Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Complexity – FURIA

juli 8th, 2018

NRG har börjat Americas Minor på mer eller mindre bästa möjliga sätt. Tryckt till sig två vinster i sina öppningsmatcher och har nu tagit sig till slutspel där de kommer ställas mot något av lagen i topp två i den andra gruppen. Därifrån är det enbart ett par vinster som gäller för att vårat spel sedemera ska hitta hem!

Complexity har imorgon samma chans som NRG. Vinner man sina två matcher imorgon så har man samma möjligheter. Jag tror helt klart att Complexity är fullt förberedda på detta sett till hur pass medvetna de bör vara om vad som gäller i denna turneringen. Finns inget annat än en vinst, eller en andraplats, i denna turneringen. Laget ska till majorn och biljetten dit ligger på de två första platserna i eventet. Förberedelserna inför eventet kunde varit bättre med tanke på uttåget ur ZOTAC Masters förra helgen men samtidigt sitter laget på en fin form. Just FURIA, som man möter imorgon, är laget man åkte ut mot senast i ZOTAC Masters så visst fan finns där lite revansch att finna också!

Complexity är absolut det bättre laget av dessa. Förlusten senast vill jag inte ranka som något alltför hemskt sett till hur viktig just denna turneringen är jämfört med förra. Nära nog träningsmatcher förra helgen för Complexity och med siktet inställt på en Major så finns där ingenting annat än en vinst här. Det bästa i sammanhanget är att Complexity har haft tid att gå igenom sina misstag och har även kunnat titta in sig lite mer på FURIA inför detta mötet. Ganska övertygad om att man vet exakt vilken karta, hur man ska spela och vad man ska göra för att ta ner detta FURIA komfortabelt.

Finns inget snack om vem som är det bättre laget i detta mötet. Övertygad om att det kommer visa sig imorgon. Måste prova att spela på Complexity imorgon sett till hur viktigt detta är för dom.

De viker sig inte en andra gång.

Speltips: Complexity ML (-2.5 går även att spela)

Liga: Americas Minor (NA Minor)

Bolag: Betway

Units: 3/5

Odds: 1.65

Spelstopp: SÖNDAG 8 Juli 13:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här