Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Cloud9 – Astralis

september 28th, 2018

Oerhört kort inlägg!

Astralis slår inte av på takten efter att ha vunnit Majorn. Går bokstavligt talat ut i denna turneringen och nära nog spelar bättre än vad de gjorde i den viktigatse turneringen i deras karriärer. Krossade igår Virtus Pro med 16-3 och Space Soldiers med 16-6 på Inferno och kartan imorgon är densamma mot Cloud9. Detta är en av Astralis bättre kartor och de bör helt enkelt inte tappa den med tanke på deras enorma skicklighet på banan, som lag och i den otroliga form laget är i nu. Inget lag är som Astralis.

Cloud9 behöver tid. Förlorade båda sina matcher igår mot MIBR på D2 med 16-9 och sedan Virtus Pro med 16-13 på Mirage. Ser fortfarande skakiga och ovetandes ut och det är svårt att veta vart laget faktiskt står. För tidigt att säga hur det ska gå men mot Astralis har man inte mycket att hämta.

 

Speltips: Astralis -6.5

Liga: Blast Pro Series

Bolag: COOLBET

Units: 2/5

Odds: 1.80

Spelstopp: LÖRDAG 29 SEPTEMBER 13:00 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här