Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Call of Duty Tisdag

juli 10th, 2018

Complexity vs Tainted Minds // 20:00 // 3u
Complexity vinna karta 3 till 1,90 hos bet365. Plockade själv denna till 2,20 redan igår och ja man märker ju att jag var helt rätt ute när oddsen sänks.

Motivering: Visst, tainted minds bästa gamemode som de sett ut just nu är ju Capture the Flag vilket är 3e kartan. Dock så ska vi inte sticka under stolen att Complexity är stora favoriter att vinna denna match då dem står i 1,14 ML. Complexity är ett bättre lag och använder man sitt lagspel och enorma inviduella talang så ska man vinna denna karta bekvämt. Alldeles för högt odds på att de ska ta denna. (Borde stå i 1,50) så spelvärt alla dagar i veckan.

Luminosity vs UNILAD // 21:30 // 3u
UNILAD ML 2.00 hos bet365.

Motivering: Förra gången denna divisionen var igång så spelade UNILAD helvetes jävla bra och det har verkligen nått en helt sjukt bra form just nu. Luminosity har varit lite veliga där man haft väldigt stora svackor och minimala vinster men tror verkligen UNILAD kan straffa dem här för dem är starkare som ett lag. Blir dock en jämn match att se fram emot.

Rise Nation vs Tainted Minds // 23:00 // 3u
-2.5 på Rise till 1,90.

Motivering: Världens bästa lag mot divisionens sämsta lag, ska stänga denna match enkelt 3-0 punkt.

Mindfreak vs OpTic Gaming // 00:30 // 3u
+2.5 på Mindfreak till 1,80.

Motivering: Otroligt underskattat lag och kan definitvt skrälla en karta här mot ett OpTic som kan slappna av vid ledning.

eUnited vs Rise Nation // 02:00 // 3u
+1.5 på eUnited här till 2,62 tycker jag är ett spelvärt odds.

Motivering: Rise Nation är favoriter såklart men man ska inte underskatta eUnited som definitivt kan vinna denna match. Clayster är absolut sugen på revansch efter tjafset/bråket med Rise spelaren Loony efter förra matchen de spelade då Rise vann. Jag tror på skräll idag och att matchen avgörs på sista kartan men det spelar ingen roll om Rise vinner 3-2 för spelet är redan inne då!

Lycka till!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

juni 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2

Major League VM-k...

3


4

Ny tävling till V...

5


6


7


8


9


10


11


12


13


14

Sportbingo VM 201...
Major League VM-k...
Be smart, Bet sma...
Ny VM-tävling bör...

15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.