Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Cod CWL inatt tips

februari 28th, 2018

Hejsan!

Inatt så spelas ytterliggare ett sving med cod matcher i cod world league och här har jag hittat två bra spel som jag tänkt spela på och dela med mig av.

Optic Gaming vs Red Reserve
-1.5 kartor till Optic 2.50 hos coolbet
3/5 units

Motivering: Detta betyder alltså att Optic måste vinna med 3-0 eller 3-1 för att denna ska sitta och denna tror jag starkt på eftersom Optic igår mot oddsen förlorade mot Echo Fox 3-1 och då vill man i denna match vinna så safe man bara kan och då tror jag att detta är ett bra spel speciellt när man krigar om seeds för playoffs. Sen tror jag att Optic är väldigt revanschsugna mot Red Reserve då dem förlorat mot dem tidigare,  bland annat när jag rekade Red Reserve till 10 gånger pengarna mot Optic. Jag har ingen feeling att detta skulle hända igen och det är absolut inte spelvärt längre för nu har dem bara 2 gånger pengarna att vinna.

Rise vs Vitality
Vitality att vinna minst en karta 2.25 hos bet365. Vitality som är helt klart ligans sämsta lag och som har haft en mardröm har äntligen visat lite form på senaste där man bland annat gick till game 5 till den absolut sista rundan igår natt mot Red Reserve som jag trodde helt utan tvekan skulle vinna 3-0. Sen är Rise ett mycket starkt lag men jag tycker att detta är spelvärt till oddsen och tror det kan fixa detta nu med lite momentum inom laget.
3/5 units

Lycka till

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här