Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Call of Duty Onsdag

maj 30th, 2018

Mindfreak vs eUnited // Spelstopp: 20:00 // 5 units
eUnited -1.5 till 1.50 hos bet365 är ett spelvärt odds då det är stor klass skillnad här och igår visade eUnited att man verkligen är ett top lag där man förlorade mot starka Luminosity med endast 1 runda sista kartan där det verkligen skiljde 3 sekunder mellan vilket lag som skulle vinna.

Tainted Minds mot Luminosity // Spelstopp: 21:30 // 3 units
Tainted Minds +2.5 tycker jag är ett fint spel till 2 gånger pengarna hos bet365. Det är höga odds på Tainted Minds just för att dem är nya i ligan och är underdogs här. Jag tror lätt att de kan sneaka en karta med Luminosity som flera gånger visat att man kan köra misstag.. jag tror dock att Luminosity vinner men Tainted borde lätt vinna en karta då det är lättare att spela utan press för tainted minds har inget att förlora.

UNILAD vs Complexity // Spelstopp: 23:00 // 5 units
UNILAD att vinna här till 2.50 hos bet365 är ett bra spel och det är för att UNILAD är egentligen ett underdogs och sjukt bra lag men igår förlorade man båda matcherna för man mötte Rise och Optic som är de bästa lagen i ligan och man var nära att ta Optic till en sista karta vilket egentligen är helt sjukt då jag trodde optic skulle köra över dem helt men det fanns potential och chans där. Sen har vi Complexity som igår spelade riktigt jävla dåligt, visst man torskade första kartan med 3 poäng på Hardpoint men efter det körde Rise över dom och de verkar som Complexity är ett lag som blir tiltade relativt lätt och jag har en bra feeling att UNILAD vinner här utan problem.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här