Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Call of Duty CWL Anaheim

juni 15th, 2018

Kommer att spela 4 singelspel som jag tycker är fina och sen en trippel där jag kommer göra allt jag kan för att ta de säkraste matcherna jag hittar.

Tyvärr finns ingen marknad på Bet365 utan det finns på Coolbet vilket jag tycker är en nackdel men vi gör det bästa av situationen.

FaZe vs eUnited // FaZe ML 2.10 // Spelstopp: Fredag 23:00 // 3u
En match som kan gå lite hur som helst men tycker oddset på FaZe är alldeles för högt då eUnited sitter på 1.60 och här tar jag spelet för att jag tycker det är felsatt.
Jag känner dock att FaZe är ett bättre lag personligt och jag har en bra magkänsla här då eUnited har många dåliga stunder och vi får hoppas att dem har det imorgon.
FaZe har en riktigt stark fyra och man är nästan världens bästa lag i Search and Destroy vilket kommer spela en stor faktor här.

Red Reserve vs Tainted Minds // Red -2.5 – 1.50 // Spelstopp: 23:00 // 3u
Ja, detta ska vara en enkel 3-0 utan problem.

UNILAD vs Echo Fox // UNILAD ML 1.85 // Spelstopp: Lördag 02:00 // 3u
UNILAD har verkligen visat vad man är kapabel av i de senaste matcherna i sin division och jag tror inte Echo Fox alls kommer vara förberedda på vad UNILAD kan göra.
Wuskin som är lagets stjärna och blivit top4 bästa spelare i denna divsion (framröstad) kommer att leda laget till en vinst här.

EnVyUs vs Splyce // Splyce ML 1.95 // Spelstopp: Lördag 03:30 // 3u
Jag känner att Splyce är ett starkare lag då man fått in en ny spelare som heter Joshh och han spelade i Red Reserve, dock har man haft mycket tid att spela ihop sig och jag tror att dem kommer väl förberedda för denna turnering och vinner. Joshh är en riktigt bra in game leader och han vet hur man vinner.

Kaliber vs Luminosity // Luminosity ML 2.20 // Spelstopp: Lördag 06:30 // 3u
Oddset alldeles för högt på Luminosity då man presterat dåligt i mitten av divisionen men sista matchen man körde så vann man med 3-0 och jag tror att det är exakt vad man behöver för att kunna fortsätta vinna.
Asså före divisionen börja så skulle Luminosity kunna vinna hela CWL Anaheim och det är egentligen stora favoriter men behöver spela ihop sig mer efter man fick in FormaL istället för Octane. Tror Luminosity vinner denna 3-0 eller 3-1.

Den säkraste trippeln enligt mig blir följande:
Red Reserve vs eUnited // Red ML 1.53
Rise vs Kaliber // Rise ML 1.36
Evil Genuises vs Echo Fox // EG ML 1.50

Total odds: 2.96 // 3u

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här