Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Cloud9 – Rogue

oktober 9th, 2018

Väldigt kort inlägg på ingång då jag har lyckats förstöra mina fingrar så pass mycket att jag förmodligen blir ett steg närmare döden för varje bokstav jag skriver.

ECS på agendan och Cloud9 börjar hitta formen igen. Faktum är att laget sitter på hela fem vinster i rad där man mötte eUnited, Rogue och Luminosity i BO2's. Mötte nyligen Rogue EPL där man vann med 2-0 på Cache och Inferno utan några större problem. Laget börjar som sagt komma igång och det syns att projektet med flusha och golden faktiskt kan bli något. Momentum, vinnarskalle och viljan att prestera har börjat komma tillbaka i spelare som Rush och autimatic men även skadoodle vilket alltid är kul att se. Dagens kartor är Mirage och Inferno, två kartor som är Cloud9's bästa och som kommer vara det framöver också. Två kartor man kan spela bra på som nytt lag utan större bekymmer och två kartor som man som lag kan spela väldigt öppet utan att göra det alltför svårt för sig själva. Bör kunna plocka ner ett Rogue ikväll som verkar sakna cadiaN alltför mycket och som inte alls når upp i samma nivå som ett Cloud9 på hugget verkar göra.

Både handikappet (-3,5) men även -0,5(att vinna 2-0) är att rekommendera. Cloud9 ska kunna vinna ganska komfortabelt inatt, precis som i föregående matcher mot Rogue.

 

Speltips: Cloud9 -3.5 Map 1 och Map 2

Liga: ECS

Bolag: UNIBET

Units: 2/5 vardera

Odds: 1.90 vardera

Spelstopp: ONSDAG 10 Oktober 00:30 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här