Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Complexity – Bravado

september 26th, 2018

Känns som jag pratat ett par gånger om detta Complexity och i ärlighetens namn vill jag inte direkt sluta. Laget är nämligen  bra. Gjorde en sanslöst prestation på Majorn och plockade på sig ett Legend-spot som menas med att de är automatiskt invitade till nästa event och ovanpå det så har man överlag haft en bra säsong bakom sig med det nya laget. Tycker mig se en tydlig trend när nu laget börjar, på allvar, komma igång som lag och kemin börjar sitta.

ECS är kvalet som spelas idag. Man vann gårdagens match med 2-0, hur enkelt som helst, och kommer mest rätt stor sannolikhet göra detsamma ikväll när man möter Bravado. Detta är ett kval man vill vinna då detta ökar chanserna att komma in i ECS ligan som ger en fin summa pengar och som innehåller ett par av de bästa lagen i världen. Att vinna nattens match ska inte vara alltför svårt då man möter Bravado som, givetvis är ett bra lag, men som absolut inte sitter på samma kvalité gällande spelare eller spelstil.

Bravado är sydafrikas bästa lag, som precis som Renegades, tog klivet över atlanten och drog till USA. Spelar nu dagligen i NA och möter både bra och dåliga lag. Har dessvärre inte den kapacitet varken som lag eller gällande erfarenhet och rutin som krävs för att kunna utmana de bättre lagen i NA. Behövs med andra ord mer träning och perfektion. Svårt att säga om de någonsin kan bli bättre men vill ändå tro det om man tränar fullt ut.

Inget snack om vem som är det bättre laget på planen ikväll. Complexity's era har startat och man är på väg framåt. Tåget har gått och det stannar verkligen inte ännu. 

Detta är en match man ska vinna med 2-0

Speltips: Complexity -1.5

Liga: ECS

Bolag: BET365

Units: 3/5

Odds: 1.72

Spelstopp: TORSDAG NATT 27 SEPTEMBER 03:00 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här