Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Copa America, långtidsspel

juni 14th, 2019

Hej på er från härliga Barcelona!

Copa America börjar nu i dagarna, lär bli en del spel där, men nu inför så tänke jag fokusera på långtidsspel.

Grupp B

Blir det äntligen dags för Messi att ta en efterlängtad landslagstitel? Jag har dessvärre svårt att se det.  Argentina harr inte imponerat under förberedelserna samtidigt som landslaget genomgår en föryngring. Slutspel lär det dock bli men det gruppsegern blir tuffare att lösa då man spelar i samma grupp som Colombia, ett landslag som har visat fin fotboll och defensiv stabilitet. De har bra bredd och är ett väldigt komplett lag.

Deltagande lag: Argentina, Colombia, Paraguay och Qatar. 

Tips: Colombia att vinna gruppen spelas till 2.50 hos Coolbet. Även en liten chanspeng på Duvan Zapata att vinna skytteligan till 35x. Coolbet

Grupp C

Back to back mästarna Chile har dem senaste åren firat sina bästa år någonsin. Men allt gott har sitt slut och den gyllene generationen börjar komma till åren. Alexis är ur form och en massa andra nyckelspelare har passerat sina bäst före datum (Bravo m.m). Truppen är fortsatt ok, men tränare Rueda som tillbringat över ett år vid rodret har inte lyckats få Chile att lyfta efter floppen i det senaste VM-kvalet. 

Uruguay är i det här fallet min contender till gruppsegern men också en utmanare till titeln. Med en alltid lika urstark och organiserad defensiv, kryddad med duon Suarez och Cavani offensivt, så kan Uruguay slå vilket lag som helst. De är ett betydligt jämnare lag än Chile och bör ha en större chans till gruppsegern än vad oddsen säger. 

Tips: Uruguay att vinna gruppen spelas till 2.05, Coolbet

Det var allez för idag. 

Vamos! 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här