Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Cloud9 – Fnatic

juni 8th, 2018

FaZe bokstavligt talat körde över Luminosity och vann med 16-1 och spelet på FaZe att vinna till 1.40 satt utan problem. Dessväre så förlorade FaZe matchen efter med hela 16-5 mot NRG vilket får en att fundera på vad det är som egentligen pågår. Kul start på ECS ändå!

En match jag finner intressant under morgondagen är matchen mellan Cloud9 – Fnatic. Detta Cloud9 som inte varit sig själva sedan den vann Majorn och som på köpet tappat Stewie2k, vilket var deras bästa spelare, men även nu också tappat FNS som varit deras IGL efter att laget vägrat att dedikera sig tillräckligt till hans spelstil. FNS spelar dock med Cloud9 även detta eventet men efter det ska det vara över.

Spela en match mot Astralis idag vilket fick alla att tro de skulle vinna stort när man ledde med 12-3 i halvtid. Istället, förvånande nog, så förlorade man med 13-16 mot Astralis efter en sanslös upphämtning av danskarna och det skjuter till ytterligare frågetecken till detta Cloud9 vi ser nu. Det har länge varit känt att vissa spelare i laget inte kan prestera under press och ännu mindre när det går dåligt. Ovanpå det så har man alltid haft en choke-känsla runt laget som ständigt spökat i bakhuvudet på spelarna. Man såg så att säga samma sak igår som man sett tidigare. Det är liksom ingenting nytt när det gäller Cloud9 och det går inte att spela så på denna nivån. Såg bra ut till en början men så fort pressen kom så sjönk man med huvudena och sedan var det förlust hela vägen.

Fnatic började sin dag rätt dåligt också. Förlorade mot Liquid med 16-14 efter en sanslöst värdelös CT-sida där man låg under med 12-3 för att sedan nästan vända det som T då man nådde 14-15 och förlorade en 3v2 mot pistoler vilket egentligen är en runda man inte ska förlora någonsin. Det såg inte bra ut till en början men deras T-sida var väldigt intressant. Alla spelare vaknade till liv och det blev så nära det kunde bli. Man såg att detta kan bli ett bra lag framöver. Nyligen fått in xizt i laget istället för Lekr0 vilket är ett ifrågasatt byte men kanske kan det komma något gott ur det. Får in en spelare med oerhört mycket erfarenhet och rutin från sin tid i NIP och kommer ge allt och lite till för detta laget. Fnatic har länge varit kända för att aldrig ge upp och har oerhört mycket erfarenhet och individuell skicklighet bland sina spelare. Ett lag som älskar att sätta press och fullkomligt längtar efter att få äta upp sina motstånd på T-sidan. Ser inte riktigt hundra ut som försvarande lag ännu men T-sidan väger upp till det samtidigt som CT-sidan kommer desto längre tid man får med nya värvningen xizt.

Matchen imorgon för Cloud9 ser inte alls bra ut. Kommit helt fel in i denna turneringen och spelar med en spelare som man inte ska spela med mer längre efter detta eventet. Mentaliteten är fett ifrågasatt i detta laget och man viker sig oerhört enkelt under press. Kända för sitt slarv och hettar det till så kommer man tappa matchen helt. Möter ett Fnatic som har fått lite ny energi i laget och som dessutom är ett lag som aldrig viker ner sig, oavsett hur tufft det blir. Älskar press och tighta situationer och ger sig aldrig. Fått ny energi från xizt som kommer fylla ut tomrummet från Lekr0 på sitt eget sätt.

Kan inte riktigt se Cloud9 vinna denna matchen. Möter ett alldeles för starkt Fnatic, framförallt på den mentala sidan. Måste prova en vinst på svenskarna i detta mötet.

Speltips: Fnatic ML

Liga: ECS

Bolag: Pinnacle

Units: 2/5

Odds: 1.657

Spelstopp: LÖRDAG 9 Juni 10:15 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här