Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Bencen

mars 11th, 2019

Dags att hoppa upp på hästen igen. 

WTA 
Bencic – Alexandrova 
Bencic vann en titel för ett par veckor sedan. Frågan var då om det var en tillfällighet eller om hon är på väg mot nivån vi alla trodde hon skulle nå för ett par år sedan? Skador satte broms i utvecklingen. Kursen verkar vara tillbaka på rätt spår nu. Oj vad bra hon är. Alexandrova slog Peterson och Wozniacki. Två spelare med samma form som Dzumhur ungefär.  
Spel: Bencic -3.5, 1.72, betsson

Williams – Mchale 
Klasskillnad. Williams är mamman här som kommer avfärda Mchale. Förstår inte riktigt varför oddsen verkar gå upp på Williams. Är hon sliten? mycket möjligt. Trots det stor skillnad mellan dessa lirare. Mchale spelar liksom inte ens bra. 
Spel: Williams 1.57, coolbet

ATP 
Djokovic – Kolshreiber
Ser fin ut Koli. Rör sig och slår sådär härligt som han gör i form. Lär inte vinna idag men har absolut god chans att plocka tillräckligt med game för att ta oss över linan. 
Spel: Ö19.5, 1.90. 365

Aliassime – Nishioka 
Fin form på Aliassime, absolut. Det skiljer sig dock inte såhär mycket på dessa. Marknaden överreagerar på en form hos Felix som är fin såklart. Han slår Tsitsipas och det imponerar. Nishioka slog Bautista-agut och det är minst lika fint det. 
Spel: Nishioka 2.30. 

Raonic – Giron 
Tror det kommer passa Giron otroligt dåligt med Raonic. Han kommer behöva vara stabil i serven. Samtidigt kommer han inte alls få samma tid på sig att styra sina slag. Kommer vara under press. Det är vinden som oroar lite, men inte så pass att det håller mig borta. 
Spel: Raonic -4.5, 2.0, 365. 

Vi ger oss inte. Flatinsats på samtliga. 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här