Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Call of Duty Torsdag

maj 31st, 2018

Mindfreak +1.5 vs compLexity // Spelstopp: 20:00 // 5 units
Här kan jag tipsa om Mindfreak +1.5 till 1.90 hos bet365 och anledningen till detta är att complexity har inlett denna division B riktigt uselt där man förlorat alla matcher man spelat men ändå något som inte var speciellt väntande.
Däremot så har vi Mindfreak som redan har visat att man är som bäst i Hardpoint och dem har även vunnit en match och jag tror att det är relativt safe att spela +1.5 då jag tror matchen förmodligen avgörs på sista kartan men då är spelet redan inne.

Tainted Minds +1.5 vs UNILAD // Spelstopp: 21:30 // 3 units
Tainted Minds +1.5 till 3 i odds måste ju bara testas. Jag tycker att laget har visat att man kan prestera och har ett par sjuka spelare i laget även fast man ännu inte vunnit en match. Men om det är någon match dem ska vinna eller vinna kartor mot just nu så är det UNILAD eller Mindfreak och mot Mindfreak lyckades man ta 2 kartor och det borde man kunna göra här också.

Rise Nation -2.5 vs eUnited // Spelstopp: 23:00 // 3 units
Här skulle jag verkligen vilja testa Rise Nation -2.5 till 3.40 i odds vilket egentligen är ett kanonodds speciellt när dem varit så himla grymma. Man har alltså spelat 3st best of 5's och bara tappat en enda karta medan man vunnit 9 kartor. Igår vann Rise mot Luminosity med 3-1 och i mina ögopn är Luminosity ett bättre lag än eUnited och det är inte alls omöjligt att Rise tar denna match 3-0.

OpTic Gaming -1.5 vs Luminosity // Spelstopp: 00:30 // 3 units
-1.5 på att OpTic vinner denna matchen till 2.25 hos bet365 och det är främst för att Optics nya lag är fire samtidigt som Luminosity verkar ha lite småproblem att lösa i truppen då man slängt iväg en del kartor och i två senaste matcherna har Luminosity släppt ett 0-2 underläge i bägge matcherna och detta kommer Optic ha till nytta.

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här