Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Coppa Italia vankas ikväll 20:45 – Tips

januari 30th, 2018

Hejsan!

Har inte bettat på något annat förutom esport änsålänge men jag bettar väldigt mycket privat på fotboll på sidan om för att jag är väldigt fotbollsintresserad också.
Jag hittade ett väldigt fint spel idag till fina odds så tänkte dela med mig av den då jag lastar tungt på den där jag går över min maxgräns i units.

Atalanta tar alltså emot Juventus på hemmaplan och det är andra mötet i Coppa Italia där Juventus vann första matchen med 3-2 och har 1 mål i AGG. Ska dock tilläggas att Atalanta fick med sig två bortamål vilket kan spela väldigt stor roll i andra mötet om det lyckas hålla undan Juventus från att ösa in mål.

Mitt spel: BLGM 2.05 hos bet365
Jag spelar detta just för att båda lagen har en väldigt fin offensiv och att mål kan komma lite hur som helst i denna match, i mina ögon är 2.05 oddset för högt för att inte spelas när båda lagen gjort minst två mål var i senaste 3 mötena, 2 av matcherna var från Serie A och det tredje mötet var från första matchen i Coppa Italia där Juventus vann på hemmaplan med 3-2. Atalanta är ett väldigt starkt hemmalag ska tilläggas och att de lyckas få med sig två mål på bortaplan visar redan där att det är ett starkt lag då Juventus klassas som ett väldigt bra lag.

Jag lastar heavy på detta bet då jag ser en bra möjlighet att vinna här. Min egentliga maxgräns på units är 5 men jag lägger 7 på denna om man ska tänka så.
Lycka till vid rygg!

/NikzeN

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här