Champions League Hörnspel Juventus – Tottenham | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Champions League Hörnspel Juventus – Tottenham

februari 13th, 2018

Hej!

Ikväll kör jag ett fotbollsrek då jag även har stort intresse för Fotboll utöver esportsbetting. Jag satt o glodde över olika alternativ på bet mellan Juventus mot Tottenham och hittade ett riktigt fint hörnspel till 3 gånger pengarna som jag gärna vill dela med mig av.

Det blir ett hörnspel ikväll där jag har spelat att Tottenham ska få fler hörnor än Juventus och motivering till detta är att enligt statistik så snittar bara Juventus 3-5 hörnor per match medan Tottenham öser på och snittar runt 8-10 hörnor per match. Jag tycker 3 i odds på detta är alldeles för högt för att inte spelas. Men om du ville spela lite säkrare så skulle jag även rekommendera att spela Tottenham ö4.5 hörnor vilket ger 2 i odds hos bet365.

Lycka till vid rygg och hoppas att Juventus drar in 1-0 tidigt så kan man känna sig ännu säkrare på att denna sitter!

Tottenham att få mer hörnor än Juventus @3.45 Coolbet

3/5 UNITS

/NikzeN

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.