Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Be smart, bet smart info

mars 2nd, 2014

Snart drar tävlingen igång för mars månad. Reglerna är som dom varit senaste månaderna, förutom en sak som jag har ändrat. Tänkte berätta lite info här nedan:

Det är enbart singlar som gäller framöver. Detta gör jag för att tävlingen ska bli mer spännande. Just nu har det blivit så att alla spelar tripplar/fyrlingar osv och så går det in för 1 utav 20 medverkande i tävlingen. Sedan vinner den personen.. Genom att ha reglen enbart singlar så kommer det bli mer jämnt och spännande in i det sista.

– Som ni vet så ska hockeyfreak.se sponsra tävlingen framöver, så priset är inte 200 kr längre. Priset kommer vara inom olika kategorier varje månad. Priset för mars månad är en valfri keps.

Kepsarna som finns att välja mellan hittar ni här: http://www.hockeyfreak.se/

2081511274_c14d54313eversion2

– Inlägg med anmälan till tävlingen för mars månad kommer upp på måndag och tävlingen drar igång på tisdag.

Har ni några frågor är det bara att kommentera detta inlägget så ska jag svara så snabbt som möjligt.

Be smart, Bet smart


Tycker ni att jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk

Tags: ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.