Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Copa Sudamericana inatt

augusti 13th, 2019

Snabba puckar så att ni som vill sova hinner med 🙂

Independiente del Valle – Independiente (Arg). Copa Sudamericana 14/8 02:30

Har väntat lite med detta spel då dessa spel ofta stiger innan en reaktion (ibland stor sådan) kommer nära inpå matchstart. Independiente del Valle har jag rekat tidigare, de är sjukt starka hemma och har en run på 8 segrar, 1 kryss och 1 förlust på sina 10 senaste. De är också ett väldigt målglatt gäng, åtminstone offensivt hemma, och har som exempel gjort 2 mål eller fler i 8 av dessa 10 matcher. Varför de gör så många mål beror främst på deras styrka i kontringarna och den höga höjden de spelar på då det brukar slita på motståndarna rejält.

Motståndet är Independiente från Argentina. Lag från Argentina brukar i regel vara rätt så målsnåla, men! Independiente leds numera av tränaren med det oerhört svåra efternamnet Beccacece. Beccacece var tidigare assisterande till Sampaoli, både i Universidad de Chile som i det chilenska landslaget. Det är en tränare som förespråkar en anfallsglad fotboll med hög press. Senast Independiente var i Ecuador och slirade så slog de ut Universidad Catolia. Detta var i den förra omgången av samma turnering som spelas ikväll och laget var riktigt illa ute på bortaplan. Hemma vann de 1-0, men det fanns bud på mål åt bägge håll, och borta förlorade de 3-2 trots att hemmalaget dragit ett rött vid 1-2. Independiente klarade sig alltså med blotta förskräckelsen trots numerärt överläge.

Match nr 1 i denna match up slutade 2-1 till Independiente, det gör att Independiente del Valle har ett skönt bortamål med sig. Det innebär också att om de väl får in det första så kommer de att bjudas på en del ytor, något som de som bekant trivs väldigt bra med.

Tips: Spelar över 2.0 mål i denna match till 1.725. 3 Units i vanlig ordning. Bet365

Vamos!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här