Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

CS:GO Faceit Major Kvartsfinal

september 21st, 2018

Hejsan allihopa! Igår slutade vi med 1 vinst och 1 förlust och vi avslutade där med lite plus. Under kvällen nu har vi en spänd och väldigt jämn kvartsfinal framför oss där jag kommer att gå på ett överspel i kartor. Jag valde att skippa något spel på den andra kvartsfinalen som pågår just nu mellan Liquid och Hellraisers just för att jag tyckte inte att något odds lockade där på Liquid då jag såg dem som favoriter.

FaZe vs Astralis // 20:45 // 3u
ö2.5 kartor till 2,10 hos Coolbet

Motivering: Astralis är som vanligt favoriserade på marknaden med all rätt efter deras stora framgång, dock så tycker jag att FaZe att vinna minst 1 karta eller att vinna matchen står lite för högt, för om det är något lag som kan slå Astralis så är det ju FaZe då man besitter en riktigt bra femma med en sjuk inviduell skill i laget. Jag tror inte att Astralis kommer få det alldeles för lätt här och vinna 2-0 mot FaZe utan tror verkligen att matchen kan avgöras på en sista karta här så därför väljer jag att spela på ö2.5 kartor i 4e och sista kvartsfinalen i Faceit Majorn i London.

Lycka till!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här