Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

COD CWL FORTH WORTH #1 Fredagsmatcher // 3 MAXSPEL

mars 15th, 2019

Då är väntan äntligen över och Call of Duty är igång med ännu ett event vilket är otroligt kul med tanke på tidigare resultat! Detta event kommer att spelas i Dallas i USA och detta event utspelar sig precis efter att många lagförändringar har hänt då det har varit en överföringsperiod. Självklart har jag bra koll på alla lagförändringar där jag ser fördelar i vissa ändringar men finns även lag där jag ser massiva nackdelar i överföringen. Jag tror inte att bolagen har direkt bra koll på vad som hänt i alla lagförändringar så jag känner mig väldigt säker på att vinna mot bolagen vid varje match under detta event.

100Thieves vs Evil Geniuses // 20:00 // 3u
Evil Geniuses map 1 till 3,50 hos coolbet.

Motivering: Detta spel bör stå i 100 punkter lägre med tanke på hur bra Evil Geniuses har varit på Hardpoint i tidigare matcher (Hardpoint = första kartan) Visst 100Thieves är nog favs att vinna denna kartan men tycker inte dem ska vara såhär överfavoriserade speciellt när Evil Geniuses tagit in Attach från FaZe istället för sin svagaste länk Faccento. Tror laget kände att man behövde byta ut Faccento efter hans dåliga spel och tycker ersättningen med Attach är sjukt bra.

Splyce vs Midnight // 21:30 // MAXSPEL
Splyce ML till 1,50 hos coolbet.

Motivering: Detta spel ska vara mycket bra med tanke på att Midnight har ändrat hela sitt lag som var så jäkla bra innan, hade knappast vågat ta detta spel om Midnight hade samma roster som dem hade innan. Nu har man alltså gjort en hel lagförändring med spelare från G2/Pittsburgh Knights och behållt en spelare från tidigare laget som var Llamagod. Splyce har inte gjort några förändringar alls och man har varit extremt bra. En tidig bra start här vore det ultimata.

UYU vs Denial // 21:30 // MAXSPEL
UYU ML till 1,54 hos coolbet.

Motivering: Dessa två lag har inte gjort några större förändringar förutom att Parzelion från Midnight har ersatt Skyz från UYU och detta ser jag som en extremt bra roster move eftersom Parzelion varit så sjukt bra i sitt tidigare lag Midnight. De ställs mot det franska laget som inte gjort några förändringar och jag tycker ändå att Denial är ett starkt lag men saknar det där lilla extra som UYU har nu med Parzelion i laget. Tror denna match slutar 3-0 eller 3-1 till UYU.

Gen.G vs Heretics // 21:30 // MAXSPEL
Gen.G ML till 1,50 hos coolbet.

Motivering: Dessa lag har inte heller gjort en större förändring förutom att Envoy från Midnight har ersatt Spacely i Gen.G och detta ser jag även som en extremt bra roster move för dem då Spacely var lagets svagaste punkt trots den framgångsrika prestation man har gjort. Heretics har inte gjort några förändringar och är fortfarande ett oerhört vasst lag. Ser dock Gen.G som ett bättre lag och här vågar jag definitivt maxa speciellt nu när Envoy är med i detta sjuka lag. Kan inte vänta för att få se hur mycket bättre Gen.G har blivit med Envoy.

Enigma6 vs Evil Geniuses // 23:00 // 3u
Evil Geniuses +1.5 till 1,74 hos coolbet.

Motivering: Motiverade lite kring Evil Geniuses i första spelet men som sagt tycker att deras lagförändring med Attach istället för Faccento är ett oerhört starkt drag och kanske det laget saknade när Faccento verkligen inte presterade. Tycker att detta oddset är bra value med tanke på att samma spel står i 1,57 hos bet365.

eUnited vs Team Reciprocity // 00:30 // 3u
​Team Reciprocity ML till 4,00 hos coolbet.
Team Reciprocity +1.5 till 2,20 hos coolbet.

Team Heretics vs UYU // 00:30 // MAXSPEL
Team Heretics ML till 1,50 hos coolbet.

Midnight vs Excelerate // 02:00 // 3u
Midnight ML till 1,82 hos coolbet.

Team Reciprocity vs Team Envy // 03:30 // 3u
Team Reciprocity +1,5 till 1,80 hos coolbet.

Kommer att uppdatera inlägget när handikappsmarknaden är släppt då det bara finns ML just nu vilket gör bettande ännu svårare. Dessa 3 maxspel ska vara väldigt bra enligt mig och bör stå i 10 punkter lägre än va dem gör.

Tack för att du läste!

/NikzeN

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här