Call of Duty Onsdag | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Call of Duty Onsdag

juni 6th, 2018

Alla CoD spel läggs på bet365.

Complexity vs Tainted Minds // Spelstopp: 20:00 // 5 units
-1.5 på Complexity till 1.50 men kan vara värt och även roligt att chansa -2.5 på complexity här till 3 gånger pengarna, men jag kommer att spreada endast -1.5 och slänga en liten privat summa på att complexity vinner 3-0!

Luminosity vs UNILAD // Spelstopp: 21:30 // 5 units
+1.5 UNILAD hos coolbet till 2.10. Tycker detta oddset är felaktigt som fan och tycker ni borde stänga era spel och lägga denna istället då den känns väldigt bra!

eUnited vs Complexity // Spelstopp: 23:00 // 3/5 units
-1.5 eUnited om marknad kommer att släppas då jag just vid detta tillfälle inte kan hitta något hos bet365. Jag tycker att rakt resultat på eUnited här är alldelles för dåligt att spelas så jag avvaktar och ser om handikapp släpps annars så skippar jag denna match.

Rise Nation vs Mindfreak // Spelstopp: 00:30 // 3 units
+2.5 för Mindfreak till 1.83 är ett bra spel enligt mig med tanke på hur laget presterade igår och Rise visade även en svaghet igår på CTF där man tappade en karta mot ligans sämsta lag Tainted Minds. Mindfreak ska kunna lösa detta.

eUnited vs OpTic Gaming // Spelstopp: 02:00 // 3 units
-1.5 Optic Gaming till 1.80 tycker jag är ett spelvärt odds med tanke på hur starka Optic Gaming just nu. Jag tror knappast att denna match kommer att avgöras på en sista avgörande karta och känner att Optic vill vinna denna matchen säkert än att kanske sjabbla bort matchen vid en avgörande karta.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.