Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Champions League 3/10

oktober 3rd, 2018

PSV-INTER

Inter har det starkare laget och bör vinna denna match. PSV har dock startat ligan bra och har ett farligt anfall med Lozano, Bergwijn och de Jong. Tror dock de kommer få det svårt mot Inters tuffa defensiv. Inter visade även en rejäl kämpaglöd när man vände mot Tottenham senast i champions och vann med 2-1. Tror helt enkelt att Inter kommer bli för svåra för PSV ikväll. Spelar därför Inter draw no bet till 1.84 på unibet. Insats medel.

Napoli-Liverpool

Kvällens bästa match enligt mig där två offensiva lag möts och jag tror på en väldigt underhållande match. Napoli fick en tuff start i första matchen där man kryssade mot Röda Stjärnan och måste ta poäng nu för att ha en chans att komma ur gruppen. Liverpool däremot vann mot PSG i en väldigt spännande match där Firmino avgjorde på övertid. Tycker att Liverpool har en vassare trupp samt att deras spel ser betydligt bättre ut än vad Napolis har gjort hittills. Spelar därför Liverpool vinst till 2.3 bet365. Insats medel.

Kvällens spel:

PSV-Inter

Inter draw no bet

Napoli-Liverpool

Liverpool (2)

Lycka till vid rygg!

//Flixinator

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här