Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Cod CWL inatt tips

februari 28th, 2018

Hejsan!

Inatt så spelas ytterliggare ett sving med cod matcher i cod world league och här har jag hittat två bra spel som jag tänkt spela på och dela med mig av.

Optic Gaming vs Red Reserve
-1.5 kartor till Optic 2.50 hos coolbet
3/5 units

Motivering: Detta betyder alltså att Optic måste vinna med 3-0 eller 3-1 för att denna ska sitta och denna tror jag starkt på eftersom Optic igår mot oddsen förlorade mot Echo Fox 3-1 och då vill man i denna match vinna så safe man bara kan och då tror jag att detta är ett bra spel speciellt när man krigar om seeds för playoffs. Sen tror jag att Optic är väldigt revanschsugna mot Red Reserve då dem förlorat mot dem tidigare,  bland annat när jag rekade Red Reserve till 10 gånger pengarna mot Optic. Jag har ingen feeling att detta skulle hända igen och det är absolut inte spelvärt längre för nu har dem bara 2 gånger pengarna att vinna.

Rise vs Vitality
Vitality att vinna minst en karta 2.25 hos bet365. Vitality som är helt klart ligans sämsta lag och som har haft en mardröm har äntligen visat lite form på senaste där man bland annat gick till game 5 till den absolut sista rundan igår natt mot Red Reserve som jag trodde helt utan tvekan skulle vinna 3-0. Sen är Rise ett mycket starkt lag men jag tycker att detta är spelvärt till oddsen och tror det kan fixa detta nu med lite momentum inom laget.
3/5 units

Lycka till

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.