Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Call of Duty Onsdag

juni 6th, 2018

Alla CoD spel läggs på bet365.

Complexity vs Tainted Minds // Spelstopp: 20:00 // 5 units
-1.5 på Complexity till 1.50 men kan vara värt och även roligt att chansa -2.5 på complexity här till 3 gånger pengarna, men jag kommer att spreada endast -1.5 och slänga en liten privat summa på att complexity vinner 3-0!

Luminosity vs UNILAD // Spelstopp: 21:30 // 5 units
+1.5 UNILAD hos coolbet till 2.10. Tycker detta oddset är felaktigt som fan och tycker ni borde stänga era spel och lägga denna istället då den känns väldigt bra!

eUnited vs Complexity // Spelstopp: 23:00 // 3/5 units
-1.5 eUnited om marknad kommer att släppas då jag just vid detta tillfälle inte kan hitta något hos bet365. Jag tycker att rakt resultat på eUnited här är alldelles för dåligt att spelas så jag avvaktar och ser om handikapp släpps annars så skippar jag denna match.

Rise Nation vs Mindfreak // Spelstopp: 00:30 // 3 units
+2.5 för Mindfreak till 1.83 är ett bra spel enligt mig med tanke på hur laget presterade igår och Rise visade även en svaghet igår på CTF där man tappade en karta mot ligans sämsta lag Tainted Minds. Mindfreak ska kunna lösa detta.

eUnited vs OpTic Gaming // Spelstopp: 02:00 // 3 units
-1.5 Optic Gaming till 1.80 tycker jag är ett spelvärt odds med tanke på hur starka Optic Gaming just nu. Jag tror knappast att denna match kommer att avgöras på en sista avgörande karta och känner att Optic vill vinna denna matchen säkert än att kanske sjabbla bort matchen vid en avgörande karta.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här