Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Bencha

maj 14th, 2019

WTA Rom 
Bencic – Mladenovic 
Mladenovic vinner en krampaktig tillställning mot Garcia. Oklart vad som på gick där. Bencic får storstryk mot en storspelande Sevastova, fram till 6-2, 3-0. Allt vänder. Bencic börjar sätta sina slag och tappar endast ett game efter det. Stor skillnad på dessa spelare i år. Tycker att detta bör ner en del. 
Spel: Bencic 1.75, coolbet

Sakkari – Kontaveit 
Två spelare med lite olika form. I grunden är dock Kontaveit en bättre lirare. Jag förväntar mig en jämn match där då bådas någorlunda liknanade spelstilar tar ut varandra. 
Spel: Ö20.5, 1.81, leovegas

Muguruza – Collins 
Collins plockade bort Woz medans Muguruza avfärdade en kinesiska. Skillnad på motstånd. Mugu är inte av samma kvalite längre. Jag tror definitivt hon kommer tappa sina game mot Collins för att linan ska täckas. Eller rättare sagt, Collins kommer ta sina game för att linan ska täckas. 
Spel: Ö20.5, 1.91, coolbet. 

ATP Rom 
Ruud – Kyrgios 
Kyrgios showade och grejade hela dagen. Herregud. Medvedev var dock inge vidare idag. Tror Kyrgios fortsätter likadant imorgon. Ruud kommer hänga med med hans servande och tunga grundslag. 
Spel: Ö22.5, 1.82, coolbet. 

Ramos – Schwartzman 
Trots förlust på S idag kommer jag testa igen imorgon. Han är inte så bra. Nishioka gav fan honom segern. Ramos kommer testa mer med tunga grundslag. S har haft problem att rada upp bra prestationer i år. Låt oss hoppas det håller i sig. 
Spel: Ramos +3.5, 1.83. 

Flatspel samtliga. 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här