Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Copa Chile 10/7

juli 9th, 2019

Hallå där!

Då var dem flesta landslagsturneringarna över vilket innebär att vi snart har kickoff i dem Sydamerikanska ligorna. Underbart 🙂 vi är inte där än, men idag har vi i alla fall lite cupmatcher framför oss.

Universidad Catolica – La Serena. 10 juli, 02:00

Chilenska regerande mästarna är back in action när de inatt skall vända på en 1-0 förlust från första cupmatchen, och detta ska de bara lösa. Catolica är trots allt landets bästa lag och har dessutom en otrolig bredd i truppen. Det blev också nyligen klart att yttern Edson Puch, en spelare som är för bra för den chilenska ligan, blir kvar säsongen ut.

Till denna match kommer tränaren Quintero att mönstra det bästa han har, och som sagt så har han landets bästa trupp till sitt förfogande. Det bör räcka utan några större problem mot La Serena som till vardags huserar i chilenska andradivisionen. Och en seger med 2 mål är givetvis att föredra för att undvika en onödig straffsparksläggning mot ett avsevärt mycket sämre motstånd.

Tips: Catolica kommer inte att nöja sig med ett mål idag och jag har därför kikat på Catolica ö 1.5 mål. Catolica har löst denna lina i 5 av dem 6 senaste matcherna mot klart bättre motstånd än La Serena. Spelet Catolica ö 1.5 spelas till 1.50 hos Coolbet med 4.5 Units (1.5x flat). 

Vamos! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här