Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

BOOOOOM CALL OF DUTY TILLBAKA!

december 7th, 2018

Ja precis som titeln säger så har äntligen COD marknaden släpps inför CWL Las Vegas och jag är hur taggad som helst på att komma in i säsongsperiod och reka ut spel till alla följare igen. Nu spelas allting på Call of Duty Black Ops 4, helt nytt spel, många nya lag och många lagförändringar vilket gör att det kan vara svårt att vara pinpoint i rekningen från start. Jag har dock en överläggande sikt över alla lag och hur dem presterat änsålänge i turneringar online där favoriterna helt klart är OpTic Gaming, 100Thieves och eUnited.

CWL Las Vegas börjar redan Torsdag kväll och jag har inte hittat några matcher som lockar den kvällen då oddsen är riktigt dåliga så mitt första spel för denna turnering börjar på Fredag. För er som följde förra säsongen så spelades alla matcher i 4v4 format men detta har nu förändrats och alla framtida turneringar är 5v5 så därför har så många lag behövt förändra sin roster och lagt till/tagit bort nya spelare.

Förra säsongens spread slutade på 117,2% ROI och hittas här: http://www.spreadsheet.se/nikzen2018

ALLA SPEL HÄR UNDER ÄR PLOCKADE FRÅN BET365

Splyce vs G2 Esports // Fredag 23:00 // 3u
Splyce ML 2,37

Motivering: Tycker Splyce är helt kapabla till att vinna mötet mot G2 men detta kommer bli en oerhört jämn match. Splyce som inte är ett europeiskt lag längre utan besitter föredetta Splyce spelaren Jurd som just nu spelar med 4 amerikanska spelare i laget som är en blandning av Rise, Echo Fox och en spelare från före detta Team Kaliber. Man möter alltså G2 som är favoriter på markanden vilket jag inte riktigt håller med om. G2 består av Blazt & Ricky från föredetta complexity laget i en blandning av före detta Echo Fox, Team Kaliber & Envy. Ett oerhört starkt lag men Splyce måste plockas eftersom att G2 känns alldelels för överskattade just nu på marknaden.

FaZe vs EnVy // Lördag 00:30 // 3u
FaZe ML 2,10

Motivering: Tycker att oddsen här är lite felsatta då jag ser denna matchen som 50/50 och att man  lyckas kunna plocka FaZe till 2,10 är ett riktigt bra odds enligt mig. Dem möter alltså EnVy som är föredetta Evil Geniuses som vann Call of Duty Champs som plockat in Huke som sin 5e spelare. Detta lag blev alltså världsmästare på WW2 vilket var sjukt oväntat då man inte hade presterat alls på samma nivå i divisionerna tidigare under WW2 och kanske därför Evil Geniuses stod i över 20 odds att vinna förra champs kan klartydliga för er vilken skräll det faktist var. Men mer in på FaZe som faktist är vårt spel så är man precis samma lag som förra säsongen fast man plockat in Methodz som sin 5e spelare som är en tidigare Rise/OpTic spelare just på grund av att det spelas 5v5 denna säsong.

Luminosity vs Evil Geniuses // Lördag 05:00 // 5u MAXSPEL
Luminosity ML 1,57

Motivering: Detta är maxspelet som jag är mest säker på så skulle verkligen rekommendera denna. Tycker Luminositys odds borde stå runt 1,40 här då man är extrema favoriter i denna match. Man har nästan samma lag som man spelade med på förra spelet förutom att JKap har gått till eUnited men annars så är det samma namn som John, Formal, Slacked men man har även lagt till Classic som är tidigare Envy spelare och sen den extrema beasten från Rise som är Gunless. Gunless ansågs som världens bästa spelare under förra spelet av många tittare och spelare, laget han spelade i var Rise och de var dem som vann mest turneringar under förra spelet dock så lyckades man inte avsluta på topp som världsmästare och kanske lite därför laget splittrade.

100Thieves vs eUnited // Lördag 06:30 // 5u // MAXSPEL
100Thieves ML 1,83

Motivering: Detta kommer bli en toppmatch då jag just nu anser 100Thieves som andra bästa laget i världen och eUnited strax därefter så att få ett 50/50 odds på denna match är riktigt bra i mina ögon och därför förtjänar denna matchen ett maxspel från min sida. 100Thieves är ett nybyggt lag med stjärnor från olika lag som fanns under WW2. Vi har SlasheR som kommit från Rise och vi har Octane som kom från OpTic Gaming som slagits ihop med 3 Team Kaliber spelare som är Kenny, Fero och Enable vilket är ett oerhört starkt lag på papper och in game. Man har imponerat på detta spel och har lyckats komma till final i nästan alla turneringar som spelats på detta spel och torskat mot OpTic.

Tack för att du läste & lycka till.

Några frågor? Finns på twitter: http://www.twitter.com/NikzeNS

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

2 Kommentarer

  1. Linus skriver:

    Vilket/vilka bolag?

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här