Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Call of Duty Torsdag

juli 12th, 2018

Mindfreak vs Rise Nation // 20:00 // 3u
+2.5 på Mindfreak till 1,66 hos bet365.

Motivering: Rise har varit väldigt svaga senaste matcherna där man förlorat kartor hit och dit och verkar vara väldigt osäkra på sig själva just nu. Förlorade 3-0 mot Complexity igår och Mindfreak är ändå ett bra lag som kanske kan vinna den här matchen om Rise fortsätter att slarva. +2.5 är riktigt fin här till 1,66 nu när Rise har en svacka.

Luminosity vs Tainted Minds // 21:30 // 3u
Över 3.5 kartor till 1,50 hos bet365.

Motivering: Kollade först på Tainted Minds +2.5 till 1,40 men att ö3.5 maps som betyder typ samma sak är 10 punkter högre så får det bli den. Tainted Minds slog igår mot alla odds OpTic 3-2 och tog hem sin första seger i divisionen. Man snodde även karta mot Rise Nation och har verkligen hittat lite momentum och självsäkerhet i laget. Sen spelar man också mot ett Luminosity som inte är i sin starkaste period just nu där man visade många svaga sidor. Räknar med att Luminosity vinner men inte med 3-0 och då är spelet inne.

Complexity vs UNILAD // 23:00 // 3u
+1.5 på Complexity till 1,80 hos bet365.

Motivering: Detta spel är riktigt fint speciellt med formen som Complexity har just nu. Man slog Rise Nation igår med 3-0 vilket det var 21 i odds på och det är ju helt galet. Tog även OpTic till ett game 5 igår och har visat att man e riktigt starka just nu. Nu ska man ta emot ett UNILAD som jag inte skulle ranka i samma nivå som Rise eller OpTic just nu och kan man sno flera kartor mot de två bästa lagen i världen så ska man kunna göra det mot UNILAD.
Tror även att Complexity vinner denna matchen men väljer att safea med +1.5 då det redan ger bra odds.

eUnited vs OpTic Gaming // 00:30 // 3u
+1.5 på eUnited till 1,80 hos bet365.

Motivering: eUnited mot OpTic kan man nästan kalla som ett derby då det alltid brukar vara jämt när dessa lag ställs emot varandra. Jag tror att eUnited kan vinna den här matchen men väljer även här att safea med +1.5 då det redan ger ett bra odds på 1,80. eUnited har visat form på senaste där man slog Rise Nation för 2 dagar sen efter att ha legat under 2-0 i kartor. Ett lag med väldigt stark mentalitet och aldrig ge upp förräns det är helt slut då man lyckats reverse sweepa lag flera gånger. Slog även UNILAD igår 3-1 hyffsat lugnt som har visat storform. Sen har vi OpTic som också haft sina svackor där man tappade 3-2 mot Tainted Minds som hade 0 vinster i divisionen innan OpTic förlorade mot dem igår. 

Nu kör vi, Lycka till!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

2 Kommentarer

  1. Christoffer skriver:

    vad innebär + 1,5 eUnited är det vinst om dem vinner 2 stycken kartor?

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här