Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Be smart, bet smart info

mars 2nd, 2014

Snart drar tävlingen igång för mars månad. Reglerna är som dom varit senaste månaderna, förutom en sak som jag har ändrat. Tänkte berätta lite info här nedan:

Det är enbart singlar som gäller framöver. Detta gör jag för att tävlingen ska bli mer spännande. Just nu har det blivit så att alla spelar tripplar/fyrlingar osv och så går det in för 1 utav 20 medverkande i tävlingen. Sedan vinner den personen.. Genom att ha reglen enbart singlar så kommer det bli mer jämnt och spännande in i det sista.

– Som ni vet så ska hockeyfreak.se sponsra tävlingen framöver, så priset är inte 200 kr längre. Priset kommer vara inom olika kategorier varje månad. Priset för mars månad är en valfri keps.

Kepsarna som finns att välja mellan hittar ni här: http://www.hockeyfreak.se/

2081511274_c14d54313eversion2

– Inlägg med anmälan till tävlingen för mars månad kommer upp på måndag och tävlingen drar igång på tisdag.

Har ni några frågor är det bara att kommentera detta inlägget så ska jag svara så snabbt som möjligt.

Be smart, Bet smart


Tycker ni att jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk

Tags: ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här