Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Chung är inte sig själv!

september 30th, 2018

Vi stänger veckan på dryga 17U+ och äntligen över 200+ gränsen totalt. Låt oss hålla oss kvar där! Imorgon börjar nya turneringar i Kina och Japan medans damerna redan dragit igång i kina. 

ATP Tokyo 
Shapovalov – Chung –> Shapovalov 1.80, bethard. Chung var chanslös mot en 16-åring i veckans turneringar. En bra 15åring absolut, men så bra? Nja. Chung får inget tryck i sina slag. Är väldigt sårbar i serven numera och är inte lika stark ute i hörnan så hans försvar är även det mycket sämre. Shapovalov spelar inte heller någon bländande tennis för tillfället. Han är dock stabil och vinner de matcher han ska, vilket jag tror han lyckas med även imorgon. 

OUTRIGHT: ATP Tokyo – Nishikori vinnare – 5.85, pinnen. Hemmaplan, utvilad, och ett startfält som lämnar mycket övrigt att önska. En Jarry/Paire som sprattlar till ser jag som de största hoten till finalen där Cilic kan stå på andra sidan. De skadedrabbade stjärnorna Wawrinka och Raonic är även de på andra sidan tillsammans med oberäkneliga Klizan. Jättechans för final och där kan man givetvis göra som man vill med säkring eller ej. 

ATP Beijing 
Khachanov – Querrey –> Khachanov 1.65, bethard. Dessa är samma typ av spelare, bara det att Khachanov är bättre på det mesta. Spelarna går åt olika håll i sina karriärer och det har synts under säsongen och bör synas även imorgon. 

Seppi – Fucsovics –> Fucsovics 1.82, pinnen. Seppi tycker inte om att spela i asien. Han går ner sig lite denna tiden på säsongen helt enkelt. Här möter han en spelare som har slagit igenom i år och bör vara högst motiverad att spela sin absolut bästa tennis och plocka poäng. Fucsovics är numera även bättre i grundnivån vilket gör detta till ett jättefint spel. 

Flatinsats och 5U bokförs på alla spel. 

Det var kvällens läsning det, lycka till! 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här