Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Call of Duty Tisdag

juli 10th, 2018

Complexity vs Tainted Minds // 20:00 // 3u
Complexity vinna karta 3 till 1,90 hos bet365. Plockade själv denna till 2,20 redan igår och ja man märker ju att jag var helt rätt ute när oddsen sänks.

Motivering: Visst, tainted minds bästa gamemode som de sett ut just nu är ju Capture the Flag vilket är 3e kartan. Dock så ska vi inte sticka under stolen att Complexity är stora favoriter att vinna denna match då dem står i 1,14 ML. Complexity är ett bättre lag och använder man sitt lagspel och enorma inviduella talang så ska man vinna denna karta bekvämt. Alldeles för högt odds på att de ska ta denna. (Borde stå i 1,50) så spelvärt alla dagar i veckan.

Luminosity vs UNILAD // 21:30 // 3u
UNILAD ML 2.00 hos bet365.

Motivering: Förra gången denna divisionen var igång så spelade UNILAD helvetes jävla bra och det har verkligen nått en helt sjukt bra form just nu. Luminosity har varit lite veliga där man haft väldigt stora svackor och minimala vinster men tror verkligen UNILAD kan straffa dem här för dem är starkare som ett lag. Blir dock en jämn match att se fram emot.

Rise Nation vs Tainted Minds // 23:00 // 3u
-2.5 på Rise till 1,90.

Motivering: Världens bästa lag mot divisionens sämsta lag, ska stänga denna match enkelt 3-0 punkt.

Mindfreak vs OpTic Gaming // 00:30 // 3u
+2.5 på Mindfreak till 1,80.

Motivering: Otroligt underskattat lag och kan definitvt skrälla en karta här mot ett OpTic som kan slappna av vid ledning.

eUnited vs Rise Nation // 02:00 // 3u
+1.5 på eUnited här till 2,62 tycker jag är ett spelvärt odds.

Motivering: Rise Nation är favoriter såklart men man ska inte underskatta eUnited som definitivt kan vinna denna match. Clayster är absolut sugen på revansch efter tjafset/bråket med Rise spelaren Loony efter förra matchen de spelade då Rise vann. Jag tror på skräll idag och att matchen avgörs på sista kartan men det spelar ingen roll om Rise vinner 3-2 för spelet är redan inne då!

Lycka till!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här