Call of Duty Torsdag | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Call of Duty Torsdag

maj 31st, 2018

Mindfreak +1.5 vs compLexity // Spelstopp: 20:00 // 5 units
Här kan jag tipsa om Mindfreak +1.5 till 1.90 hos bet365 och anledningen till detta är att complexity har inlett denna division B riktigt uselt där man förlorat alla matcher man spelat men ändå något som inte var speciellt väntande.
Däremot så har vi Mindfreak som redan har visat att man är som bäst i Hardpoint och dem har även vunnit en match och jag tror att det är relativt safe att spela +1.5 då jag tror matchen förmodligen avgörs på sista kartan men då är spelet redan inne.

Tainted Minds +1.5 vs UNILAD // Spelstopp: 21:30 // 3 units
Tainted Minds +1.5 till 3 i odds måste ju bara testas. Jag tycker att laget har visat att man kan prestera och har ett par sjuka spelare i laget även fast man ännu inte vunnit en match. Men om det är någon match dem ska vinna eller vinna kartor mot just nu så är det UNILAD eller Mindfreak och mot Mindfreak lyckades man ta 2 kartor och det borde man kunna göra här också.

Rise Nation -2.5 vs eUnited // Spelstopp: 23:00 // 3 units
Här skulle jag verkligen vilja testa Rise Nation -2.5 till 3.40 i odds vilket egentligen är ett kanonodds speciellt när dem varit så himla grymma. Man har alltså spelat 3st best of 5's och bara tappat en enda karta medan man vunnit 9 kartor. Igår vann Rise mot Luminosity med 3-1 och i mina ögopn är Luminosity ett bättre lag än eUnited och det är inte alls omöjligt att Rise tar denna match 3-0.

OpTic Gaming -1.5 vs Luminosity // Spelstopp: 00:30 // 3 units
-1.5 på att OpTic vinner denna matchen till 2.25 hos bet365 och det är främst för att Optics nya lag är fire samtidigt som Luminosity verkar ha lite småproblem att lösa i truppen då man slängt iväg en del kartor och i två senaste matcherna har Luminosity släppt ett 0-2 underläge i bägge matcherna och detta kommer Optic ha till nytta.

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.