man endast skrapat ihop vinster men samtidigt har det varit en månads tid mellan dessa fem matcher. Den senaste matchen, som var för fyra dagar sedan, så vann man komfortabelt över Singularity med 2-0

Inget snack om saken att man vet hur viktig denna turneringen är och hur viktigt det är för laget att prestera. En del press ligger på laget men samtidigt hamnar man i skuggan av Hellraisers vilket kan göra det lite enklare för laget gällande pressen på spelarna. Andra gången man nu ska göra samma resa och denna gången är jag övertygad om att man tar sig hela vägen in i Majorn.

 

Givetvis finns där en del andra lag på denna qualifier som kan skrälla till sig vinster men tittar man på helheten så finns där endast två lag som är så pass bra att de ska kunna ta de två biljetterna till nästa kval. Vill dock tro att AVANGAR kan skrälla till sig förstaplatsen.

 

Speltips: AVANGAR att vinna CIS Minor

Liga: CIS Minor

Bolag: BET365

Insats: 3/5 units

Odds: 4.00 (Finns även hos BETWAY till samma odds)

Spelstopp: TISDAG 10 Juli 10:00 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här