Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Cloud9 – NaVi

juli 4th, 2018

Fnatic vann tillslut med 16-14 över North efter att ha haft en 12-3 ledning i halvtid. Sånt är aldrig kul men som tur är så vann Fnatic matchen. Gäller att kunna stänga matcher tidigare än så för att förhindra dessa stora tappen. Så lätt att några snedsteg blir makabra misstag och en förlust i slutändan.

 

Cloud9 är ett intressant lag denna turnerningen. Både positivt och negativt. Vägrat spela med sin före detta IGL kallad FNS och har istället lånat in STYKO inför ESL One Cologne. Det har väl överlag gått ganska bra för detta laget med en vinst över NIP, som är oerhört mediokra, och en förlust över Astralis, som var väntat. Finns inte alltför mycket att ta ifrån dessa matchen mer än att laget försöker så gott de kan. Med STYKO i laget kan man få ett sorts hemligt vapen där motståndarna inte har den blekaste aning av vad som komma skall från varken laget eller STYKO men det kan också slå tillbaka. Laget har inte fått någon som helst träning ihop vilket gör att laget försöker köra på sina gamla taktiker så gott det går och implementera STYKO i detta på bästa möjliga sätt. Hur det kommer gå i längden låter jag vara osagt men just nu ser det inte helt perfekt ut. Det kan bli oerhört svårt att möta ett så motiverat, strukturerat och hungrig NaVi vid denna tidpunkt.

NaVi förlorade mot G2 på Inferno i sin första match efter att ha lett med 10-5 inkommande till CT-sidan. De tappade mängder med rundor och förlorade tillslut med 14-16 vilket inte alls skriker något positivt. De vände dock på steken väldigt fort och visade vart skåpet skulle stå när de i nästa match körde över Gambit med 2-0 Overpass och Train där NaVi endast släppte 11 rundor till Gambit. Imponerande minst sagt. Kommer in i denna matchen med fin form och nytt självförtroende. Laget har sagt inför denna turneringen att fokuset ligger på Majorn och att de ska göra så gott de kan i denna turneringen. Detta får anses vara förståeligt givetvis, men att åka ut ur en turnering med bästa möjliga träning inför just Majorn ser jag inte hända. Detta är deras bästa träning inför kommande event och det är här man bevisar som lag att man är en riktig utmanare om titeln som världens bästa lag.

Resan mot Majorn har redan börjat. Denna matchen är nästa steg. Formen ska slipas och självförtroendet ska höjas. NaVi har en enorm fördel över Cloud9 i detta mötet. 

2-0 är inte alls omöjligt.

Speltips: NaVi -1.5

Liga: ESL One Cologne

Bolag: BETWAY

Units: 2/5 

Odds: 2.40 (Finns hos Betsson till 2.35)

Spelstopp: ONSDAG 4 Juli 17:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här