Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

COD FREDAG

juli 6th, 2018

Gårdagen slutade +0.45 units men runt +4 units om man ryggade min dubbel som jag skrev ut på twitter. Helt okej gårdag men idag blir det nya tag.

Splyce vs Red Reserve // 21:30 // 3u // Bet365
Splyce att vinna till 2,75 även Splyce +1.5 till 2.10 är väldigt högt i mina ögon. 3 units på båda.

Motivering: Red Reserve är redan spikade för playoffs medan Splyce inte direkt har något att spela för heller så jag tror detta kommer vara en match om pride. Jag tror att Splyce saknar att vara nummer 1 i EU och vill visa att man faktist kan slå Red Reserve. Samt att Joshh, tidigare Red Reserve spelaren vill ha revenge på sitt gamla lag han blev petad ur. Tror Splyce kommer vara riktigt hungriga ikväll och tar detta speciellt när Red Reserve slarvat jävligt mkt på senaste. T.ex. att Red tappade fler kartor igår mot Envy än vad ligans sämsta lag Epsilon gjorde visar en del.
——-
Evil Geniuses vs EnVyUs // 23:00 // 3u // 5u // Coolbet
-1.5 på Evil Geniuses här till 2,38 hos Coolbet. Sätter även ett maxspel på att Evil Geniuses vinner denna match till 1,61 – 5 units.

Motivering: EnVyUs som igår slarvade bort sin playoffs chans när man förlorade mot ligans sämsta lag Epsilon är helt nere just nu och väldigt besvikna på sig själva ställs allså mot Evil Geniuses idag som har ALLT att spela för då matchen idag är en MUST WIN GAME för att ha chans till playoffs. Det kommer göra allt för att vinna denna match och därför lägger jag detta spel.
——-
Team Kaliber vs FaZe // 00:00 // 3u // Bet365
2,20 på FaZe är plockat här.

Motivering: Som ni har sett har jag tvekat på FaZe mycket det senaste dagarna då man hade en enorm svacka och svårt att vinna matcher. Detta är alltså laget som vann Stage 2 playoffs och då hade man en riktigt bra form. Jag kollade såklart på FaZe matcher igår och såg att man börjar känna igen dem igen då man vunnit 6 kartor på rad utan att förlora en enda. FaZe måste även vinna denna för att ha chans till playoffs och tror det är hungriga och väldigt självsäkra nu efter att hittat formen igen.
——-

Lycka till.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.