Coppa Italia vankas ikväll 20:45 – Tips | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Coppa Italia vankas ikväll 20:45 – Tips

januari 30th, 2018

Hejsan!

Har inte bettat på något annat förutom esport änsålänge men jag bettar väldigt mycket privat på fotboll på sidan om för att jag är väldigt fotbollsintresserad också.
Jag hittade ett väldigt fint spel idag till fina odds så tänkte dela med mig av den då jag lastar tungt på den där jag går över min maxgräns i units.

Atalanta tar alltså emot Juventus på hemmaplan och det är andra mötet i Coppa Italia där Juventus vann första matchen med 3-2 och har 1 mål i AGG. Ska dock tilläggas att Atalanta fick med sig två bortamål vilket kan spela väldigt stor roll i andra mötet om det lyckas hålla undan Juventus från att ösa in mål.

Mitt spel: BLGM 2.05 hos bet365
Jag spelar detta just för att båda lagen har en väldigt fin offensiv och att mål kan komma lite hur som helst i denna match, i mina ögon är 2.05 oddset för högt för att inte spelas när båda lagen gjort minst två mål var i senaste 3 mötena, 2 av matcherna var från Serie A och det tredje mötet var från första matchen i Coppa Italia där Juventus vann på hemmaplan med 3-2. Atalanta är ett väldigt starkt hemmalag ska tilläggas och att de lyckas få med sig två mål på bortaplan visar redan där att det är ett starkt lag då Juventus klassas som ett väldigt bra lag.

Jag lastar heavy på detta bet då jag ser en bra möjlighet att vinna här. Min egentliga maxgräns på units är 5 men jag lägger 7 på denna om man ska tänka så.
Lycka till vid rygg!

/NikzeN

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.