Call of Duty World League Division B | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Call of Duty World League Division B

maj 29th, 2018

OpTic Gaming vs UNILAD // Spelstopp 23:00 // 3/5 units
Optic -2.5 mot UNILAD till 2.75 tycker jag är ett bra spel av flera orsaker. OpTic som för någon månad sen annonserade att man fått in 2 nya spelare som ersatt Karma & FormaL vilket jag antar var en anledning för att få ny hunger inom laget då man hade spelat tillsammans i cirka 2 år. Deras två nya spelare är riktigt bra där man fick tag i Methodz som är tidigare Rise & Kaliber spelare och Octane som anses av flera varit Luminositys mest consistent spelare.
Man har med nya laget fått träna mycket innan Division B har kickat igång och jag tror verkligen att Optic kommer vara grymma med nya lineupen. Men nu fokuserar vi lite på UNILAD hållet där man nyligen förlorade lagets bästa spelare Skrapz som gick till Red Reserve och att man även förlorade Moose vilket jag ser är en nackdel för laget. Om det är något Optic kommer torska på så är det Search and Destroy men jag tror inte det blir någon fara.

Luminosity vs eUnited // Spelstopp 21:30 // 5/5 units
Tycker att Luminosity rak här till 1.66 är tillräckligt bra för att spelas. Laget som jag nämnde ovan förlorade sin mest consistent spelare Octane men laget lyckas få till sig en sjuk ersättare vilket är FormaL från tidigare OpTic.
Enligt mig är FormaL precis vad dem behöver och jag tror även att han kommer att spela bättre i ett nytt lag och känna mer motivation och hunger bland laget.

https://www.sharps.se/spreadsheet/546561505

Lycka till

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

2 Kommentarer

  1. Kristian skriver:

    Kan man följa matcherna någonstans?

     

    mvh 

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.