Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Call of Duty Torsdag!!!

juni 7th, 2018

Hejsan!

De två senaste dagarna har det gått väldigt bra i Call of Duty och då ska vi fan avsluta dagen ännu bättre!

eUnited vs Tainted Minds – Tainted Minds att vinna karta 3 (CTF) chansning till 5,50 med 2u // Spelstopp: 20:00 //
Här tycker jag att det inte finns något spelvärde förutom att testa en riktigt galen 5.50 oddsare och här är det alldeles upp till er att rygga men den är verkligen fullt möjlig och jag ska förklara varför under.
Tainted Minds att vinna karta 3 ger alltså 5,50 gånger pengarna vilket är ett odds som måste testas. Karta 3 är alltså Capture the Flag och det verkar som att det är Tainted Minds bästa gamemode medan det kan vara eUniteds sämsta.
Laget har vunnit båda sina senaste Capture the Flag matcher bland annat mot världens bästa lag som är Rise just nu och det finns absolut chans mot ett slarvigt eUnited som dock lyckades krossa OpTic igår. eUnited är dock ett sånt lag som spelar bättre mot bra lag och kan slarva bort kartor mot sämre lag och därför ser jag detta som ett kul och bra spel.

UNILAD vs Mindfreak – Mindfreak att vinna denna match till 2.25 med 3u // Spelstopp: 21:30 // 
Mindfreak vinst plockade jag till 2.75 men har sänkts med 50 punkter sen jag lagt den men jag tycker absolut att det fortfarande finns spelvärde här. Mindfreak har varit riktigt bra senaste matcherna där man varit ett hot mot världens bästa lag där man vann en CTF och tog över 200 poäng på Hardpoint mot ett lag som e vana att krossa sitt motstånd. Det har även gått väldigt bra för UNILAD på senaste men här tar det nog stopp i mina ögon då jag känner att Mindfreak har bättre teamwork än vad UNILAD har.

Complexity vs Luminosity – Complexity att ha ett +1.5 handikapp i denna match till 2.25 med 3u // Spelstopp: 23:00 //
Ett Complexity som verkligen hittat formen där man vunnit sina 3 senaste matcher och verkligen visat att man spelar bra Call of Duty som möter Luminosity som har varit sjukt dåliga och förlorat matcher mot Mindfreak och UNILAD som man på pappret egentligen ska köra över. Luminosity har verkligen problem just nu i truppen och det tycker jag att man ska utnyttja eftersom jag tror till och med att complexity vinner här men väljer o safea lite extra då det ändå är fina odds på +1.5.

Optic Gaming vs Rise Nation – Optic Gaming -1.5 i denna match till 2.50 med 3u // Spelstopp: 00:30 //
Optic förlorade som sagt igår mot eUnited efter att ha varit obesegrade i divisionen och detta tror jag blivit ett wake up call för dem och då kommer man komma in med en helt ny mentalitet mot Rise och vinna denna match med 3-0 eller 3-1. Matchen kan även gå till en game 5 såklart men jag känner att Optic kommer vinna Hardpoint, torska SnD, vinna CTF och sen avsluta starkt 3-1 på Hardpoint och då sitter spelet.
Methodz möter även sitt gamla lag här och jag tror att han e väldigt revanschsugen mot Rise och vill köra över dem.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här