Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Cecchinato vinner inte på hardcourt

september 19th, 2018

4/4 igår. Fantastiskt roligt med en så bra start på veckan och de nya förutsättningarna med inomhusspel för herrarna. Vi tuggar på. 

ATP St. Petersburg 
Cecchinato – Lacko –> Lacko 1.80, betfair – 1.69 på bethard. Bokför 1.69 då det i skrivande stund sänktes även på betfair. Lacko var på väg ut igår ska sägas och har tur som är vidare. Cecchinato dock, killen vinner inga tennismatcher på underlag som inte är grus. Det såg förfärligt ut under dubbeln igår. Nej Lacko, bättre läge får du inte att gå ta dig till kvartsfinal än detta. Leverera! Matchen är schemalagd torsdag.

WTA Tokyo
Krunic – Mchale –> Krunic 1.62, Leo vegas/Unibet. Krunic såg ut att ha behållit formen från US Open senast och då är det klasskillnad mellan dessa spelare. 

Flatinsats och bokförs 5U är det som gäller. 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här