Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

CHALLENGERS STAGE SPECIALARE #1

februari 11th, 2019

Det är dags för den största turneringen i hela CSGO när Majorn nu ska kicka igång. Susen gjordes på specialspel förra Majorn i Challengers Stage och detta året ska inte bli mycket till skillnad vill jag tycka. Saknaden av Liquid och Astralis är givetvis stor men här finns ändå tillräckligt med lag, och några bra sådana, för att finna fantastiska specialspel. Först ut är dessa!

 

1. Renegades – AVANGAR

En ordentlig start på dagen blir det när dessa två lag drabbar samman. Favoriten, med inte alltför stora marginaler, är AVANGAR och detta med all rätt. CIS-laget som bara stiger i mina ögon, och säkerligen andras, daglien är äntligen tillbaka i rampljuset och denna gången har man siktet på att ta sig hela vägen. Befann sig i samma turnering och sits för omrking ett år sedan och åkte där ut mot ingen mindre än Winstrike(gamla QBF) i sista matchen. Misslyckades med att kvala sig till denna turneringen förra gången men lyckades denna gången. Får inte lov att tappa denna ordentliga möjlighet man har till avancemang och man är fullt förberedda och fokuserade på just denna turnering. Dessvärre är man ett lag som aldrig riktigt kan köra över sitt motstånd, även om man alltid har möjligheten och kapaciteten till just det. Alldeles för ofta laget tappar rundor man ska vinna och vinner rundor man absolut inte ska vinna. Möter här ett Renegades som inte sett lika vassa ut den senaste tiden men som ändå lyckats kvala sig hit. Renegades är även dem ett lag som misslyckas precis lika väl med att hålla tätt i sina rundor. Två lag som spelar ganska likvärdigt och som båda har problem med att hålla tätt skriker överspel. Vill dock spetsa upp oddset lite och slänger in en vinst på AVANGAR i samma speltips då förutsättningarna talar för laget utöver det vanliga. Kan tänka mig vi får se antingen Cache eller Mirage här och då ska spelet var klart redan från början.

Speltips: AVANGAR ML + Över 26.5 rundor till 3.00 hos BETWAY med 2/5 units


2. Cloud9 – Grayhound

Vill faktiskt säga att Grayhound har något att säga till om i denna matchen. Visst, på förhand har vi ett Cloud9 som verkligen spelat utöver det vanliga och utöver alla sorts förväntningar som funnits, men återigen är det Cloud9 vi pratar om. Historiskt lag som alltid har förmågan att prestera sämre än vad man borde. Visst, återigen, man ser vassa ut och riktigt samspelta ut med sin nya lina där samtliga spelare bidrar men man bör inte slänga iväg Grayhound ännu. De är ett lag som faktiskt är ordentligt dedikerade och som läser sin motståndare väldigt bra. De lirar ofta ett ganska långsamt och taktiskt spel och brukar få till just ett sånt här spel ganska ofta mot lagen man möter. Det är sällan man egentligen blir överkörda och mycket av detta beror på att man aldrig riktigt ger sig. Laget ser sig sällan som uträknade och ofta räcker viljan en lång väg i ett spel som detta. Lägg därtill en saftig map pool och du ser ett lag med en gedigen erfarenhet på andra sidan. Kan tänka mig vi får se en karta som Overpass i detta mötet. En karta båda lagen trivs bra på. Gillar överspelet här!

Speltips: Över 26.5 rundor till 2.05 hos BETWAY med 2/5 units – Grayhound +5.5 duger också att spela!


3. FURIA – NIP

Det mest överskattade laget i turneringen gör sin första match mot ett legendariskt lag. FURIA gjorde det riktigt bra i NA-kvalet och lyckades ta sig hela vägen. Nu är man dock ute på djupt vatten och ska möta väldigt bra lag på just LAN. Brasilianska lag är knappast kända för att vara rädda och trivs oerhört bra på LAN men något många av dessa lagen saknar är erfarenhet. På andra sidan denna dag står det legendariska laget NIP som har ett enda mål denna turnering – att ta sig vidare hela vägen till ett LEGEND-spot, vilket innebär att man automatiskt är inbjudna till nästa Major. För att göra det så måste man prestera som man vet om att man kan och laget måste eliminera samtliga spöken som man har travandes i bakhuvudet. För FURIA finns det garanterat ingenting bättre än att gå ut och fullständigt köra över NIP men även den sensationen ska vara rätt omöjlig om NIP spelar som man ska och bör. Allt som krävs att erfarenheten man samlat på sig, en stadig map och ett strukturerat spel – resten tar hand om sig själv.

Speltips: NIP ML + Under 26.5 rundor till 2.55 hos BETWAY med 3/5 units – NIP -4.5 går också att spela!


4. TyLoo – Vitality

ZywOo-tality kan man även kalla laget. Underbarnet spelar i detta laget och han håller lekstuga precis varenda gång. Leder överlägset både rating, kd och kills i sitt lag och bidrar mer än vad han tjänar i månaden. Borde egenetligen spela i ett annat lag men för att få den chansen så måste han briljera ännu mer, eller åtminstone fortsätta. Det råder inga problem på den fronten dock eftersom Vitality vinner bra mycket och att det alltid är tack vare honom. Resterande del av laget har bara honom att tacka för att man faktiskt är här och nu ska klara av nästa utmaning som är att kvalificera sig vidare till den riktiga turneringen. Räkna med att ZywOo och hans lagkamrater med NBK, rpk och apex i bagaget kommer göra precis allt för att nå dit. Möter ett TyLoo som nyligen skickat iväg både DD och CaptainMo och ersatt dessa med två andra duktiga spelare. Laget har dock fått rätt med minimalt med tid ihop och har t.o.m lyckats befinna sig i Europa för pracc bara för att åka hem till Asien igen för ett par dagar sedan av okänd anledning. Förberedelserna är inte helt optimala och frågan är hur de ska göra när de möter ZywOo på andra sidan. Kan Johnta, som nyligen tagit precis samma väg som Peacemaker gällande att coacha ett asiatiskt lag, få fart på maskineriet från början eller kommer Vitality med ZywOo i spetsen briljera från start? Svaret får vi på onsdag.

Speltips: Vitality ML + Under 26.5 rundor till 2.20 hos BETWAY med 3/5 units – Vitality -4.5 går också att spela!


Fler spel kommer dyka upp!


Liga: IEM Katowice – Ni hittar spelen under "specialspel"

Spelstopp: Onsdag 13 Februari

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här