Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Complexity – FURIA

juli 8th, 2018

NRG har börjat Americas Minor på mer eller mindre bästa möjliga sätt. Tryckt till sig två vinster i sina öppningsmatcher och har nu tagit sig till slutspel där de kommer ställas mot något av lagen i topp två i den andra gruppen. Därifrån är det enbart ett par vinster som gäller för att vårat spel sedemera ska hitta hem!

Complexity har imorgon samma chans som NRG. Vinner man sina två matcher imorgon så har man samma möjligheter. Jag tror helt klart att Complexity är fullt förberedda på detta sett till hur pass medvetna de bör vara om vad som gäller i denna turneringen. Finns inget annat än en vinst, eller en andraplats, i denna turneringen. Laget ska till majorn och biljetten dit ligger på de två första platserna i eventet. Förberedelserna inför eventet kunde varit bättre med tanke på uttåget ur ZOTAC Masters förra helgen men samtidigt sitter laget på en fin form. Just FURIA, som man möter imorgon, är laget man åkte ut mot senast i ZOTAC Masters så visst fan finns där lite revansch att finna också!

Complexity är absolut det bättre laget av dessa. Förlusten senast vill jag inte ranka som något alltför hemskt sett till hur viktig just denna turneringen är jämfört med förra. Nära nog träningsmatcher förra helgen för Complexity och med siktet inställt på en Major så finns där ingenting annat än en vinst här. Det bästa i sammanhanget är att Complexity har haft tid att gå igenom sina misstag och har även kunnat titta in sig lite mer på FURIA inför detta mötet. Ganska övertygad om att man vet exakt vilken karta, hur man ska spela och vad man ska göra för att ta ner detta FURIA komfortabelt.

Finns inget snack om vem som är det bättre laget i detta mötet. Övertygad om att det kommer visa sig imorgon. Måste prova att spela på Complexity imorgon sett till hur viktigt detta är för dom.

De viker sig inte en andra gång.

Speltips: Complexity ML (-2.5 går även att spela)

Liga: Americas Minor (NA Minor)

Bolag: Betway

Units: 3/5

Odds: 1.65

Spelstopp: SÖNDAG 8 Juli 13:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.