Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Comeback!

mars 7th, 2019

Ja hörninini. Gårdagen var ingen höjdare. Patetiskt. Att klicka i fyra röda i spreadet är ungefär som att inte få ligga på ett par månader. Man mår ju inte bra liksom. Dags för nya tag. Idag kliver herrarna in i huvudturneringen! På med viaplay, för fan! 

WTA 
Larsson – Kanepi 
Ja. Linan är låg. Marknaden tror Larsson blir överkörd här. Kanepi är inte direkt känd för att köra över motståndare. Självklart finns risken för ringrostighet hos Larsson. Möts dessa två en vanlig dag är oddsen betydligt jämnare. Jag accepterar förutsättningarna, men inte till sån här grad. 
Spel: Ö19.5, 1.84, kambi. 

Williams – Petkovic 
Petkovic spelades ner medans överspelet ligger kvar på samma nivå. Lite ologiskt kan jag tycka. Tycker dock oddset på raka sjunkit för mycket. Därför kikar jag in överspelet. 
Spel: Ö20.5, 1.81, betsson

ATP 
Dzumhur – Ramos 
Ramos Ramos Ramos. Så fin du var för ett par år sedan lika illa ser det ut nu. Han lyckades vinna ett par matcher borta på gruset. Inte vunnit en match mot kombatibelt motstånd på hard sen 2001. Dzumhur rosar inte direkt marknaden men bör vara mer betrodd än even match här. 
Spel: Dzumhur 1.87, bethard. 

Fratangelo – Ymer 
Måste fortsätta här. Inget vidare motstånd han stött på Ymer och nu möter han en spelare som också besitter power. Kommer hamna under tidspress i slagen på ett helt annat sätt. 
Spel: Fratangelo 1.71, bethard. 

Nöjer vi oss så. Flatinsats på samtliga. Mot revanschen! 
 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här